CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaralam sie tu nie przychodzic przez kilka dni bo mialam zalamke. A przez to forum sie tylko bardziej nakrecam. Pojde tylko w piatek zbadac ten progesteron z ciekawosci i potem czekam na @. Potem kolejny cykl bez clo. Zobaczymy co bromergon zdziala. Endokrynolog dopiero na 11 wrzesnia. Dzis kolejna kolezanka w pracy, druga w tym miesiacu, obwiescila ze jest w ciazy....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:wróciłam
weszłam prędzej do gabinetu bo pani przede mną nie przyszła.
a więc ...
Jestem w 10 dc , endo wg gin ładne 7 mm . Kupiłam w Biedronie 2 paczki migdałów. W piątek rano na kolejny monitoring zobaczyć czy pękło czy to sie zrobiło torbiel przez clo.
Pęcherzyk dorodny 20 mm
może mi zrobi jutro na rocznice prezentprosze tylko o to !
na zastrzyk powiedziała jest za późno bo go sie daje wcześniej , teraz pęcherzyk jest niby za duży ? takkkk ?
powiedziałam o teście owu wczoraj + (dzisiejszy minusowy uznaję za wadliwy) pytała sie czy mam śluz wodnisty . Wczoraj było go bardzo dużo i przed wczoraj . Więc może to jednak nie torbielka a pęcherzyk
przecież testy owu chyba nie wykrywaja torbielek tylko sygnalizują zbliżającą sie owu .
Oby tylko pekł.
Ja nie pęknie to następny cykl prędzej monit.
Juź jestem szczęśliwa a mam nadzieje, że w pt bede jeszcze bardziej a nie będe płakać:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyscarllet wrote:Staralam sie tu nie przychodzic przez kilka dni bo mialam zalamke. A przez to forum sie tylko bardziej nakrecam. Pojde tylko w piatek zbadac ten progesteron z ciekawosci i potem czekam na @. Potem kolejny cykl bez clo. Zobaczymy co bromergon zdziala. Endokrynolog dopiero na 11 wrzesnia. Dzis kolejna kolezanka w pracy, druga w tym miesiacu, obwiescila ze jest w ciazy....
ja ide na badanie porgesteronu w poniedziałek:)) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
scarllet wrote:Staralam sie tu nie przychodzic przez kilka dni bo mialam zalamke. A przez to forum sie tylko bardziej nakrecam. Pojde tylko w piatek zbadac ten progesteron z ciekawosci i potem czekam na @. Potem kolejny cykl bez clo. Zobaczymy co bromergon zdziala. Endokrynolog dopiero na 11 wrzesnia. Dzis kolejna kolezanka w pracy, druga w tym miesiacu, obwiescila ze jest w ciazy....
Ochhh... Scarlet, a moze sie zapatrzysz i tez bedzie bobas przy pomocy endojak sie czujesz po bromku? Ja odebralam reszte badan z tarczycy i wszystko pieknie, usg tez
tylko dostalam wit.D w kropelkach, bo mam troszke ponizej normy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
scarllet wrote:Anatolka no to będę Cię gonić z wynikami, niech i mi się unormują. Po bromku żyje, choć śpię na stojąco i kręci mi sie w głowie. Ale nie wiem ile w tym winy leku, a ile pogody.
Na co ma wpływ wit D?
Wit.D wplywa jakos na prace tarczycy, a wg stosunkowo nowych badan (gdzies na to wpadlam w necie) znaczaco wplywa na plodnosc (oprocz kosci co wiadomo od dawna). Kup sobie jakis suplement w wit.D, bo kropelki sa na recepte. Jak pojdziesz z kompletem badan na pierwsza wizyte to nie bedziesz duzo za mnakomplet u mnie to: tsh, ft4, AntyTPO i AntyTG, Ca, Fe, Wit.D.
Tu masz o wit.D http://www.solarium.pl/index.php/aktualnosci/0/kateg/258/wplyw-witaminy-d-na-plodnosc-mezczyzn-i-kobietWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 22:00