CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka098 wrote:o nie wiedziałam, powiedział mi tylko ze 1 dziennie a przeczytałam ze przed posiłkiem. to może dziś zacznę to lepiej to wyjdzie.
Generalnie moja praktyka jest taka (i pewnie wiekszosc dziewczyn potwierdzi), ze jak lekarz wyraznie nie powiedzial, ze cos trzeba brac rano (ja mam tak np. Euthyrox) to lepiej brac to wieczorem. Czemu? Bo w razie czego przespisz skutki uboczne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmberla wrote:A jak bierzecie Euhyrox? Ja mam zalecenie rano po wstaniu na pół godziny przed posiłkiem - i jakie macie dawki? ja kiedyś przez pierwszą ciążą brałam Euthyrox i jeszcze Jodid.
ja biore obecnie 100 i wyniki mam okolo 1,5
w ciazy musialam brac 175 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:jakie są szanse na pęcherzyk w 1 cyklu z clo?, mam brać 1 tabletkę. Ja nie mam naturalnych owulacji w ogóle.
Bierz jedna. To sa hormony i nie ma co ladowac w siebie dawki jak w konia. Jak sie nie uda to mozna zwiekszyc jeszcze o pol. Ja tak bralam. 2 to bardzo duza dawka. Lekarz madrze robi. Nie chce Cie przestymulowac tylko sprawdzic mniejsza dawke. To dobrzeNatka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nytusia, to jak masz rożne cykle, to ja bym się nie stresowała - mogła być teraz owulacja
Żeby mieć pewność to tylko monitoring. Ja nic nie kumam. Nie brałam w tym miesiącu, teoretycznie jestem po owulacji, a jajniki mnie regularnie kłują nieraz nawet dosyć mocno... i to dziwne, bo powinno chyba dopiero kłuć po zagnieżdżeniu a na to jakby co to za wcześnie. Przerąbane ;/
A, i w środku jak badałam szyjkę, to już w ogóle dziwna sprawa bo był biały śluz ale trochę rozciągliwy.... dziwne? Przez ostatnie dni był kremowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 19:08