CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 rozumiem heh, ale ja to jakoś na luzie do tego podchodze będzie co ma być, jakoś sie nei stresuje. Bardziej sie stresuje tym, że musze zrobićbadania na toxoplazmoze i na cytomegalie bo gin mi gadal ost jak przed ciążą badałam toxo to neistety nie mialam przeciwciał ;/
-
Ja zawsze na początku cyklu, tak jak teraz, czuję, że to będzie TEN... Jak się na ten wykres patrzy, jak rano budzi się po to żeby zmierzyć temp i w głowie się ma "tylko nie spadaj, tylko nie spadaj" a widzi się, że jest znów mniej niż było, ma człowieka h* strzelić. Wpadam w dół wtedy, a po co robić sobie stresy
Może gdybym patrzała na zielony wykres to zupełnie inaczej by to wyglądało.
Wyniki na pewno będą dobre :* -
Katarzyna87 wrote:Tak poczytuję Was od jakiegoś czasu i chyba tylko mnie gin kazała brać clo od 2dc - 5 dni z rzędu, koniecznie rano.
od jutra zaczynam mierzenie tempki ale tylko do owulki, potem niech się dzieje
Ja też lubię patrzeć na suwaczki zafasolkowanych
Hmm... nie dalej jak na poprzedniej stronie xXMoniaXx pisała, że brała od drugiego dnia... To nic strasznego. Różni lekarze różnie zlecają start od 2 nawet do 5 dc. -
Anatolka wrote:Hmm... nie dalej jak na poprzedniej stronie xXMoniaXx pisała, że brała od drugiego dnia... To nic strasznego. Różni lekarze różnie zlecają start od 2 nawet do 5 dc.
Musiało mi to umknąćDziękuję Ci bardzo.
Wyczytałam też u Was, że do 9 dni od ostatniej tabletki teoretycznie jest owulka...czyli jeśli ja zawsze miałam ok 18dc, to pewnie mi ją przyśpieszy? -
nick nieaktualny
-
Paulina28makuszek wrote:dziewczyny czy któraś z was dostawała tabletki na pęknięcie pęcherzyka jak tak to kiedy je dostawałyście:)
Jak pęcherzyk urośnie do odpowiednich wymiarów. Nikt Ci nie poda dnia konkretnego, bo to różnie bywa. Jedni lekarz podają jak pęcherzyk ma ok 20mm, inni jak ma 24-25mm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 19:27