CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Dziekuje za wszystko ale znikam juz stad...jak kiedys zajdę donoszę to przypomnę o sobie tylko mam nadzieje ze rzadnej z was tu nie będzie
ale może podtrzymam te kobiety na duchu co będą walczyć ze warto bylo...
I to mi się podoba!
Zasługujesz na bycie mamą!
Zajrzyj czasem... Chociaż nam coś polub, żebyśmy wiedziały, że żyjesz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiście ze zajrzę zeby zobaczyć ze sie cieszycie tak jak ja przez te 7 tyg mogłam sie cieszyć tylko żeby wasze szczęście nie trwalo tak krótko tylko co najmniej 39 tyg i potem z dzieckiem..buziak
Ps. Największym moim szczęściem jest Mój Mąż który nigdy nie zawodzi...a jest zwykłym człowiekiem...o niezwykłym sercu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:53
Anatolka, Amberla, Katarzyna87, nick nieaktualny, olka30, Aga11 lubią tę wiadomość
-
Madziara wrote:Ps. Największym moim szczęściem jest Mój Mąż który nigdy nie zawodzi...a jest zwykłym człowiekiem...o niezwykłym sercu

I to jest ważne
Niech Cię teraz wpiera mocniej niż my wszystkie tu razem wzięte
dacie radę we dwoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:57
-
nick nieaktualnyDla niego musze zyc bo on żyje dla mnie i dzieki mnie ze go nie zostawiłam jak byl nieprzytomny..ze uratowalam jego zycie..to wspólnie razem uratujemy jakies życie ..to jego słowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:00
nick nieaktualny, nick nieaktualny, olka30 lubią tę wiadomość
-
Madziara wrote:Dla niego musze zyc bo on żyje dla mnie i dzieki mnie ze go nie zostawiłam jak byl nieprzytomny..ze uratowalam jego zycie..to wspólnie razem uratujemy jakies życie ..to jego słowa
fajnie, że dorósł do takich słów
ja też je usłyszałam i wiem ile to znaczy
-
nick nieaktualnyMadziara najpierw płakałam z powodu nieszczęścia jakie cię spotkało, a potem płakałam z powodu szczęścia jakie cię spotkało w postaci twojego męża.to cudownie mieć kogoś takiego przy sobie. Wiem że będziecie rodzicami. Los nie moze byc tak niesprawiedliwy. Dla nas wszystkich
Anatolka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aga11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka. Dziewczyny ten cykl to mój pierwszy na CLO. Dostałam go bo miałam cykle bezowulacyjne. Mam nadzieję że się uda. Skutki uboczne -hmm chyba nie było najgorzej ale hmm mam piersi większe niż zazwyczaj i nie wiem czy to ma z nimi związek. W 10 dc miałam dwa pęcherzyki dominujące po jednym w każdym. Mialy 13,7 i 13,5 plus endometrium w granicy 8-9. Jak na 10 dc to chyba nie najgorzej....Jutro mam na 7:20 wizytę u gina w szpitalu bo kończy dyżur więc zajmie się mną. Liczę że jakieś będą dobre wieści. w między czasie od 10 dc biorę estrofem a potem mam brac dupka... Boże już tak marzę o tym bo chyba nie mam sil na kolejne starania
pierwsza ciąża a raczej zajście w nią to katorga była .... lekką mam nadzieję
-
nick nieaktualny