SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa wrote:
    Tak bym chciała, nie chcę stracić cyklu :( teraz podczas @ boli mnie ten jajnik na którym był:/

Gwarancji Ci nikt nie da niestety :(

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boże, Madziara... Nie wiem co powiedzieć, strasznie mi przykro... Nie wiem co sama chcialabym uslyszec w takiej sytuacji, czy chcialabym cokolwiek.. Jakby co to pamietaj, jesteśmy z Toba! :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam wyjść na własne zadanie i mam prawo ...wyszlam przed ginekologie a tam brzuchy pod szyje a one pala fajki ...a ja w ryk..dobra dziewczyny takie życie i nie dane mi to..ale nadzieja umiera ostatnia ...a ja umrę z nią ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za wszystko ale znikam juz stad...jak kiedys zajdę donoszę to przypomnę o sobie tylko mam nadzieje ze rzadnej z was tu nie będzie :) ale może podtrzymam te kobiety na duchu co będą walczyć ze warto bylo...:)

olka30 lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupota ludzka nie zna granic. Oby tego nie załowały i nie pluły sobie w brodę później...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Dziekuje za wszystko ale znikam juz stad...jak kiedys zajdę donoszę to przypomnę o sobie tylko mam nadzieje ze rzadnej z was tu nie będzie :) ale może podtrzymam te kobiety na duchu co będą walczyć ze warto bylo...:)

I to mi się podoba! :) Zasługujesz na bycie mamą! :) Zajrzyj czasem... Chociaż nam coś polub, żebyśmy wiedziały, że żyjesz...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze taka to urodzi zdrowe dziecko i daj jej Boże ...taka nie myśli nie ma serca dla dziecka a potem robimy ciecie i zdziwiona ze taka mala masa urodzeniowa ...niz życie nie je bajka:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara bardzo bardzo mi przykro:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście ze zajrzę zeby zobaczyć ze sie cieszycie tak jak ja przez te 7 tyg mogłam sie cieszyć tylko żeby wasze szczęście nie trwalo tak krótko tylko co najmniej 39 tyg i potem z dzieckiem..buziak

Ps. Największym moim szczęściem jest Mój Mąż który nigdy nie zawodzi...a jest zwykłym człowiekiem...o niezwykłym sercu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:53

Anatolka, Amberla, Katarzyna87, aszka, olka30, Aga11 lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ps. Największym moim szczęściem jest Mój Mąż który nigdy nie zawodzi...a jest zwykłym człowiekiem...o niezwykłym sercu :)

I to jest ważne :) Niech Cię teraz wpiera mocniej niż my wszystkie tu razem wzięte :) dacie radę we dwoje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:57

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla niego musze zyc bo on żyje dla mnie i dzieki mnie ze go nie zostawiłam jak byl nieprzytomny..ze uratowalam jego zycie..to wspólnie razem uratujemy jakies życie ..to jego słowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:00

scarllet, Amus87, olka30 lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Dla niego musze zyc bo on żyje dla mnie i dzieki mnie ze go nie zostawiłam jak byl nieprzytomny..ze uratowalam jego zycie..to wspólnie razem uratujemy jakies życie ..to jego słowa

fajnie, że dorósł do takich słów <3 ja też je usłyszałam i wiem ile to znaczy <3

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara najpierw płakałam z powodu nieszczęścia jakie cię spotkało, a potem płakałam z powodu szczęścia jakie cię spotkało w postaci twojego męża.to cudownie mieć kogoś takiego przy sobie. Wiem że będziecie rodzicami. Los nie moze byc tak niesprawiedliwy. Dla nas wszystkich

Anatolka, Amus87, aszka, Aga11 lubią tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki naczytałam się, że po clo są różne skutki uboczne, senność, bóle jajników, macicy itd...ja nie mam nic, dziwne, bo aż szukam w sobie w tych skutków ubocznych i ich nie mając mam wrażenie, że lek nei działa ;/

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mialam praktycznie zadnych skutkow ubocznych, oprocz uderzen goraca, a lek dzialal dobrze

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam żadnych skutków ubocznych ;)

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :* Bardzo Bardzo

Już do głowy dostaję, dobrze ze za dwa tygodnie będę się wakacjowała...ten luz mi się przyda.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara bardzo mi przykro :( tak bardzo ci kibicowałam i cieszyłam się z twojego kropka. Ja jeszcze nie byłam w ciąży w moim 26 letnim życiu :( ale gratuluje ci bardzo tak wspaniałego męża :)

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Dziewczyny ten cykl to mój pierwszy na CLO. Dostałam go bo miałam cykle bezowulacyjne. Mam nadzieję że się uda. Skutki uboczne -hmm chyba nie było najgorzej ale hmm mam piersi większe niż zazwyczaj i nie wiem czy to ma z nimi związek. W 10 dc miałam dwa pęcherzyki dominujące po jednym w każdym. Mialy 13,7 i 13,5 plus endometrium w granicy 8-9. Jak na 10 dc to chyba nie najgorzej....Jutro mam na 7:20 wizytę u gina w szpitalu bo kończy dyżur więc zajmie się mną. Liczę że jakieś będą dobre wieści. w między czasie od 10 dc biorę estrofem a potem mam brac dupka... Boże już tak marzę o tym bo chyba nie mam sil na kolejne starania :( pierwsza ciąża a raczej zajście w nią to katorga była .... lekką mam nadzieję

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia przykro mi...wiem ze zadne slowa nie pomoga, ale wierz ze tez Ci kibicowałam...

‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ