CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Rybnik,woj slaskie, a Ty??
Anatolka wrote:Andzia, mozna brac 1,5. Ja bralam tak dluzszy czasladnie rosly
zobaczymy
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Ja w sumie miałam jeden dzień bóli jajników po czym zaczęłam krwawić więc nie wiem czy to była @ czy po clo. Dziś nic, ja też monit w poniedziałek, muszę się juto zapisać bo zapomniałam dziś, i na środę dodatkowo też, bo mam co 2 dni, tylko tego 11 nie mogę bo sobota, ale cóż, mam nadzieje, że będzie dobrze.
Szkoda, że te dni wypadają mi w weekend bo tylko poniedziałek wchodzi w grę, ew. piątek ale to byłby dopiero 10dc. -
kurde, boję się tej cyclo-progylnovy. Myślicie, że jak nie dostałam @ po lutce (16 dzień) to mogę spróbować lutką jeszcze raz? Jakoś bardziej jestem do niej przekonana. Wcześniej na mnie działała..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:kurde, boję się tej cyclo-progylnovy. Myślicie, że jak nie dostałam @ po lutce (16 dzień) to mogę spróbować lutką jeszcze raz? Jakoś bardziej jestem do niej przekonana. Wcześniej na mnie działała...
Mysle, ze mozeszzaszkodzic nie zaszkodzisz, najwyzej troche przeciagniesz jesli by nie podzialala.
-
nick nieaktualnyWystarczy Was zostawic na kilka dni i co tu sie wyrabia? Nowe ciaze, nowe dziewczyny, super. Ja ten cykl odpoczywam totalnie od clo, tempki, monitoringow, zastrzykow. Potrzebowalam tego, bo juz lekkiej szajby dostalam
biore tylko leki na tsh i prolaktyne. Ale jak tak was czytam to juz mi sie marzy kolejny cykl
bo na powodzenie tego nie licze
pirelka lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Mysle, ze mozesz
zaszkodzic nie zaszkodzisz, najwyzej troche przeciagniesz jesli by nie podzialala.
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
a ja dziewczyny dziś skończyłam clo . W pon w 12 dc palnuje monitoring. Ostatni pęcherzyk pękł sam , miał 25-27 mm dokładnie nie pamiętam ale coś w tej okolicy. Czuje jajniki czasem .
Zrobiliśmy 3- cie badanie nasienia i poprawiła sie jakość (troszke brakuje do normy juz teraz) ale ilośc spadła z 8,50 na 7.8 mln w ml
ale w całości mamy niby minimum . Mam nadzieje, że ten jeden jedyny sobie poradzi .
Chciałabym wyhodować teraz ze 2 lub 3 pęcherzyki żeby choć zwiększyć szanse na sukces:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 22:57
-
nick nieaktualnyAndzia1984 wrote:Właśnie zastanawiam się czy nie brać 1,5 tabl...nie chcę skończyć z 3 pęcherzykami lub więcej...
Może tym razem się uda
-
Amus87 wrote:hej Miu95
czyli teraz wywołujesz @ lutką?
ja mialam podobne cykle do twoich tzn najdłuzej to ok. rok bo nie wytrzymałam i polazłam do gina i wywołałam hehe
Anatolka wrote:Czekalam co z Toba bedziemoze wreszcie ktos porzadny sie trafi
bromka na prl dostalas, albo cos innego? Euthyrox bierzesz?
. Generalnie odstawiono mi Dexamethason na tydzień, za kilka dni lutka i start od nowego cyklu. Jeszcze skierowanie na badania wszelkich chorób dziecięcych (bo nikt mi nie jest w stanie powiedzieć na co chorowałam w dzieciństwie a ja sama nie pamiętam
) i te wszystkie toxo, cukier (bo trochę mam podwyższony) i prolaktyna po raz drugi. A jestem na dostinexie od 2 miesięcy. Na początek 1 tabl clostybergytu dziennie i monitoring w 15-17 dniu.
pirelka wrote:Nie wyobrażam sobie jak można nie mieć tak długo @. Gdyby nie chęć na dziecko to byłoby całkiem wygodnie bez @
.
Another wrote:no wlasnie tak mysle. A co do przeciągnięcia czasu, to ta cycloprogynova ma wywolac okres kilka dni po 21 dniach brania, czyli caly miesiac w dupe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 23:05
-
Miu, to super! Troche kasy pojdzie, ale mam nadzieje, ze wreszcie bedzie ktos, kto sie zajmie Toba i nie kaze Ci czekac na to Twoje "niepokalane poczecie"
p.s. napislabys cos w tym swoim pamietniku, lubie go czytac a tam pustki ostatnio... ;p ooo i rocznica slubu byla wczoraj no no no
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 23:15
Miu95 lubi tę wiadomość