CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Evli też mam wizytę w czwartek i już nie mogę się doczekać. Trzymam kciuki za twoja wizytę bo to już chyba prenatalną prawda? A może będzie tak jak u mnie. Praktycznie brak objawów i samopoczucie jakbym w ciąży nie była co okazało się chłopakiem (mam nadzieję na potwierdzenie w czwartek)?
Foto krechy na teście piękne a beta wysoka. Teraz formalnie powtórka 2 dni po pierwszej. 🙂 Myślę że moge już gratulować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 08:14
Evli lubi tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Foto80 wrote:Próbowałam na kilku, chyba faktycznie mieli awarię.
Dziś weszłam i wynik bety 352 🤗
Super ! Gratulacje👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Foto80 piękna beta ! Gratuluje ciąży
Nobis zwariować można 🤦🏻♀️
Cały czas mi się wydaje że już dół brzucha powinien mi się zaokrąglać... a tu nic i się zastanawiam czy napewno jeszcze w ciąży jestem 🙄
Z drugiej strony mam ochotę się palnąć w łeb bo przecież rok temu było tak samo, brak objawów etc wiec czego szukam 😝😅 za dużo czasu mam na myślenie..
Prenatalne w czwartek. Kciuki za usg ✊ Ty masz jakieś preferencje co do płci?2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
-
Evli wrote:Nobis zwariować można 🤦🏻♀️
Cały czas mi się wydaje że już dół brzucha powinien mi się zaokrąglać... a tu nic i się zastanawiam czy napewno jeszcze w ciąży jestem 🙄
Z drugiej strony mam ochotę się palnąć w łeb bo przecież rok temu było tak samo, brak objawów etc wiec czego szukam 😝😅 za dużo czasu mam na myślenie..
Prenatalne w czwartek. Kciuki za usg ✊ Ty masz jakieś preferencje co do płci?
Co do płci. To od kilku lat marzyłam o córce Weronice ale wszystko wskazuje na chłopaka. Ze tak powiem pogodziłam się z tym 😉 jedynie żadne męskie imię mi się nie podoba. Na szczęście jeszcze troche czasu zostało na wybranie a i czekam na ostateczne potwierdzenie płci. Bo tamto było na prenatalnych w 12 tc i lekarz powiedział że na 55% chłopak. Wszyscy obstawiają chłopca a jeszcze nie wiedzą że chyba dobrze typują🙂 jedynie przeżywam jakiś igłowy kryzys oby szybko przeszedł.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
My tez zawsze marzyliśmy o córeczce i udało się, niestety stało się jak stało. Teraz też chcielibyśmy córeczkę, mamy cała wyprawkę po Alice i jest baaaardzo dużo różu.. no ale najbardziej to chcemy zostać rodzicami zdrowego dzieciaczka, wyprawkę się zmieni jak coś 😉
Co do imion to tez mamy problem z męskim 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 12:15
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wierzę że limit nieszczęścia wyczerpaliście i teraz będzie tylko dobrze. Nieważne czy chłopiec czy dziewczynka ale napewno doczekacie się zdrowego malucha a ten czas szybko zleci. Kciuki za prenatalne i za całą ciążę.
Rubii wiesz na początku czułam lekkie Róż zarowanie ale teraz nieważna jest płeć. Najważniejszy jest zdrowy maluch i teraz tego się trzymam. A i z syna i z córki będę się cieszyć tak samo. Co nie zmienia faktu że jak dowiem się kto się tem chowa to będę powoli szukać imienia a i wyprawkę będę organizować od odpowiedniej osoby 😉 bo siostra Lubego ma córkę a moja kuzynka syna.Rubii, Evli lubią tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
nick nieaktualnyFoto80 wrote:Dziękuję kochana. Dziś 28dc. Wczoraj dwie kreski i beta 352. Jutro zrobię kolejną. A Ty kiedy testujesz? 😘
-
Gratulacje dziewczyny!
U mnie dziś 15dc, idę na monit ale mimo brania 2 tbl CLO przez 5 dni nie czuje jajników więc chyba lek nie zadziałał