CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Nie wiem co jest robią te usg i nic nie mówią niby widzę ze bije serce ...nawet ruszyć sie nie pozwalają ;(
Bije i to jest wazne! Lez i nie marudz!napisalas, ze mozesz byc lezacym trupem, wiec lez i ani nie drgnij jak to ma pomoc :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa Scarlet, zapomnialam! Na wyniki wit.D czeka sie do 10dni, wiec jesli chcesz isc z nimi na wizyte to na dniach musisz zrobic. W ogole zastanawialam sie i chyba najlepiej byloby jakbys faktycznie poszla z tym kompletem, bo ten lekarz (jak jest porzadny) to i tak nie bedzie mu wystarczalo TSH z tarczycowych, bo ono niewiele mowi tak naprawde o stanie tarczycy. Te pozostale pokazuja czy nie ma choroby autoimmunologicznej tego narzadu. W ten sposob zaoszczedzisz i czas i kase na drugiej wizycie, gdzie chcialby obejrzec wyniki zleconych dodatkowych badan. Ja nie bylam taka madra co zrobic i u endo musialam byc 2razy i 2 razy bulic za wizyte.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:a to nie wiedziałam ze to ma podobne działanie do metforminy a w ciązy też możńa brać czy tylko przed?
Można w ciąży, bo inozytol normalnie w pokarmie przyjmujesz, tylko tu jest większa dawka, a czy działa lepiej od metforminy to bym nie powiedziała, bardziej to dodatek do nie najlepiej jedno i drugie brać, a Ty Amus z takimi cukrami nie bierzesz metforminy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara niezmiernie mi przykro. Kolejny Aniołek u Pana Boga
Musisz być silną kobietą. Nigdy nie zrozumiem czemu tak się dzieje, że Ci którzy nie zasługują na to szczęście mają je z urzędu, a Ci którzy by nieba przychylili są wystawiani na takie cierpienia.
-
Witam się u Was:) mam do Was pytanie
jestem po pieresztm cyklu stymulowanym Clo do IUI i jeden pęcherzyk niestety nie pękł
tu moje pytanie, jak długo sie u Was wchłaniają? Jeszcze w tym samym cyklu ? Czy dłużej ? Bo chciałabym podejść znowu do IUI ale boję się że się nie wchlonie a usg dopiero za 3 dni
-
karola_aa wrote:Witam się u Was:) mam do Was pytanie
jestem po pieresztm cyklu stymulowanym Clo do IUI i jeden pęcherzyk niestety nie pękł
tu moje pytanie, jak długo sie u Was wchłaniają? Jeszcze w tym samym cyklu ? Czy dłużej ? Bo chciałabym podejść znowu do IUI ale boję się że się nie wchlonie a usg dopiero za 3 dni
Mnie w tym samym cyklu, ale to nie jest kwestia, pod względem której można porównywać organizmy... W każdym razie możesz mieć nadzieję, bo jest taka opcja