X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staralam sie tu nie przychodzic przez kilka dni bo mialam zalamke. A przez to forum sie tylko bardziej nakrecam. Pojde tylko w piatek zbadac ten progesteron z ciekawosci i potem czekam na @. Potem kolejny cykl bez clo. Zobaczymy co bromergon zdziala. Endokrynolog dopiero na 11 wrzesnia. Dzis kolejna kolezanka w pracy, druga w tym miesiacu, obwiescila ze jest w ciazy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    spokojnie bierz dalej a który dzień cyklu u Ciebie??

6dc, ogólnie ta @ jakaś dziwna jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę módlcie sie za mnie ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wróciłam :D weszłam prędzej do gabinetu bo pani przede mną nie przyszła.
    a więc ... :D

Jestem w 10 dc , endo wg gin ładne 7 mm . Kupiłam w Biedronie 2 paczki migdałów. W piątek rano na kolejny monitoring zobaczyć czy pękło czy to sie zrobiło torbiel przez clo.

Pęcherzyk dorodny 20 mm :D
    może mi zrobi jutro na rocznice prezent :D prosze tylko o to !
    na zastrzyk powiedziała jest za późno bo go sie daje wcześniej , teraz pęcherzyk jest niby za duży ? takkkk ?
    powiedziałam o teście owu wczoraj + (dzisiejszy minusowy uznaję za wadliwy :P ) pytała sie czy mam śluz wodnisty . Wczoraj było go bardzo dużo i przed wczoraj . Więc może to jednak nie torbielka a pęcherzyk :)
    przecież testy owu chyba nie wykrywaja torbielek tylko sygnalizują zbliżającą sie owu .
    Oby tylko pekł.
    Ja nie pęknie to następny cykl prędzej monit.
    Juź jestem szczęśliwa a mam nadzieje, że w pt bede jeszcze bardziej a nie będe płakać :)
    jupi super wieści gratulacje!!:D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Proszę módlcie sie za mnie ...
    Madziara co się dzieję?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Staralam sie tu nie przychodzic przez kilka dni bo mialam zalamke. A przez to forum sie tylko bardziej nakrecam. Pojde tylko w piatek zbadac ten progesteron z ciekawosci i potem czekam na @. Potem kolejny cykl bez clo. Zobaczymy co bromergon zdziala. Endokrynolog dopiero na 11 wrzesnia. Dzis kolejna kolezanka w pracy, druga w tym miesiacu, obwiescila ze jest w ciazy....
    3mam kciuki za dobry wynik progesteronu i oby @ nie przylazła:)
    ja ide na badanie porgesteronu w poniedziałek:))

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze w szpitalu mam skurcze i bol brzucha i krwawienie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara trzymaj się tam, dobrze, że szybko pod odpowiednią opiekę trafiłaś.

• Amberla Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara, krwawienie czy plamienie? Ja w ciąży mialam plamienie przez 3 kolejne miesiące w terminie miesiączki plus minus tydzień. Tylko spokojnie! Stres jest najgorszy! Będzie dobrze :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett nie załamuj sie, zobacz ze niektorym dziewczynom sie udaje tylko dłuzej.

Madziara trzymaj sie, moze to tylko plamienie jak napisała Amberla.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara trzymaj sie. Będzie dobrze !!!!!!
    no ale wszystko sie rozwiąże w pt i okaże czy pęcherzyk nie jest torbielką. I dziwne, że na zastrzyk on jest za duży , tego nie rozumiem.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się niby skończył @ po clo, dzien przerwy i brązowe plamienie...mam nadzieję, że nie wpłynie to na jajeczko które wysiaduje ;)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara jesteśmy z Tobą. Na pewno bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara trzymam mocno kciuki informuj nas!!

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:

Ochhh... Scarlet, a moze sie zapatrzysz i tez bedzie bobas przy pomocy endo ;) jak sie czujesz po bromku? Ja odebralam reszte badan z tarczycy i wszystko pieknie, usg tez :) tylko dostalam wit.D w kropelkach, bo mam troszke ponizej normy.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara, ja nie wierze i nie modle sie, ale teraz zrobie wyjatek <3

scarllet lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy któraś z was ma problem z cukrem? ja sie borykam z niuetolerancją glukozy i czasami mam po 1h po posiłku 170 dzisiaj tez mam fatalne cukry:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka no to będę Cię gonić z wynikami, niech i mi się unormują. Po bromku żyje, choć śpię na stojąco i kręci mi sie w głowie. Ale nie wiem ile w tym winy leku, a ile pogody.
    Na co ma wpływ wit D?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus a pijesz Inofolic?

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Anatolka no to będę Cię gonić z wynikami, niech i mi się unormują. Po bromku żyje, choć śpię na stojąco i kręci mi sie w głowie. Ale nie wiem ile w tym winy leku, a ile pogody.
    Na co ma wpływ wit D?

Wit.D wplywa jakos na prace tarczycy, a wg stosunkowo nowych badan (gdzies na to wpadlam w necie) znaczaco wplywa na plodnosc (oprocz kosci co wiadomo od dawna). Kup sobie jakis suplement w wit.D, bo kropelki sa na recepte. Jak pojdziesz z kompletem badan na pierwsza wizyte to nie bedziesz duzo za mna :) komplet u mnie to: tsh, ft4, AntyTPO i AntyTG, Ca, Fe, Wit.D.

Tu masz o wit.D http://www.solarium.pl/index.php/aktualnosci/0/kateg/258/wplyw-witaminy-d-na-plodnosc-mezczyzn-i-kobiet

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 22:00

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
‹‹ 440 441 442 443 444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ