CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Dziekuje za wszystko ale znikam juz stad...jak kiedys zajdę donoszę to przypomnę o sobie tylko mam nadzieje ze rzadnej z was tu nie będzie
ale może podtrzymam te kobiety na duchu co będą walczyć ze warto bylo...
I to mi się podoba!Zasługujesz na bycie mamą!
Zajrzyj czasem... Chociaż nam coś polub, żebyśmy wiedziały, że żyjesz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiście ze zajrzę zeby zobaczyć ze sie cieszycie tak jak ja przez te 7 tyg mogłam sie cieszyć tylko żeby wasze szczęście nie trwalo tak krótko tylko co najmniej 39 tyg i potem z dzieckiem..buziak
Ps. Największym moim szczęściem jest Mój Mąż który nigdy nie zawodzi...a jest zwykłym człowiekiem...o niezwykłym sercuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:53
Anatolka, Amberla, Katarzyna87, aszka, olka30, Aga11 lubią tę wiadomość
-
Madziara wrote:Ps. Największym moim szczęściem jest Mój Mąż który nigdy nie zawodzi...a jest zwykłym człowiekiem...o niezwykłym sercu
I to jest ważneNiech Cię teraz wpiera mocniej niż my wszystkie tu razem wzięte
dacie radę we dwoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:57
-
nick nieaktualnyDla niego musze zyc bo on żyje dla mnie i dzieki mnie ze go nie zostawiłam jak byl nieprzytomny..ze uratowalam jego zycie..to wspólnie razem uratujemy jakies życie ..to jego słowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:00
scarllet, Amus87, olka30 lubią tę wiadomość
-
Madziara wrote:Dla niego musze zyc bo on żyje dla mnie i dzieki mnie ze go nie zostawiłam jak byl nieprzytomny..ze uratowalam jego zycie..to wspólnie razem uratujemy jakies życie ..to jego słowa
fajnie, że dorósł do takich słówja też je usłyszałam i wiem ile to znaczy
-
nick nieaktualnyMadziara najpierw płakałam z powodu nieszczęścia jakie cię spotkało, a potem płakałam z powodu szczęścia jakie cię spotkało w postaci twojego męża.to cudownie mieć kogoś takiego przy sobie. Wiem że będziecie rodzicami. Los nie moze byc tak niesprawiedliwy. Dla nas wszystkich
Anatolka, Amus87, aszka, Aga11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka. Dziewczyny ten cykl to mój pierwszy na CLO. Dostałam go bo miałam cykle bezowulacyjne. Mam nadzieję że się uda. Skutki uboczne -hmm chyba nie było najgorzej ale hmm mam piersi większe niż zazwyczaj i nie wiem czy to ma z nimi związek. W 10 dc miałam dwa pęcherzyki dominujące po jednym w każdym. Mialy 13,7 i 13,5 plus endometrium w granicy 8-9. Jak na 10 dc to chyba nie najgorzej....Jutro mam na 7:20 wizytę u gina w szpitalu bo kończy dyżur więc zajmie się mną. Liczę że jakieś będą dobre wieści. w między czasie od 10 dc biorę estrofem a potem mam brac dupka... Boże już tak marzę o tym bo chyba nie mam sil na kolejne starania
pierwsza ciąża a raczej zajście w nią to katorga była .... lekką mam nadzieję
-
nick nieaktualny