CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dołączam do Was i zaczynam mój pierwszy cykl z clo na razie mam brać 1/4 tabletki przez cztery dni nie wiem czy to nie za mało ale mam bardzo ciżkie PCO i moja lekarka nie chce mnie przestymulować oby się udało w ciągu tych 6 miesięcy;-)
Amus87 lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
nick nieaktualnyIzik wrote:Hej dziewczyny dołączam do Was i zaczynam mój pierwszy cykl z clo na razie mam brać 1/4 tabletki przez cztery dni nie wiem czy to nie za mało ale mam bardzo ciżkie PCO i moja lekarka nie chce mnie przestymulować oby się udało w ciągu tych 6 miesięcy;-)
Pco, pco nie równe, ja też mam pco niby a borę w tym cyklu 2 tabletki, bo jedna nie zadziałała, tylko że ja nie mam obrazu pco w usg. -
nick nieaktualny
-
Hej. clo biorę drugi cykl.Pęcherzyki pięknie rosną. Ale zastanawiam mnie pewna sprawa a mianowicie ; CLO biorę od 3 do 7 2 razy dziennie po jednej tabletce. Do tego Luteina, tylko mi lekarz kazał brać od 13 do 22 dnia cyklu tez 2 razy dziennie po jednej (luteina podjezykowa) . Moje cykle zazwyczaj 28-29 dni wiec owu. Wypada 14 -15. Czy ta luteina to nie za szybko?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam zniesmaczona
niby pęcherzyk jest 26 mm oczywiście nie dostalam zastrzyku bo to DOPIERO 2 cykl z CLO mam nie byc w gorącej wodzie kąpana
i mam schudnąć - nei jesc tyle kotletów - slowa gina...
eh przykro mi tak strasznie
endo tez niby ok no nic zobaczymy -
nick nieaktualnypirelka wrote:A ja zobaczyłam wyniki prolaktyny i piękne w normie
po obciążeniu 3 x wyższa więc idealną mam teraz dawkę. Za jakiś czas sprawdzę ponownie.
Mała rzecz a cieszy
ja bede miala w czwartek prolaktyne obadamy co tam w trawie piszczypirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Pco, pco nie równe, ja też mam pco niby a borę w tym cyklu 2 tabletki, bo jedna nie zadziałała, tylko że ja nie mam obrazu pco w usg.
ten nowy gin az oczy wywalil jak zobaczym obraz USG;/ -
nick nieaktualnykmb wrote:Hej. clo biorę drugi cykl.Pęcherzyki pięknie rosną. Ale zastanawiam mnie pewna sprawa a mianowicie ; CLO biorę od 3 do 7 2 razy dziennie po jednej tabletce. Do tego Luteina, tylko mi lekarz kazał brać od 13 do 22 dnia cyklu tez 2 razy dziennie po jednej (luteina podjezykowa) . Moje cykle zazwyczaj 28-29 dni wiec owu. Wypada 14 -15. Czy ta luteina to nie za szybko?
-
nick nieaktualnykmb wrote:Gdzieś czytałam, że dziewczyny miały przepisane na pęknięcie pęcherzyka. Ale czy to prawda nie wiem może znajdzie się tu ktoś kto tak miał.? Ja też w tym cyklu luteine od 16 wzięłam. Zobaczymy co będzie.
-
U mnie wyniki tsh przedstawiają się następująco:
w 3 dc - 2,1
w 11 dc - 1,49
z badań wcześniejszych - 1,17 i 1,59 albo 2,3 i 2,6.
Witam wszsytkie nowe Dziewczyny: kmb, ilonek, Izik
Izik, 1/4 tabletki to mało jak na Dziewczyny tu na forum. Ja biorę tez mało, bo 1/2 tabl. To mój pierwszy cykl z clo, zobaczymy czy tym razem się uda..
Pirelko, jak się czujesz po clo? Jakieś skutki uboczne? u mnie nic, Madziara i Anatolka miały rację, że to ulotka straszy -
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:U mnie wyniki tsh przedstawiają się następująco:
w 3 dc - 2,1
w 11 dc - 1,49
z badań wcześniejszych - 1,17 i 1,59 albo 2,3 i 2,6.
Witam wszsytkie nowe Dziewczyny: kmb, ilonek, Izik
Izik, 1/4 tabletki to mało jak na Dziewczyny tu na forum. Ja biorę tez mało, bo 1/2 tabl. To mój pierwszy cykl z clo, zobaczymy czy tym razem się uda..
Pirelko, jak się czujesz po clo? Jakieś skutki uboczne? u mnie nic, Madziara i Anatolka miały rację, że to ulotka straszymój lekarz stwierdził żartobliwie, nie czekamy bo latka lecą