CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
I Dziewczyny już wiem na 100%, że będzie chłopak Wszystko jest dobrze. Mały rośnie waży 144g.
Foto jak będziesz robić betę to dorób progesteron. Duphaston ponoć nie wychodzi w badaniu więc nie powinno być problemu.
Evli jak się czujesz?
Marczelinka ja robiłam betę 13 dpo IUI i wyszła pozytywna a dzień wcześniej test sikany był negatywny.Foto80, Evli, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Foto na progesteron czeka się z reguły 1 dzień.
Evli to dobrze że po usg jest dobrze. Test pappa napewno to potwierdzi. A już wiadomo kto się tam u ciebie chowa? Mi na prenatalnych już lekarz powiedział na 55% co będzie i teraz się potwierdziło 🙂Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marczelinka rozumiem Cie! Ja mam ten cykl starcony przez torbiel, chociaz i tak pewnie na koniec zrobie test. Następny z przerwą od stymulacji, więc też pewnie dobrze nie bedzie.
Koniec lutego i marzec przeznaczam na badania. Badanie nasienia już umówione, chociaż bylo trudno dopasowac termin do godzin pracy.
Ja po wypłacie idę na AMH no i chciałam powtorzyć badania hormonalne w 3dc, tylko nie mam pojęcia kiedy ten cykl się skończy. A akurat wyjedzam jakoś w okolicach przewidywanej @ wiec pewnie bede musiala czekac do nastepnego cyklu.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Mam do was jeszcze pytanie? Myślicie, ze takie badania hormonalne w 3 dc beda miarodajne jesli mam teraz torbiel i lykam Progesteron ?Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
Tortie wrote:Mam do was jeszcze pytanie? Myślicie, ze takie badania hormonalne w 3 dc beda miarodajne jesli mam teraz torbiel i lykam Progesteron ?
Zależy jaki progesteron i do kiedy będziesz go łykać. Duphaston nie ma wpływu na wynik progesteronu, natomiast luteina już ma; inna kwestia, że pewnie progesteron będziesz brała przez jakiś czas, a potem odstawiasz, tak? Bo okres po progesteronie wynika właśnie ze spadku jego poziomu we krwi => wtedy badanie w 3dc powinno być ok. Mam nadzieję, że nie namieszałam za bardzoTortie lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio bardzo dziekuje. Ja lykam Progestron Besins, wiem chyba on wgchodzi we krwi.
W 3dc chcialam zrobic Lh, Fsh, prolaktyne, testosteron, estradiol i DHEAStarania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
nick nieaktualnyFoto80 wrote:Kochana, U mnie 11 dnia po test był negatywny, 15 dni po ovitrelle test pozytywny i beta. Na spokojnie, spróbuj w poniedziałek.
Moja beta z wczoraj 2097, dziś byłam u ginekologa, póki co jest ok, na szczęście pecherzyk ciążowy w macicy. Żółtka jeszcze nie ma. Idę za 2 tygodnie na usg, na spokojnie. Choć o ten spokój ciężko...boli mnie podbrzusze, latam do toalety. Oby było dobrze.
A ty się nic nie denerwuj, na pewno będzie wszystko dobrze🙂