CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:Hej
ja ten cykl bez CLO ale napiszę coś
jeśli mogę
Ja w cyklu w którym zaszłam miałam uczucie wilgoci ale śluzu nie widziałamwięc pewnie co organizm to inaczej i chyba nie ma się co sugerować
Ja ten cykl mam naturalny i idąc do lekarza na kontrolę w 23dc byłam przekonana, że nie będzie dominującego pęcherzyka a okazało się, że jest jeden taki ok 17,5mm później 24dc miał już 19,5 mm czyli przyrost na dobę bardzo dobry i to bez CLOjednak w 27dc okazało się, że nie pękł i ma już 28mm
i na 95% bezowulacyjny. A mimo to OF wyznaczyło mi owulację na podstawie śluzu i temp.właśnie na 27dc. Nie wiem czy to możliwe, że wieczorem pęcherzyk jednak pękł bo monitoring był z rana.. no nic. Nie nakręcam się ale pomarzyć zawsze można
PowodzeniaMagda_lena88, Amberla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Mam do Was pytanie (nie mogę nigdzie znaleźć info na forum). A więc od 3-8 dc mam brać Clo ( to mój ostatni cykl z nim) i dodatkowo od 5-26 dc mam brać Estrofem (estradiol). Czy któraś z Was też miała taką kombinację? I tez brałyście tak długo estradiol?Marzec x 2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Dawaj suwaczek!
Ja lubię patrzeć jak się przesuwają dziewczynom te tygodnie
Pewnie nie tylko ja
Mi generalnie wcale nie przeszkadza ze ktos umieszcza czy umieszczal wczesniej jak ja nie bylam w ciąży a teraz tak jak mi sie przypomnie i wiem ze każdy marzy o tym suwaczku nisko i niektórym może byc przykro ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 13:10
Anatolka lubi tę wiadomość