CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh... dziewczyny, powiedzcie mi, czy pomimo tego, że test owu wyszedł pozytywny - owulacja mogła nie wystąpić? tets pozytywny był wtorek popołudniu.... od tego czasu temp wzrosła, ale jest tylko cały czas na 0,2 wyżej, niż była przed.... Więc już sama nic nie wiem....
-
nick nieaktualny
-
Kłucia były i bóle też - największy chyba we wtorek wieczorem.... ale tak naprawdę nawet wczoraj momentami pod wieczór czułam też kłucie, ale nie duże.... A nie jestem na Clo. Przy 36,6? A jaką masz stałą przed owu Madziara? Śluz wczoraj ostatni raz niewiele( tyci tyci) był rozciągliwy, a dziś już tylko kremowy. Kurde w tym miesiącu celowałam idealnie... Ale właśnie jak się za bardzo chce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny jestem po USG pierwsze w zyciu na zasadzie monitoringu
11 dc
pęcherzyk dominujący 19 mm wiadomo byly inne po 6mm po 9mm ale to moje pcosowskie
endometrium 8
prosze o opinie bo moja wiedza troche jeszcze kuleje
a w 22 dc mam zrobić progesteron i testy owu robić -
Amus87 wrote:dziewczyny jestem po USG pierwsze w zyciu na zasadzie monitoringu
11 dc
pęcherzyk dominujący 19 mm wiadomo byly inne po 6mm po 9mm ale to moje pcosowskie
endometrium 8
prosze o opinie bo moja wiedza troche jeszcze kuleje
a w 22 dc mam zrobić progesteron i testy owu robić
wszystko ładniebez zastrzyku pękają?
-
Madziara wrote:Wiesz co bylo tak 34.40 potem 36.60 po owulce i 5 dni po 37 a potem w dol 36.80 do 36.60 i tak się utrzymywala a okresu brak i test pozytywny ...
teraz 37
No to jest jakaś nadziejaNic zobaczymy, nie nastawiam się a raczej szykuję na długą walkę
Ale z Twojego szczęścia się cieszę! I 3mam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Bycie matką to najwspanialsza sprawa na świeci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, kilka dni mnie nie było i musiałam poświęcić chwilkę, żeby doczytać co tam u was.
Amus życzę powodzenia, ładny pęcherzyk.
Pabelka, przykro mi, że postanowiłaś opuścić forum... liczę, że do nas wrócisz z dobrymi wieściami.
Do mnie @ zawitała wczoraj i zaczęłam swój pierwszy cykl z clo. Dwie tab za mną, póki co żadnych odczuć. Między 10-12 mam się pokazać na usg i zobaczymy co z tego wyjdzie -
scarllet wrote:Właśnie mąż zapodał zastrzyk. Aktywny weekend się zapowiada
tego i Wam życzę dziewczynki
U mnie aktywnie od wczorajszego popoludniaale dopiero teraz czuje owu... Ostatnio czulam 2razy rowniutko po 24h owu a dzis po 30h. Juz sie niepokoilam, ze albo wyjatkowo szybko pekl pecherzyk (w nocy) albo ciagle nic. Wlasnie od godziny cos czuje, ze sie dzieje
Scarlet, zorganizowalas endokrynologa? -
nick nieaktualnyJeszcze nie. W mojej miescinie przyjmuje tylko w zozie, czas oczekiwania 5 miesiecy... mam prywatna opieke medyczna z pracy, ale jak na zlosc caly dzien nie miglam sie dodzwonic na rejestracje. Jesli w poniedzialek znowu mi sie nie uda, poszukam jakiegos prywatnego gabinetu i tyle. Szkoda czasu, a pieniadze sie zorganizuje.
Anatolka chcialabym czuc tak wyraznie owulacje jak ty. Mam nadzieje ze i mi peknie jajeczko tym razem -
nick nieaktualny
-
scarllet wrote:Mam mleko w prawej piersi
cholerna prolaktyna! Dzis zaczynam brac bromergon
Ale zaczelo kapac/plynac? Bez dwoch zdan! Bralas juz kiedys? Daj znac czy bedziesz czula pekniecie dzis... Zacznij na noc koniecznie. Ja jak bralam 2lata temu to mi lekarz nie powiedzial, ze tak bedzie lepiej i bralam rano i czulam sie okropnie. Teraz jestem madrzejsza i biore na noc i dobrze sie czujemasz podobny poziom jak ja-mi endo zalecila brac pol tabletki. Nie martw sie. Ja wizyte u endo mialam w pn a Bromka zaczelam brac sama (bo mam po starym lekarzu) juz pare dni wczesniej w czwartek i zalecila mi taka dawke jaka wymyslilam sobie sama. A jak Ci kazal ginekolog?
P.S. PRL spada dosc szybko-nie martw sie. Napisz do Zielarek jeszcze w sprawie dawki. Tam jest dziewczyna, ktora tez zbijala PRL po karmieniu piersia, bo chciala drugie dziecko a jeszcze miala mleko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:50
-
nick nieaktualnyPoczulam wilgoc na bluzce. Wystarczy lekko scisnac i pojawia sie niemalo tej wydzieliny. Lekarz polecil mi zaczac od cwiartki, zeby zobaczyc jak sie bede czula, ale chyba wezme polowke tak jak mowisz. Jutro niedziela, moze mnie zaskoczyc zle samopoczucie.
Wymyslilam sobie ze nastepny cykl piswiece na zbijanie prolaktyny i zajme sie tsh, bez clo. Zobaczymy jak sie moj organizm zachowa, czy jajniki zaczna same pracowac -
nick nieaktualnyJa tak miałam ...to wysoka prl ...przeszlo mi dopiero po miesiącu brania biorę na noc bo w dzien jak trup chodziłam...myslalam ze raka mam czy co ...ale na szczęście to to
a nie cos gorszego ..
I teraz owulka sama wystepowala bez wspomagaczyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:20
-
scarllet wrote:Poczulam wilgoc na bluzce. Wystarczy lekko scisnac i pojawia sie niemalo tej wydzieliny. Lekarz polecil mi zaczac od cwiartki, zeby zobaczyc jak sie bede czula, ale chyba wezme polowke tak jak mowisz. Jutro niedziela, moze mnie zaskoczyc zle samopoczucie.
Wymyslilam sobie ze nastepny cykl piswiece na zbijanie prolaktyny i zajme sie tsh, bez clo. Zobaczymy jak sie moj organizm zachowa, czy jajniki zaczna same pracowac
Prosze prosze to widze, ze masz identyczny pomysl jak jatez nie bede brala symletrolu na stymulacje, bo endo powiedziala, ze ona uwaza, ze jak to ogarne to wroca naturalne cykle. Gadalam o tym z lekarzem i powiedzial tak: "Mocno bym sie zastanowil zanim zrobilbym pani taka nadzieje... ". MUSZE po prostu MUSZE sie przekonac sama...
-
nick nieaktualny
-
No oby, oby... Mam dzieki tym lekom cien nadzieji... A powiedz mi, masz sucha skore buzi? Ja odkad dali mi ta zla dawke euthyroxu i tsh skoczylo na ponad 6 to mam strasznie sucha... Zastanawiam sie czy ona wroci do normalnosci z ta wieksza, dobra dawka...
-
nick nieaktualny