CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla wrote:Super
gratulacje, proszę zarazać ;)Monikq a kiedy brałaś pregnyl?
Nie dziękuję jeszcze póki nie będzie wiadomo,że wszystko jest w porządku. Pregnyl brałam w kwietniu i czerwcu.W sumie to jest mój 4cykl starań. Oczywiście przesyłam Wam wszystkim wiruski.
-
nick nieaktualnyaszka nie przerywajcie, szkoda czasu i poświęcenia jakie już w to włożyliście. Jakoś się ułoży wszystko, niech tylko się uda to wtedy będziecie kombinować, a wiesz przecież, że zajść nie jest tak łatwo!
Nigdy nie ma odpowiedniego momentu, a przez 9 mies. dużo może się zmienić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie zawitała @, zaczynam nowy cykl, ale bez CLO tym razem. Płodne wypadną jak będziemy u rodziny, a tam ciężko będzie
więc niema co się stymulować i martwić się brakiem usg.
U Nas niedługo minie rok odbez zabezpieczeń
i nadal nic..
Jakbym dopiero końcem roku miała iść do gina i zacząć badania i przyjmować leki, a trwało by to tak długo jak teraz to dziękuję sobie i Mężowi, że zabrałam się za to wszystko jeszcze przed s -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Madziara mam do ciebie pytanie jeśłi moge moja chrzestna ma miec podany 25.08 radioaktywny jod iona chce po 1,5 tyg do nas przyjechac czy jest jeszcze zagrożenie dla mnie ewentualnej ciązy i dla syna 3 letniego??
Spokojnie to musi byc kilka dni odstępu a 1.5 tyg to spokojnie ...ale w ośrodku gdzie robią pow jej dokladnie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 10:47
-
Witajcie kochane.ja chyba odpadam z forum...jestem tu juz tyle czasu ,poznaje Wasze historie i ciesze sie waszym szczesciem,i placze z powodu niepowodzen.tyle juz Was poznalam,tyle sie Was tu przewinelo...przychodzicie i odchodzicie a ja znowu poznaje nowe osoby...i tak od kilku miesiecy...mam dosc...przepraszam.
-
nick nieaktualny
-
MagSz wrote:Anatolka a ile tego wiesiołka dziennie bierzesz?
1 kapsulke tylkoale od poczatku cyklu. Kupilam w poprzednim i bralam od 5 do owu to nie bylo roznicy, a teraz od poczatku jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 13:41
-
pabelka88 wrote:Witajcie kochane.ja chyba odpadam z forum...jestem tu juz tyle czasu ,poznaje Wasze historie i ciesze sie waszym szczesciem,i placze z powodu niepowodzen.tyle juz Was poznalam,tyle sie Was tu przewinelo...przychodzicie i odchodzicie a ja znowu poznaje nowe osoby...i tak od kilku miesiecy...mam dosc...przepraszam.
Widocznie potrzebujesz odpoczynku... Odetniesz sie i odetchniesz, ale jak zmajstrujecie bobasa w miedzyczasie to sie pochwal -
nick nieaktualnymadziara dzięki za odpowiedz w sumie chyba i tak nie przyjedzie bo wydali jej zakaz prowadzenia pojazdów a ona do nas ma az tysiąc kilometrów i musialaby sama jechać całą drogę
pabelka88 odpocznij ale wróćbardzo mocno Ci kibicuje uda się w końcu zobaczysz:)
-
nick nieaktualnyja wam powiem jedno
chodziłąm w sumie do 7 ginów w życiu i każdy jeden mi powiedział że przy moich hormonach i "stanie" jajników mam nikłe szanse że kiedykolwiek w ciąże zajdę i stał sie cud:) bez wspomagaczy się udało więc ja wierze w cudaMagSz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPisze pozno bo znowu bylam na urodzinach bratanicy, znowu depresja. Ja do jajeczka strzelam jutro. Dzis mialo 19 mm. Poza tym gin kazal mi zglosic sie do poradni endokrynologicznej i zaczac leczyc wysokie tsh. Wogole na koniec wizyty powiedzial mi "niech sie pani tym zajmie, duzo u pani tych przeciwnosci". Moze to bylo zbyt obcesowe z jego strony ale szczere. No tak: endometrioza, podejrzenie pcos, brak owulacji, podwyzszone prolaktyna i tsh, cienkie endometrium. Co jeszcze moze pojsc nie tak?
Pabelka ja tez juz kilka razy mialam takie mysli, ze co rusz ktoras dziewczyna odplywa do grona mamusiek, a ja tkwie nadal w punkcie wyjscia. Ale nie opuszczajmy sie nawzajem, musimy sobie dawac nadzieje, bo co innego nam pozostalo? -
nick nieaktualny
-
scarllet wrote:Pisze pozno bo znowu bylam na urodzinach bratanicy, znowu depresja. Ja do jajeczka strzelam jutro. Dzis mialo 19 mm. Poza tym gin kazal mi zglosic sie do poradni endokrynologicznej i zaczac leczyc wysokie tsh. Wogole na koniec wizyty powiedzial mi "niech sie pani tym zajmie, duzo u pani tych przeciwnosci". Moze to bylo zbyt obcesowe z jego strony ale szczere. No tak: endometrioza, podejrzenie pcos, brak owulacji, podwyzszone prolaktyna i tsh, cienkie endometrium. Co jeszcze moze pojsc nie tak?
Idz do endo. To najlepsze co mozesz zrobic. Ja po wizycie czuje, ze bedzie tylko lepiej. Czuje, ze wymyslila cos innego niz ginowie, wiec ruszylam z miejsca, bo ostatnio mialam wrazenie juz jakbym wpadla w bledne kolo... Na depreche wplywa tsh, ja odkad mialam te zla dawke leku ciagle plakalam i wsciekalam sie o wszystko... Dramat. Widzialam jak nieraz robie przykrosc facetowi, ktorego kocham ponad wszystko i nie umialam nad tym zapanowac... A teraz od pn mam dobra dawke i czuje sie swietnie, nie placze, nie wsciekam sie bez powodu i... dzis pracowalismy nad Julka z przyjemnoscia, tzn. Ja... Ostatnio wcale nie mialam ochoty. Nawet nie tak ostatnio, od kilku miesiecy w zasadzie jedno na kilka podejsc mojego meza konczylo siea dzis mialam ochote!
tarczyca to jednak paskuda jest