CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Jak pęcherzyk urośnie do odpowiednich wymiarów. Nikt Ci nie poda dnia konkretnego, bo to różnie bywa. Jedni lekarz podają jak pęcherzyk ma ok 20mm, inni jak ma 24-25mm.
Madziara serdeczne gratulacjePaulina 28maluszek -
nick nieaktualnyMadziara wrote:Leżę bo słabo mi a mąż mnie po tylku glaska ...hehe leze na lewym boku bo jakos mnie nie boli tak brzuch ...tylko piersi przestaly bolec dziwne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 20:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRoznie daja clo, nawet pozniej ja sie zgadalam kiedys z taka dziewczyna co jej nawet za pierwszym razem w 6d.c przepisał bo miała długie okresy, clo słuzy głownie wywołaniu owulacji, a nawet je mozna powtarzac wiec wszystko zalezy od lekarza jak zapisze.
-
Madziara wrote:
Madziara spokojnie - mnie w ogóle piersi nie bolały nic. Za to panikowałam jak wydawało mi się że niby żyłki mniej widoczne, że piersi oklapły. Ale tak to bywa i to nic złego!!! Nie martw się tylko wypoczywaj -
nick nieaktualnyDzieki ...ja wiem ze panikara jestem ...chodz jako szef jestem osoba twardo stąpająca i trzymajaca sie zasad ...taka opinia a tu jak Male dziecko telepka i płacz !;(
życzę Ci aby to klocie to znak bylWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:04
Amberla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Tak poczytuję Was od jakiegoś czasu i chyba tylko mnie gin kazała brać clo od 2dc - 5 dni z rzędu, koniecznie rano.
od jutra zaczynam mierzenie tempki ale tylko do owulki, potem niech się dzieje
Ja też lubię patrzeć na suwaczki zafasolkowanych
Ja tez mam clo od 2 do 5dc, z tym że po jednej rano i wieczorem. Co miałam zjeść to zjadłam, żadnych skutków ubocznych nie miałam, czasem tylko takie uczucie ciepła. A wczoraj lekkie pulsowanie w l. jajniku. To wszystko! W sobotę rano okaże się co tam wysiedziałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziara wrote:Dzieki ...ja wiem ze panikara jestem ...chodz jako szef jestem osoba twardo stąpająca i trzymajaca sie zasad ...taka opinia a tu jak Male dziecko telepka i płacz !;(
życzę Ci aby to klocie to znak bylGłowa do gory.
-
Tak, planuję kolejny miesiąc odpoczynku - może ziółka klimuszki jakieś na niepłodność, bo one też wyciszają a już tego potrzebuję. Później IUI prawdopodobnie, bo mam też nie tylko rozregulowane cykle, ale też endometriozę, więc postaramy się w ten sposób pomóc mojemu organizmowi :)trochę mam stresa przed tą wizytą dzisiejszą
a tak naprawdę to mam nadzieję, że będzie zielono i to wszystko się wreszcie skończy
jak co miesiąc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 12:21
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki, siedzę sobie w domu na hipotetycznym chorobowym - praktycznie tydzień z tego chorobowego przepracowałam i następne dwa przepracuję, a potem niech sobie radzą sami..
Madzia mnie w ogóle piersi nie bolą, jedynie momentami są takie wrażliwe, że nawet stanik przeszkadza, ale to rzadkość.. Dziś mnie też brzuch boli, ale doszłam do wniosku, że skoro mam tak co parę dni to widocznie w tych dniach coś tam rośnie i się rozwija. Wolę tak myśleć niż się zastanawiać czy nic złego się nie dzieje. Mdłości mam co chwila więc wiem, że jestem w ciąży
Trzymam kciuki za was dziewczynki, dołączajcie do nas szybciutko (szybciej niż ja i Madzia).Amus87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wróciłam
weszłam prędzej do gabinetu bo pani przede mną nie przyszła.
a więc ...
Jestem w 10 dc , endo wg gin ładne 7 mm . Kupiłam w Biedronie 2 paczki migdałów. W piątek rano na kolejny monitoring zobaczyć czy pękło czy to sie zrobiło torbiel przez clo.
Pęcherzyk dorodny 20 mm
może mi zrobi jutro na rocznice prezentprosze tylko o to !
na zastrzyk powiedziała jest za późno bo go sie daje wcześniej , teraz pęcherzyk jest niby za duży ? takkkk ?
powiedziałam o teście owu wczoraj + (dzisiejszy minusowy uznaję za wadliwy) pytała sie czy mam śluz wodnisty . Wczoraj było go bardzo dużo i przed wczoraj . Więc może to jednak nie torbielka a pęcherzyk
przecież testy owu chyba nie wykrywaja torbielek tylko sygnalizują zbliżającą sie owu .
Oby tylko pekł.
Ja nie pęknie to następny cykl prędzej monit.
Juź jestem szczęśliwa a mam nadzieje, że w pt bede jeszcze bardziej a nie będe płakaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 17:32