X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    nie dziwne tylko chyba tak jak trzeba, szybciej urósł przy większej dawce, ale w sumie 1 tabletka była wystarczająca.
    Noo tylko myslalam ze jak wieksza dawka to i wiecej pecherzykow:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zawsze tak jest, często tylko przyśpiesza rośnięcie.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, mozna brac 1,5. Ja bralam tak dluzszy czas :) ladnie rosly :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Amus87- z jakiego miasta jesteś?
    Rybnik,woj slaskie, a Ty??:)

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Rybnik,woj slaskie, a Ty??:)
    Tarnów- małopolskie
    Anatolka wrote:
    Andzia, mozna brac 1,5. Ja bralam tak dluzszy czas :) ladnie rosly :)
    Wiec tak zrobię :) zobaczymy

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie czas...jutro długi dzień mnie czeka- miłych snów :)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jest ktoś z Krakowa?:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Ja w sumie miałam jeden dzień bóli jajników po czym zaczęłam krwawić więc nie wiem czy to była @ czy po clo. Dziś nic, ja też monit w poniedziałek, muszę się juto zapisać bo zapomniałam dziś, i na środę dodatkowo też, bo mam co 2 dni, tylko tego 11 nie mogę bo sobota, ale cóż, mam nadzieje, że będzie dobrze.
    Ale masz dobrze, że są terminy u Ciebie tak późno, ja w 1 dc chciałam się zapisać to nie udało mi się w Gdyni i muszę do Gdańska jechać, ledwo się zapisałam. Ale czatuję na wolny termin dzień przed więc jak się zwolni to się wkręcę.
    Szkoda, że te dni wypadają mi w weekend bo tylko poniedziałek wchodzi w grę, ew. piątek ale to byłby dopiero 10dc.

• Another Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, boję się tej cyclo-progylnovy. Myślicie, że jak nie dostałam @ po lutce (16 dzień) to mogę spróbować lutką jeszcze raz? Jakoś bardziej jestem do niej przekonana. Wcześniej na mnie działała...

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkalam 2 lata w kraku:p

Dobrej nocy Andzia

A mnie lewy jajnik pobolewa:D

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    kurde, boję się tej cyclo-progylnovy. Myślicie, że jak nie dostałam @ po lutce (16 dzień) to mogę spróbować lutką jeszcze raz? Jakoś bardziej jestem do niej przekonana. Wcześniej na mnie działała...

Mysle, ze mozesz :) zaszkodzic nie zaszkodzisz, najwyzej troche przeciagniesz jesli by nie podzialala.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wystarczy Was zostawic na kilka dni i co tu sie wyrabia? Nowe ciaze, nowe dziewczyny, super. Ja ten cykl odpoczywam totalnie od clo, tempki, monitoringow, zastrzykow. Potrzebowalam tego, bo juz lekkiej szajby dostalam :-) biore tylko leki na tsh i prolaktyne. Ale jak tak was czytam to juz mi sie marzy kolejny cykl :-) bo na powodzenie tego nie licze

pirelka lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Mysle, ze mozesz :) zaszkodzic nie zaszkodzisz, najwyzej troche przeciagniesz jesli by nie podzialala.
    no wlasnie tak mysle. A co do przeciągnięcia czasu, to ta cycloprogynova ma wywolac okres kilka dni po 21 dniach brania, czyli caly miesiac w dupe.

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    no wlasnie tak mysle. A co do przeciągnięcia czasu, to ta cycloprogynova ma wywolac okres kilka dni po 21 dniach brania, czyli caly miesiac w dupe.

To rzeczywiscie wiele nie ryzykujesz. 10 to juz zadna roznica.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 czego się boisz?

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Ja przy pierwszym cyklu z CLO brałam po 1 tabl i były 2 pecherzyki i zaskoczyło.

Andziu, przepraszam, Ciebie również witam serdecznie :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziewczyny dziś skończyłam clo . W pon w 12 dc palnuje monitoring. Ostatni pęcherzyk pękł sam , miał 25-27 mm dokładnie nie pamiętam ale coś w tej okolicy. Czuje jajniki czasem .
    Zrobiliśmy 3- cie badanie nasienia i poprawiła sie jakość (troszke brakuje do normy juz teraz) ale ilośc spadła z 8,50 na 7.8 mln w ml :(
    ale w całości mamy niby minimum . Mam nadzieje, że ten jeden jedyny sobie poradzi .
    Chciałabym wyhodować teraz ze 2 lub 3 pęcherzyki żeby choć zwiększyć szanse na sukces:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 22:57

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Właśnie zastanawiam się czy nie brać 1,5 tabl...nie chcę skończyć z 3 pęcherzykami lub więcej...
    Hej, ja w 1 cyklu brałam 2 x dziennie i miałam 3 jajeczka ale niestety żadne nie zaskoczyło. Teraz też brałam 2 tabletki dziennie i juz we czwartek bedę wiedziała co i jak :) Może tym razem się uda :)

• Miu95 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    hej Miu95 :) czyli teraz wywołujesz @ lutką?
    ja mialam podobne cykle do twoich tzn najdłuzej to ok. rok bo nie wytrzymałam i polazłam do gina i wywołałam hehe
    Dopiero będę wywoływać w piątek, bo mam poczekać tydzień po odstawieniu innego leku. A wczoraj dostałam plamień i nie wiem co się dzieje :O
    Anatolka wrote:
    Czekalam co z Toba bedzie :) moze wreszcie ktos porzadny sie trafi :) bromka na prl dostalas, albo cos innego? Euthyrox bierzesz?
    Mam nadzieję że porządny :). Generalnie odstawiono mi Dexamethason na tydzień, za kilka dni lutka i start od nowego cyklu. Jeszcze skierowanie na badania wszelkich chorób dziecięcych (bo nikt mi nie jest w stanie powiedzieć na co chorowałam w dzieciństwie a ja sama nie pamiętam :P) i te wszystkie toxo, cukier (bo trochę mam podwyższony) i prolaktyna po raz drugi. A jestem na dostinexie od 2 miesięcy. Na początek 1 tabl clostybergytu dziennie i monitoring w 15-17 dniu.
    pirelka wrote:
    Nie wyobrażam sobie jak można nie mieć tak długo @ :O
    Ja już sobie prawie nie wyobrażam jak to jest mieć @ :D. Gdyby nie chęć na dziecko to byłoby całkiem wygodnie bez @ ;).

Another wrote:
    U mnie przychodziła @ jakoś między 7-9 dniem po ostatniej tabletce. A używałam 2 razy. I prawda - cały miesiąc do niczego. Jeszcze ulotka straszy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 23:05

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miu, to super! Troche kasy pojdzie, ale mam nadzieje, ze wreszcie bedzie ktos, kto sie zajmie Toba i nie kaze Ci czekac na to Twoje "niepokalane poczecie" ;) p.s. napislabys cos w tym swoim pamietniku, lubie go czytac a tam pustki ostatnio... ;p ooo i rocznica slubu byla wczoraj no no no :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 23:15

Miu95 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ