X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa wrote:
    Tak bym chciała, nie chcę stracić cyklu :( teraz podczas @ boli mnie ten jajnik na którym był:/

Gwarancji Ci nikt nie da niestety :(

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boże, Madziara... Nie wiem co powiedzieć, strasznie mi przykro... Nie wiem co sama chcialabym uslyszec w takiej sytuacji, czy chcialabym cokolwiek.. Jakby co to pamietaj, jesteśmy z Toba! :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam wyjść na własne zadanie i mam prawo ...wyszlam przed ginekologie a tam brzuchy pod szyje a one pala fajki ...a ja w ryk..dobra dziewczyny takie życie i nie dane mi to..ale nadzieja umiera ostatnia ...a ja umrę z nią ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za wszystko ale znikam juz stad...jak kiedys zajdę donoszę to przypomnę o sobie tylko mam nadzieje ze rzadnej z was tu nie będzie :) ale może podtrzymam te kobiety na duchu co będą walczyć ze warto bylo...:)

olka30 lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupota ludzka nie zna granic. Oby tego nie załowały i nie pluły sobie w brodę później...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Dziekuje za wszystko ale znikam juz stad...jak kiedys zajdę donoszę to przypomnę o sobie tylko mam nadzieje ze rzadnej z was tu nie będzie :) ale może podtrzymam te kobiety na duchu co będą walczyć ze warto bylo...:)

I to mi się podoba! :) Zasługujesz na bycie mamą! :) Zajrzyj czasem... Chociaż nam coś polub, żebyśmy wiedziały, że żyjesz...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze taka to urodzi zdrowe dziecko i daj jej Boże ...taka nie myśli nie ma serca dla dziecka a potem robimy ciecie i zdziwiona ze taka mala masa urodzeniowa ...niz życie nie je bajka:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara bardzo bardzo mi przykro:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście ze zajrzę zeby zobaczyć ze sie cieszycie tak jak ja przez te 7 tyg mogłam sie cieszyć tylko żeby wasze szczęście nie trwalo tak krótko tylko co najmniej 39 tyg i potem z dzieckiem..buziak

Ps. Największym moim szczęściem jest Mój Mąż który nigdy nie zawodzi...a jest zwykłym człowiekiem...o niezwykłym sercu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:53

Anatolka, Amberla, Katarzyna87, aszka, olka30, Aga11 lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ps. Największym moim szczęściem jest Mój Mąż który nigdy nie zawodzi...a jest zwykłym człowiekiem...o niezwykłym sercu :)

I to jest ważne :) Niech Cię teraz wpiera mocniej niż my wszystkie tu razem wzięte :) dacie radę we dwoje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:57

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla niego musze zyc bo on żyje dla mnie i dzieki mnie ze go nie zostawiłam jak byl nieprzytomny..ze uratowalam jego zycie..to wspólnie razem uratujemy jakies życie ..to jego słowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:00

scarllet, Amus87, olka30 lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Dla niego musze zyc bo on żyje dla mnie i dzieki mnie ze go nie zostawiłam jak byl nieprzytomny..ze uratowalam jego zycie..to wspólnie razem uratujemy jakies życie ..to jego słowa

fajnie, że dorósł do takich słów <3 ja też je usłyszałam i wiem ile to znaczy <3

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara najpierw płakałam z powodu nieszczęścia jakie cię spotkało, a potem płakałam z powodu szczęścia jakie cię spotkało w postaci twojego męża.to cudownie mieć kogoś takiego przy sobie. Wiem że będziecie rodzicami. Los nie moze byc tak niesprawiedliwy. Dla nas wszystkich

Anatolka, Amus87, aszka, Aga11 lubią tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki naczytałam się, że po clo są różne skutki uboczne, senność, bóle jajników, macicy itd...ja nie mam nic, dziwne, bo aż szukam w sobie w tych skutków ubocznych i ich nie mając mam wrażenie, że lek nei działa ;/

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mialam praktycznie zadnych skutkow ubocznych, oprocz uderzen goraca, a lek dzialal dobrze

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam żadnych skutków ubocznych ;)

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :* Bardzo Bardzo

Już do głowy dostaję, dobrze ze za dwa tygodnie będę się wakacjowała...ten luz mi się przyda.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara bardzo mi przykro :( tak bardzo ci kibicowałam i cieszyłam się z twojego kropka. Ja jeszcze nie byłam w ciąży w moim 26 letnim życiu :( ale gratuluje ci bardzo tak wspaniałego męża :)

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Dziewczyny ten cykl to mój pierwszy na CLO. Dostałam go bo miałam cykle bezowulacyjne. Mam nadzieję że się uda. Skutki uboczne -hmm chyba nie było najgorzej ale hmm mam piersi większe niż zazwyczaj i nie wiem czy to ma z nimi związek. W 10 dc miałam dwa pęcherzyki dominujące po jednym w każdym. Mialy 13,7 i 13,5 plus endometrium w granicy 8-9. Jak na 10 dc to chyba nie najgorzej....Jutro mam na 7:20 wizytę u gina w szpitalu bo kończy dyżur więc zajmie się mną. Liczę że jakieś będą dobre wieści. w między czasie od 10 dc biorę estrofem a potem mam brac dupka... Boże już tak marzę o tym bo chyba nie mam sil na kolejne starania :( pierwsza ciąża a raczej zajście w nią to katorga była .... lekką mam nadzieję

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia przykro mi...wiem ze zadne slowa nie pomoga, ale wierz ze tez Ci kibicowałam...

‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ