CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj biorę ostatnią tabletkę CLO i czekam na rozwój wydarzeń
Zbieram się do pracy, miłego dnia :*
Do napisania później Kochane !
Ps. Swoją drogą paradoks, kupiliśmy żel Conceive Plus i odkąd go mamy jakoś nie potrzebujemy już któryś raz z koleiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 07:16
Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
pirelka, a tez żel działa ?
bo u mnie śluzu tyle co kot napłakał, zastanawiam się czy warto zainwestowac
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Ja inofolic biore drugi cykl i akurat w kwestii śluzu nie widzę poprawy
łykam wiesiołek i piję siemię (pierwszy cykl) ale że tak powiem szału nie ma...
za to po inofolicu troche chyba schudłamdzinsy mam luźne
A któraś z was dziewczyny próbowała ten żel Conceive Plus? Działa to to ?
A może faktycznie zacznę się zmuszac wypijać dziennie duuuuużo wody, to podobno podstawa na sluz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:18
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@Lolcia
To moze ja tez zainwestuje bo cos mi sie dzis prxybralo nuespodziewsnie na wadze
Nie wiem czy to przed okresem czy ze stresumusze sobie zapisac ten infolic
Ja dzis juz coraz mnie czyje bole podbrzusza za to od paru dni (wieczorem zwlaszcza) zauwazylam ze jak mnie juz lapie glod - to taki niemozliwy do zagluszeniawczoraj z lozka o polnocy musialam sie zwlec zeby 3 gryzy kanapki zjesc
paranoja jakas
Aa no i powiem Wam ze mam dzis taki cudowny nastroj, ze po prostu za przeproszeniem "żygam tęczą"taki chill od rana, ze mam wrazenie, ze nic nie moze mnie zmartwic:) nie ten cykl, to następny!
Wysyłam Wam pozytywne wibracje! :*19.07.2016 r. Aleksander
-
Ja tez dzis wzielam ostatni dzien Clo, zmiennie, raz tak a raz nie pobolewa mnie lewy jajnik..Rzadziej prawy.Wczoraj nic a dzis juz tak.Co do napadow jedzenia to i ja latam glodna..tylko ze ja pochlonelabym najchętniej fabrykę czekolady :-)Dobrze, ze waze nieduzo to nie zaszkodzi:)
-
Anatolka ten ocet jabłkowy tez jest na mojej liście od następnego cyklu (jeśli taki będzie
) a czy on nie zakwasza śluzu ? Bo u mnie nie dośc że śluzu tyle co nic to jeszcze jakby miał kwaśny być to dopiero
Może glupie pytanieale tak jakoś m się skojarzyło, że jak ocet, to zakwasza
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. ja w tym cyklu też pierwszy raz na Clo. Byłam na monitoringu i pęcherzyk pękł i było piękne ciałko żółte:0 Teraz oczekuje na termin @ mam nadzieję że jednak nie przyjdzie. Pozdrawiam i Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:29
-
nick nieaktualnykarolllka wrote:Hej dziewczyny. ja w tym cyklu też pierwszy raz na Clo. Byłam na monitoringu i pęcherzyk pękł i było piękne ciałko żółte:0 Teraz oczekuje na termin @ mam nadzieję że jednak nie przyjdzie. Pozdrawiam i Trzymam kciuki
karolllka lubi tę wiadomość