X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    synek dostal pare dni temu opryszki wargowej pierwszy raz i zarazil te z mnie ( ja juz mam chyba 30 raz) troche sie obawiam czy moze zagrozic to potencjalnej ciazy ale zytalam ze jedynie jak pierwszy raz sie choruje i najgorsza to nie wargowa a okolic intymnych

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szoruj po jakaś maść na to paskudztwo. Nie czytaj ulotki, bo jest napisane, że w ciąży tej substancji czynnej nie wolno i w okresie starań też nie. Przerabiałam to ostatnimi czasy u siebie w domu z powodu półpaśca w oku męża i później w moim (ten sam wirus co oprycha) i nie można owszem, ale w dużych dawkach, a dawka z kropli do oczu czy maści na usta nie zaszkodzi.Nie ma sensu się męczyć.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Dzień dobry :)

pirelka, a tez żel działa ?
    bo u mnie śluzu tyle co kot napłakał, zastanawiam się czy warto zainwestowac ;)
    U mnie też zawsze susza, a ten żel jak żel ;) pomaga wiadomo, ale dla mnie najważniejsze, że nie utrudnia jak inne :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Hej dziewczynki, ja wczoraj po ostatniej dawce położyłam się spać, w ogóle zasnąć nie mogłam tak mnie jajniki bolały, raz jeden raz drugi potem ból jak na okres i luneło znów ze mnie, dobrze że to ostatni dzień clo był.
    Natka to nieciekawie.. może to po CLO?! Ja powiedziałabym o tym ginekologowi, bo to chyba nienormalne.. może Ci nie służy albo dawka za duża.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po CLO czuję podbrzusze, jajniki lekko i ciągnięcie czasem aż w dół w pochwie, lekkie nic nie do zniesienia. Zobaczymy co będzie :P

tulipanna lubi tę wiadomość

• _analiza Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    synek dostal pare dni temu opryszki wargowej pierwszy raz i zarazil te z mnie ( ja juz mam chyba 30 raz) troche sie obawiam czy moze zagrozic to potencjalnej ciazy ale zytalam ze jedynie jak pierwszy raz sie choruje i najgorsza to nie wargowa a okolic intymnych

Nie wiem nic na temat mozliwych dzialan niepozadanych przy ciazy i staraniach ale na opryszczkę u mnie super dziala olejek tamanu - naturalny ziolowy przeciwbakteryjny, w ogole lek ba cale zlo:) w dwa dni wyglada juz calkiem zdrowo zostaje strupek a po 'ognisku' nie ma sladu:) jak masz jakas zielarnie w miescie to mozesz spytac :)

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    A jest ktoś z Krakowa?:D
    Ja mam rzut beretem do Krk :)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Andzia1984 czego się boisz?
    Że będzie za dużo pęcherzyków

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Andziu, przepraszam, Ciebie również witam serdecznie :)
    :*

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka wrote:
    Hej, ja w 1 cyklu brałam 2 x dziennie i miałam 3 jajeczka ale niestety żadne nie zaskoczyło. Teraz też brałam 2 tabletki dziennie i juz we czwartek bedę wiedziała co i jak :) Może tym razem się uda :)
    Trzymam kciuki :) Ja bym chciała najlepiej 2 ale z tym nie utrafisz ;D

<3
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczyny:)

jutro zaczynam 3 cykl z clo:)

pierwszy cykl- bezowulacyjny, wywoływany luteiną
    drugi cykl - jeden pęcherzyk, podany pregnyl bez luteiny po owu - ciąży brak

mam nadzieję że 3 będzie szczęśliwy, w końcu do trzech razy sztuka:)

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    Witam się dziewczyny:)

jutro zaczynam 3 cykl z clo:)

pierwszy cykl- bezowulacyjny, wywoływany luteiną
    drugi cykl - jeden pęcherzyk, podany pregnyl bez luteiny po owu - ciąży brak

mam nadzieję że 3 będzie szczęśliwy, w końcu do trzech razy sztuka:)
    Przede mną też 3 cykl starań, ale ja póki co czekam na @ po straconej ciąży :( Uda nam się- musi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 19:52

<3
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 ojej bardzo mi przykro:* dobrze że nie poddałaś się tak łatwo i walczysz dalej:)!

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    Andzia1984 ojej bardzo mi przykro:* dobrze że nie poddałaś się tak łatwo i walczysz dalej:)!
    Walczę i mam nadzieję, że w ciągu dwóch zbliżających się cykli się uda...bo potem zostaje bez pracy :(

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    Nie wiem nic na temat mozliwych dzialan niepozadanych przy ciazy i staraniach ale na opryszczkę u mnie super dziala olejek tamanu - naturalny ziolowy przeciwbakteryjny, w ogole lek ba cale zlo:) w dwa dni wyglada juz calkiem zdrowo zostaje strupek a po 'ognisku' nie ma sladu:) jak masz jakas zielarnie w miescie to mozesz spytac :)
    oo spróbuje poszukać !!:) dzieki

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Szoruj po jakaś maść na to paskudztwo. Nie czytaj ulotki, bo jest napisane, że w ciąży tej substancji czynnej nie wolno i w okresie starań też nie. Przerabiałam to ostatnimi czasy u siebie w domu z powodu półpaśca w oku męża i później w moim (ten sam wirus co oprycha) i nie można owszem, ale w dużych dawkach, a dawka z kropli do oczu czy maści na usta nie zaszkodzi.Nie ma sensu się męczyć.
    no ja wlasnie używam niemieckiej masci nasz odpowednik zoviraxu juz troche zeszło
    młody dostal od leraki hascovir w tabletkach
    musialam go uczyc jak polykac tabletki i kiepsko wychodzi bo on je gryzie masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Walczę i mam nadzieję, że w ciągu dwóch zbliżających się cykli się uda...bo potem zostaje bez pracy :(
    heh ja podobnie... konczy mi sie w kwietniu wychowawczy i sam pracodawca mi powiedzial ze jak mi sie uda do kwietnia to moge spokojnie isc na L4 od razu i potem macierzyński...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robilam dzisiaj test owulacyjny i wyszedl pozytywny sexik byl w nocy o 4 rano hehe dzisiaj tez a raczej juz jutro bedzie kolo 4 tak malż wraca z pracy :p

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    heh ja podobnie... konczy mi sie w kwietniu wychowawczy i sam pracodawca mi powiedzial ze jak mi sie uda do kwietnia to moge spokojnie isc na L4 od razu i potem macierzyński...
    Ja pracuję do końca września...potem inne miejsce na 2 miesiące...więc czas mam do końca listopada- 2 cykle....zobaczymy..w tej sytuacji szefowe tez mi idą na rękę.

<3
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus owocnych <3 :)

Amus87 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 491 492 493 494 495 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ