CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa na prawdę nie wiem jak mogę Ci pomóc. Od momentu jak przeczytałam sms-nie żyłam razem z tobą. Milion myśli obaw strachu i żalu. Trochę za dużo tego nieszczęścia. Jestem cały czas przy tobie....Madziara wrote:maleństwo nie zyje ........a ja razem z nim - 4 ciąża i ostatnia.....
Dziekuje Bogu za te 7 tygodni szczęścia ..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmberla wrote:A ja glupia, rano zrobilam w 9 dpo test. A nawet dwa - ciążowy i owulacyjny. Ciazawy negatywny. A owulacyjny ma blada kreskę. Wczoraj z ciekawości tez owulacyjny zrobilam i nawet bladej kreski nie bylo.... Oj glupia Ty glupia Ty
:P
w poniedziałek ide na progesteron i jak będzie kolo 20 to tydzień później skoczę na betę -
nick nieaktualnyMadziara, tak mi przykro z powodu Waszego nieszczęścia, mam nadzieję, że w końcu zły los się od Was odwróci i w końcu doczekacie się zdrowego potomka. Kto jak kto, ale ty limit niepowodzeń wykorzystałaś już do końca. Nie wiem czy jesteś wierząca, jak tak to pomódl się czasem do Św. Dominika - to patron matek i łóżeczek dziecięcych, na pewno Ci pomoże. Myślami jestem z Tobą.. :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytałam gdzieś, że dziewczyny testują testami ovu tuż przed spodziewaną @ i to czasem wskazuje na ciążę. Z tym, że kreska musi być ciemniejsza lub chociaż taka sama jak testowa. Sama tego nigdy nie robiłam, tylko czytałam, a czy to prawda, nie wiem.
Znalazłam nawet taką informację
http://f.kafeteria.pl/temat/test-owulacyjny-wykrywa-ciaze-p_4230670 -
Madziu tak mi przykro
Nie napiszę ,że będzi edobrze, ze się ułoży- bo wiem jakie to jest denerwującei jak to dobrze się innym mówi...
Kochana cieszę się , że mogłaś doświadczyć tych pięknych 7 tygodni,że miałas szansę zobaczyć swoje szczęśćioe na USG, że widziałaś bijące serduszko, czuć mdłości, ból głowy...
Mam nadzieję, że te wszystkie wspomnienia zostaną potraktowane przez Ciebie jako dar, którego mogłaś doświadczyć przez wspaniałe 7 tygodni...
Niestety nie każdej jest dane usłyszeć serduszko...
Wierzę,że przyjdzie taki dzien że usłyszysz " mamo" Nie ważne czy Ty je urodzisz, czy będzie wam dane adoptować... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wiem, zaraz pomyślicie że jestem panikarą. Zjadłam te swoje clo, podczas brania miałam lekkie pulsowanie jajnika lewego i uderzenia gorąca, a już na drugi dzień po odstawieniu leku nic, żadnych objawów. I tak myślę i się boję, że nic na mnie ten cudowny lek nie zadziała. Siedzę jak na szpilkach, jutro rano pojadę na usg i aż drżę na myśl że gin mi powie, że nic się nie uchodowało ;/
-
Ja właśnie odebrałam swój wynik progesterony w teoretycznym 7dpo i szału nie ma.
Progesteron 10,24 ng/ml
Faza folikularna 0,31 - 1,52
Faza lutealna 5,16 - 18,56
Po menopauzie 0,08 - 0,78
Ciąża 1-trymestr 4,73 - 50,74
Ciąża 2-trymestr 19,41 - 45,3
Ciąży raczej w tym cyklu z tego nie będzie ale chyba dało mi to odp. na pyt. dot. mojego wielkiego ubiegłotygodniowego pęcherzyk i chyba taki wynik świadczy, że uległ on pęknięciu..a kto wie może jakiś CUD
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyja dzisiaj czuje sie fatalnie mam takie zawroty głowy ze musialam przerwać sprzątanie, czysciłam balkon z fugi a barierek nie mamy więc dałam spokój
wczoraj bylam u diabetologa z moimi cukrami powiedzial ze mam mierzyc 11 razy dziennie cukier i o dziwio do tego czasu cukry ksiązkowe:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny