CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:witam zniesmaczona
niby pęcherzyk jest 26 mm oczywiście nie dostalam zastrzyku bo to DOPIERO 2 cykl z CLO mam nie byc w gorącej wodzie kąpana
i mam schudnąć - nei jesc tyle kotletów - slowa gina...
eh przykro mi tak strasznie
endo tez niby ok no nic zobaczymy
Taki gin to dupy, zamiast pomóc to dołuje, co za ludzie.
Pęcherzyk 26mm to chyba już za duży na zastrzyk, powinien sam pęknąć.
Następnym razem dobrze by było żebyś wcześniej poszła na monit chyba. -
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Taki gin to dupy, zamiast pomóc to dołuje, co za ludzie.
Pęcherzyk 26mm to chyba już za duży na zastrzyk, powinien sam pęknąć.
Następnym razem dobrze by było żebyś wcześniej poszła na monit chyba.
dziewczyny jedno co mnie nurtuje...
bo ten 26mm tez jest na prawym
w zeszłym miesicau ten 19 mm tez byl na prawym ale nei pękł a potem czulam ten jajnik wiec pewnie byl większy i sie zastanawiam czy to nie jest ten sam? mozna to jakoś sprawdzić?moze sie nie wchlonąl i taki 26 mm sie zrobił -
Amus87 wrote:witam zniesmaczona
niby pęcherzyk jest 26 mm oczywiście nie dostalam zastrzyku bo to DOPIERO 2 cykl z CLO mam nie byc w gorącej wodzie kąpana
i mam schudnąć - nei jesc tyle kotletów - slowa gina...
eh przykro mi tak strasznie
endo tez niby ok no nic zobaczymy
Amus, dziwnie ten Twój gin.. mój właśnie zaczął od samego zastrzyku w naturalnym, niczym nie stymulowanym cyklu, nawet duphaston kazał odstawić. I tak było 2 razym dopiero teraz włączył clo.. plus oczywiście zastrzyk.. nie czaję.. ale tak jak dziewczyny piszą, co gin, to podejście...
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:no chyba tak bedzie trzeba
w zeszłym miesicau ten 19 mm tez byl na prawym ale nei pękł a potem czulam ten jajnik wiec pewnie byl większy i sie zastanawiam czy to nie jest ten sam? mozna to jakoś sprawdzić?moze sie nie wchlonąl i taki 26 mm sie zrobił -
Amus87 wrote:no chyba tak bedzie trzeba
w zeszłym miesicau ten 19 mm tez byl na prawym ale nei pękł a potem czulam ten jajnik wiec pewnie byl większy i sie zastanawiam czy to nie jest ten sam? mozna to jakoś sprawdzić?moze sie nie wchlonąl i taki 26 mm sie zrobił
A,us, wydaje mi się to niemożliwe, bo przecież w czasie okresu zostaje usunięta niezapłodniona komórka jajowa, więc to chyba nie mógł być ten sam pęcherzyk..Ale ja tam ekspertem nie jestem..
Idz następnym razem wcześniej na monitoring.. tak koło 12 dnia, zobaczysz..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:U mnie wyniki tsh przedstawiają się następująco:
w 3 dc - 2,1
w 11 dc - 1,49
z badań wcześniejszych - 1,17 i 1,59 albo 2,3 i 2,6.
Witam wszsytkie nowe Dziewczyny: kmb, ilonek, Izik
Izik, 1/4 tabletki to mało jak na Dziewczyny tu na forum. Ja biorę tez mało, bo 1/2 tabl. To mój pierwszy cykl z clo, zobaczymy czy tym razem się uda..
Pirelko, jak się czujesz po clo? Jakieś skutki uboczne? u mnie nic, Madziara i Anatolka miały rację, że to ulotka straszy -
nick nieaktualny26 mm to u mnie taki pęka, na wchłoniecie dobry jest dupek albo luteina, przy okazji podtrzymuje zagniezdzenie i ciaze jakby było dobrze, wiec w sumie jak nie masz zastrzyku to dobrze byłoby wprowadzic dupka/lub luteine.
A tak co do luteiny to ona nie jest na pękniecie niemniej pomaga w rozpadaniu sie scianki pecherzyka, ale jak nie zechce to nie peknie i lutka na to nie pomoze, ze wspomaga nie oznacza ze powoduje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:49
-
nick nieaktualny
-
Lutka na pekanie nie jest, ale Amus jak sie boisz, ze nie peknie sam (a masz prawo, bo ostatnio nie pekl) to za jakies 3 dni mozesz zaczac brac lutke-faktycznie wzmacnia progesteron i pomaga jednoczesnie na wchloniecie pecherzyka jesli faktycznie nie peknie. Gin dziwny i przynajmniej zle wychowany. Zalecenie obnizenia wagi na pewno dobre, ale mozna je przedstaiwc grzeczniej. Moj gin ten nie z kliniki dawal mi zastrzyk przy 25-26mm i pekaly, w klinice daja mniejszym (18-22 juz). Co do lutki i wchlania pecherzyka-mozesz tak zrobic, ale z drugiej strony ona chyba sztucznie zawyzy progesteron, a powinnac go zbadac 7dpo, zeby sprawdzic czy pecherzyk pekl. Swoja droga jakby progesteron znow byl niski (pecherzyk niepekniety) to chyba poszlabym do tego gina i rzucila mu w twarz wyniki z 2 ostatnich cykli i spytala czy pregnyl na pewno nie jest potrzebny...
P.s. zeby sprawdzic czy pecherzyk pekl po poprzednim cyklu trzeba isc na usg w 1-3dniu nowego cyklu. W mojej kinice nie moge zaczac brac stymulacji w nowym miesiacu jesli gin nie obejrzy na usg czy po zakonczonym cyklu wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 20:05
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Łyknę zaraz ostatnią dawkę clo, jaka ja jestem ciekawa co tam u mnie się dzieje, szkoda że nie ma czegoś takiego jak domowe usg
Ja już czuje podbrzusze, delikatnie ale jednak niespokojne -
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Lutka na pekanie nie jest, ale Amus jak sie boisz, ze nie peknie sam (a masz prawo, bo ostatnio nie pekl) to za jakies 3 dni mozesz zaczac brac lutke-faktycznie wzmacnia progesteron i pomaga jednoczesnie na wchloniecie pecherzyka jesli faktycznie nie peknie. Gin dziwny i przynajmniej zle wychowany. Zalecenie obnizenia wagi na pewno dobre, ale mozna je przedstaiwc grzeczniej. Moj gin ten nie z kliniki dawal mi zastrzyk przy 25-26mm i pekaly, w klinice daja mniejszym (18-22 juz). Co do lutki i wchlania pecherzyka-mozesz tak zrobic, ale z drugiej strony ona chyba sztucznie zawyzy progesteron, a powinnac go zbadac 7dpo, zeby sprawdzic czy pecherzyk pekl. Swoja droga jakby progesteron znow byl niski (pecherzyk niepekniety) to chyba poszlabym do tego gina i rzucila mu w twarz wyniki z 2 ostatnich cykli i spytala czy pregnyl na pewno nie jest potrzebny...
P.s. zeby sprawdzic czy pecherzyk pekl po poprzednim cyklu trzeba isc na usg w 1-3dniu nowego cyklu. W mojej kinice nie moge zaczac brac stymulacji w nowym miesiacu jesli gin nie obejrzy na usg czy po zakonczonym cyklu wszystko ok.
tak zrobie, jesli nie pęknie zrobie badanie i rzuce w niego tymi wynikami bo juz mnie wkurza tym gadaniem -
nick nieaktualnyJa w sumie miałam jeden dzień bóli jajników po czym zaczęłam krwawić więc nie wiem czy to była @ czy po clo. Dziś nic, ja też monit w poniedziałek, muszę się juto zapisać bo zapomniałam dziś, i na środę dodatkowo też, bo mam co 2 dni, tylko tego 11 nie mogę bo sobota, ale cóż, mam nadzieje, że będzie dobrze.
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:a czy moge brac zamiast luteiny dupka? i czy dupek tez zawyży mocno progesteron??
tak zrobie, jesli nie pęknie zrobie badanie i rzuce w niego tymi wynikami bo juz mnie wkurza tym gadaniem
Amus dupek nawet lepszy będzie, bo nie wpływa na poziom progesteronu i spokojnie będziesz mogła go zbadać, a tempkę mierzysz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:nie tempki nie mierze ale zaczne od następnego cyklu
czyli dupek nie zawyża ??no wezme dupka bo mam
Nie zawyża, a jakbyś teraz tempkę zaczęła mierzyć? To może byś zauważyła czy była owulka i w odpowiednim momencie być zbadała progesteron.