X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staralam sie tu nie przychodzic przez kilka dni bo mialam zalamke. A przez to forum sie tylko bardziej nakrecam. Pojde tylko w piatek zbadac ten progesteron z ciekawosci i potem czekam na @. Potem kolejny cykl bez clo. Zobaczymy co bromergon zdziala. Endokrynolog dopiero na 11 wrzesnia. Dzis kolejna kolezanka w pracy, druga w tym miesiacu, obwiescila ze jest w ciazy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    spokojnie bierz dalej a który dzień cyklu u Ciebie??

6dc, ogólnie ta @ jakaś dziwna jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę módlcie sie za mnie ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wróciłam :D weszłam prędzej do gabinetu bo pani przede mną nie przyszła.
    a więc ... :D

Jestem w 10 dc , endo wg gin ładne 7 mm . Kupiłam w Biedronie 2 paczki migdałów. W piątek rano na kolejny monitoring zobaczyć czy pękło czy to sie zrobiło torbiel przez clo.

Pęcherzyk dorodny 20 mm :D
    może mi zrobi jutro na rocznice prezent :D prosze tylko o to !
    na zastrzyk powiedziała jest za późno bo go sie daje wcześniej , teraz pęcherzyk jest niby za duży ? takkkk ?
    powiedziałam o teście owu wczoraj + (dzisiejszy minusowy uznaję za wadliwy :P ) pytała sie czy mam śluz wodnisty . Wczoraj było go bardzo dużo i przed wczoraj . Więc może to jednak nie torbielka a pęcherzyk :)
    przecież testy owu chyba nie wykrywaja torbielek tylko sygnalizują zbliżającą sie owu .
    Oby tylko pekł.
    Ja nie pęknie to następny cykl prędzej monit.
    Juź jestem szczęśliwa a mam nadzieje, że w pt bede jeszcze bardziej a nie będe płakać :)
    jupi super wieści gratulacje!!:D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Proszę módlcie sie za mnie ...
    Madziara co się dzieję?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Staralam sie tu nie przychodzic przez kilka dni bo mialam zalamke. A przez to forum sie tylko bardziej nakrecam. Pojde tylko w piatek zbadac ten progesteron z ciekawosci i potem czekam na @. Potem kolejny cykl bez clo. Zobaczymy co bromergon zdziala. Endokrynolog dopiero na 11 wrzesnia. Dzis kolejna kolezanka w pracy, druga w tym miesiacu, obwiescila ze jest w ciazy....
    3mam kciuki za dobry wynik progesteronu i oby @ nie przylazła:)
    ja ide na badanie porgesteronu w poniedziałek:))

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze w szpitalu mam skurcze i bol brzucha i krwawienie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara trzymaj się tam, dobrze, że szybko pod odpowiednią opiekę trafiłaś.

• Amberla Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara, krwawienie czy plamienie? Ja w ciąży mialam plamienie przez 3 kolejne miesiące w terminie miesiączki plus minus tydzień. Tylko spokojnie! Stres jest najgorszy! Będzie dobrze :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett nie załamuj sie, zobacz ze niektorym dziewczynom sie udaje tylko dłuzej.

Madziara trzymaj sie, moze to tylko plamienie jak napisała Amberla.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara trzymaj sie. Będzie dobrze !!!!!!
    no ale wszystko sie rozwiąże w pt i okaże czy pęcherzyk nie jest torbielką. I dziwne, że na zastrzyk on jest za duży , tego nie rozumiem.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się niby skończył @ po clo, dzien przerwy i brązowe plamienie...mam nadzieję, że nie wpłynie to na jajeczko które wysiaduje ;)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara jesteśmy z Tobą. Na pewno bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara trzymam mocno kciuki informuj nas!!

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:

Ochhh... Scarlet, a moze sie zapatrzysz i tez bedzie bobas przy pomocy endo ;) jak sie czujesz po bromku? Ja odebralam reszte badan z tarczycy i wszystko pieknie, usg tez :) tylko dostalam wit.D w kropelkach, bo mam troszke ponizej normy.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara, ja nie wierze i nie modle sie, ale teraz zrobie wyjatek <3

scarllet lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy któraś z was ma problem z cukrem? ja sie borykam z niuetolerancją glukozy i czasami mam po 1h po posiłku 170 dzisiaj tez mam fatalne cukry:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka no to będę Cię gonić z wynikami, niech i mi się unormują. Po bromku żyje, choć śpię na stojąco i kręci mi sie w głowie. Ale nie wiem ile w tym winy leku, a ile pogody.
    Na co ma wpływ wit D?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus a pijesz Inofolic?

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Anatolka no to będę Cię gonić z wynikami, niech i mi się unormują. Po bromku żyje, choć śpię na stojąco i kręci mi sie w głowie. Ale nie wiem ile w tym winy leku, a ile pogody.
    Na co ma wpływ wit D?

Wit.D wplywa jakos na prace tarczycy, a wg stosunkowo nowych badan (gdzies na to wpadlam w necie) znaczaco wplywa na plodnosc (oprocz kosci co wiadomo od dawna). Kup sobie jakis suplement w wit.D, bo kropelki sa na recepte. Jak pojdziesz z kompletem badan na pierwsza wizyte to nie bedziesz duzo za mna :) komplet u mnie to: tsh, ft4, AntyTPO i AntyTG, Ca, Fe, Wit.D.

Tu masz o wit.D http://www.solarium.pl/index.php/aktualnosci/0/kateg/258/wplyw-witaminy-d-na-plodnosc-mezczyzn-i-kobiet

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 22:00

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
‹‹ 440 441 442 443 444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ