CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
marczelinka2112 wrote:Dziewczyny czy jest tu ktoś kto zaczyna lub zaczął w tym miesiącu stymulację? Chętnie popisze i wymienię sie spostrzeżeniami 🙂
Trochę zmieniłysmy temat wątku, sorki A to dlatego że kiedyś też brałyśmy clo i fajnie się dowiedzieć co u dziewczyn się pozmieniało.
Dziewczyny na clo dołączajcie i piszcie o swoich spostrzeżeniach .
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
-
EliLee ja mam Ovitrell jakbyś potrzebowała.
Evil, Pani Ciasio i inne dziewczyny z fasolkami jak super, że z ciążami wszystko ok, oby tak dalej 😊
Evli A kiedy mama być wyniki Pappy? ✊✊
Ja jestem po zbadaniu próbek w Polsce z dwóch histero które mi robili w Norwegii i mam potwierdzone to co mówią w Norwegii. Ale się nie poddaję i walczymy dalej -
No i do mnie @ zawitała dzisiaj. W sumie to przywitałam krwawienie z radością, bo miałam torbiel i bałam się ze cykl się bedzie jeszcze długo ciągnął.
Teraz odpoczynek od stymulacji i w planach zmiana leku na Lamette.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Ula Falka moje cykle z clo czy bez były takie same, no może + 1-2 dni.
AneTkaa przykro mi że w Polsce potwierdzili diagnozę I co teraz ? Będą Ci usuwać macice, czy jeszcze jakieś badania będziesz robić? Ściskam :*
Foto80 ja się tak patrzę na Twoją stopkę i masz tak piękne przyrosty bety i progesteron że normalnie obstawiam jak nic dwójkę 😆Foto80 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
AneTkaa87 wrote:EliLee ja mam Ovitrell jakbyś potrzebowała.
Evil, Pani Ciasio i inne dziewczyny z fasolkami jak super, że z ciążami wszystko ok, oby tak dalej 😊
Ja jestem po zbadaniu próbek w Polsce z dwóch histero które mi robili w Norwegii i mam potwierdzone to co mówią w Norwegii. Ale się nie poddaję i walczymy dalej -
AneTkaa87 wrote:EliLee ja mam Ovitrell jakbyś potrzebowała.
Anetka cały czas trzymam kciuki za Ciebie!
Marczelinka, jest dokładnie tak jak pisze Evli Poza tym wątek o clo jest o wiele spokojniejszy, niż np comiesięczne testowanie- tam, jak Cię nie było kilka dni to nie szło tego nadrobić Jest to też mój pierwszy wątek, w jakim się uaktywniłam na of i jednak sentyment został
Któraś z Was pytała o okres- ja w każdym cyklu z clo zawsze miałam okres na czas- jedynie przy biochemach wyglądało to inaczej, wiadomo. Oczywiście mówimy tu o długości fazy lutealnej, a nie o długości całego cyklu, bo owulacja różnie lubi sobie wyskoczyćLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyDziewczynki mi absolutnie nie przeszkadza że piszecie o innych rzeczach.. bardzo miło jest mi poczytać że Wam się udało, daje to też mi nadzieję że może w końcu się uda😁
Ja dzisiaj wzięłam ostatnia tabletkę Clo i we wtorek jadę na monitoring 👍Evli, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
-
EliLee jasne, w razie czego dawaj znać
Pani Ciasio, Evli dziękuję kochane ❣ Ja za Wasze dzidziusie trzymam mocno kciuki aby wszystko było dobrze 😊
A u mnie sytuacja wygląda tak, że muszę niedługo zrobić ponownie rezonans i histeroskopie (W tym tygodniu będę się starać aby Norwegia wyraziła zgodę na dalsze leczenie i badania w Polsce, aby mi zrobili zwrot kosztów, jednak u nas są lepsi lekarze, mam już teraz porównanie) no i wredy wszystko zależy od wyników. Oby było czysto 😊 -
nick nieaktualnyJuż po monitoringu. 8 DC i Są 3 pecherzyki, w prawym jajniku 15 i 12mm, a w lewym 15 mm. Tylko Endo trochę słabe bo 5,1. Doktorek stwierdził że bardzo ładnie reaguje na lek i on czuje że będą bliźniaki z tego. W piątek kolejna wizyta, zobaczymy jak wyszedł estradiol, czy ładnie rosną pecherzyki i kiedy zrobić zastrzyk. Daje sobie jeszcze czas na ewentualne 3 stymulację a później będziemy myslec o inseminacji.
Foto trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 17:45
Foto80, Evli lubią tę wiadomość