CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W zeszłym cyklu miałam 2 i dość długo równo rosły,a w tym też 1, wydaje mi się że to nie ma znaczenia, jeżeli ten jeden ladnie rośnie🧒
* 28 lat
* lekko zaniżona ruchliwość plemników
* 💊 cynk, selen, kwas foliowy, wit D, magnez
* dieta
👩
*27
* długie i nieregularne cykle
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* 💊 cynk, selen, kwas foliowy, wit D, magnez, olej z wiesiołka
* dieta
* ruch 👉 7 kg do zrzucenia
* drugi cykl z CLO-piękna owulacja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muszę o tym poczytać, bo nie słyszałam. To pewnie taki świeży ananas nie ten z puszki co ? Dzisiaj staremu kupuje daktyle, będę go faszerowac 🤣 podobno bardzo dobrze działają na nasienie. 🤪 Kinia kiedy testujesz ?🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
Kostka123 wrote:Muszę o tym poczytać, bo nie słyszałam. To pewnie taki świeży ananas nie ten z puszki co ? Dzisiaj staremu kupuje daktyle, będę go faszerowac 🤣 podobno bardzo dobrze działają na nasienie. 🤪 Kinia kiedy testujesz ?
Tak świeży ananas z puszki traci właściwości i jest slodzony 😅 ja jem teraźniejszych owulacji, pierwszy cykl. Zobaczymy czy działa 🙊😂 ja dziś mam dopiero 7dpo to jeszcze czasu a czasu do testowania 😅 nie mam żadnych objawów wiec się nie nakręcam. Jak coś będzie się działo co da mi do myślenia to pewnie będę testować 😅 a ty kiedy? -
Czytalam o tym ananasie i faktycznie działa, ale to się je od owulacji do testu, pomaga w zagniezdzeniu, z tego co czytałam. Ja jestem dzisiaj około 7 dzien po owulacji to chyba trochę za późno co ? Chyba spróbuje w następnym cyklu, jakby się w tym nie udało 😅 czytałam też że najlepiej jeść ten środek ananasa, bo ma najwięcej czegoś tam. Ja testuje 16 stycznia🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
Landrynka25 wrote:Ja też nie jem ananasa. Czy wy też po clo macie dużo wydzieliny? Ja z natury nie narzekam na suchość ale teraz to aż mam uczucie mokrosci🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
nick nieaktualny
-
Kostka123 wrote:Czytalam o tym ananasie i faktycznie działa, ale to się je od owulacji do testu, pomaga w zagniezdzeniu, z tego co czytałam. Ja jestem dzisiaj około 7 dzien po owulacji to chyba trochę za późno co ? Chyba spróbuje w następnym cyklu, jakby się w tym nie udało 😅 czytałam też że najlepiej jeść ten środek ananasa, bo ma najwięcej czegoś tam. Ja testuje 16 stycznia
Haha, to ja chyba czegoś nie doczytałam bo ten środek wyrzucam bo jest twardy 🤣😂 ale jem od owulacji wiec jeśli ma pomoc to może coś pomoże 😅
A jeśli chodzi o śluz to tez nie zauważyłam różnicy, każdy cykl jest inny. A jesli np. Miałaś cykle bezowulacyjne to jak najbardziej normalne ze masz więcej śluzu teraz przy clo kiedy prawdopodobnie owulacja wystąpi lub wystąpiła. 🙂 -
Kinia97 wrote:Haha, to ja chyba czegoś nie doczytałam bo ten środek wyrzucam bo jest twardy 🤣😂 ale jem od owulacji wiec jeśli ma pomoc to może coś pomoże 😅
A jeśli chodzi o śluz to tez nie zauważyłam różnicy, każdy cykl jest inny. A jesli np. Miałaś cykle bezowulacyjne to jak najbardziej normalne ze masz więcej śluzu teraz przy clo kiedy prawdopodobnie owulacja wystąpi lub wystąpiła. 🙂Kinia97 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Rozpoznajecue jakoś ból owulacyjny?🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji