CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marczelinka2112 wrote:Dziewczyny jak dlugo utrzymywał się u Was ovitrelle? Sprawdzalyscie kiedy testami? Piszę że do 10 dni ale jak to w praktyce wygląda?
Ale to jest kwestia indywidualna i z tego co mi się wydaje to tez dawki czasem są większe lub mniejsze.2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
-
Foto80 wrote:Spokojnie, trzeba być dobrej myśli 😘 daj koniecznie znać jak będziesz po wizycie, trzymam kciuki, by były piękne pęcherzyki 🤗
-
Foto80 wrote:Oj kurcze, przykro mi mam nadzieję, że masz dobrego lekarza, któremu ufasz i dobrze Cię prowadzi.
Ja wcześniej chodziłam do ginekologów nie zajmujących się leczeniem niepłodności i widziałam ich bezradność. Zmieniłam lekarza i w końcu ktoś zaczął dobrze mnie prowadzić, więc wiem jak jest to ważne. Ściskam Cię.Foto80 lubi tę wiadomość
-
Foto80 te suwaczki czasem z siebie się zacinają 🤷♀️ Albo czesto tak jest że każdej osobie wyświetla się co innego 🙄 Teraz widzę 4+1
Suwaczki masz albo na Belly taki co masz albo np. na www.suwaczki.com
Musi być dobrze mierzyłaś progesteron może?2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualnyFoto80 wrote:marczelinka2112 jak u Ciebie sytuacja?
Będziesz jeszcze powtarzać? Gratulujęę że się udało🙂 -
Ja w pierwszej ciąży też miałam bole jak na okres ,który nie nadszedł, więc wszystko jest możliwe.) A w 24 dc testy też były negatywne .
U mnie drobne plamienie po wizycie u gina ,pierw zamarłam że strachu ale myślę, że to może przez to, że robił mi cytologie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 13:54
-
nick nieaktualnyTo mnie troszkę podbudowalyscie🙂 może jeszcze nic straconego. Jestem w sumie dopiero 10dpo. A myślicie że beta w 11dpo będzie już wiarygodna? A kiedy wam wyszedl po raz pierwszy pozytywny test? Nie nakręcam się ale jakaś iskierka nadziei się jeszcze tli.