CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysynek dostal pare dni temu opryszki wargowej pierwszy raz i zarazil te z mnie ( ja juz mam chyba 30 raz) troche sie obawiam czy moze zagrozic to potencjalnej ciazy ale zytalam ze jedynie jak pierwszy raz sie choruje i najgorsza to nie wargowa a okolic intymnych
-
Szoruj po jakaś maść na to paskudztwo. Nie czytaj ulotki, bo jest napisane, że w ciąży tej substancji czynnej nie wolno i w okresie starań też nie. Przerabiałam to ostatnimi czasy u siebie w domu z powodu półpaśca w oku męża i później w moim (ten sam wirus co oprycha) i nie można owszem, ale w dużych dawkach, a dawka z kropli do oczu czy maści na usta nie zaszkodzi.Nie ma sensu się męczyć.
-
nick nieaktualnyLolcia_81 wrote:Dzień dobry
pirelka, a tez żel działa ?
bo u mnie śluzu tyle co kot napłakał, zastanawiam się czy warto zainwestowacpomaga wiadomo, ale dla mnie najważniejsze, że nie utrudnia jak inne
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Hej dziewczynki, ja wczoraj po ostatniej dawce położyłam się spać, w ogóle zasnąć nie mogłam tak mnie jajniki bolały, raz jeden raz drugi potem ból jak na okres i luneło znów ze mnie, dobrze że to ostatni dzień clo był.
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:synek dostal pare dni temu opryszki wargowej pierwszy raz i zarazil te z mnie ( ja juz mam chyba 30 raz) troche sie obawiam czy moze zagrozic to potencjalnej ciazy ale zytalam ze jedynie jak pierwszy raz sie choruje i najgorsza to nie wargowa a okolic intymnych
Nie wiem nic na temat mozliwych dzialan niepozadanych przy ciazy i staraniach ale na opryszczkę u mnie super dziala olejek tamanu - naturalny ziolowy przeciwbakteryjny, w ogole lek ba cale zlo:) w dwa dni wyglada juz calkiem zdrowo zostaje strupek a po 'ognisku' nie ma sladu:) jak masz jakas zielarnie w miescie to mozesz spytac
19.07.2016 r. Aleksander
-
renieczka wrote:Hej, ja w 1 cyklu brałam 2 x dziennie i miałam 3 jajeczka ale niestety żadne nie zaskoczyło. Teraz też brałam 2 tabletki dziennie i juz we czwartek bedę wiedziała co i jak
Może tym razem się uda
Ja bym chciała najlepiej 2 ale z tym nie utrafisz
-
Witam się dziewczyny:)
jutro zaczynam 3 cykl z clo:)
pierwszy cykl- bezowulacyjny, wywoływany luteiną
drugi cykl - jeden pęcherzyk, podany pregnyl bez luteiny po owu - ciąży brak
mam nadzieję że 3 będzie szczęśliwy, w końcu do trzech razy sztuka:)
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
asiek191 wrote:Witam się dziewczyny:)
jutro zaczynam 3 cykl z clo:)
pierwszy cykl- bezowulacyjny, wywoływany luteiną
drugi cykl - jeden pęcherzyk, podany pregnyl bez luteiny po owu - ciąży brak
mam nadzieję że 3 będzie szczęśliwy, w końcu do trzech razy sztuka:)Uda nam się- musi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 19:52
-
asiek191 wrote:Andzia1984 ojej bardzo mi przykro:* dobrze że nie poddałaś się tak łatwo i walczysz dalej:)!
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Nie wiem nic na temat mozliwych dzialan niepozadanych przy ciazy i staraniach ale na opryszczkę u mnie super dziala olejek tamanu - naturalny ziolowy przeciwbakteryjny, w ogole lek ba cale zlo:) w dwa dni wyglada juz calkiem zdrowo zostaje strupek a po 'ognisku' nie ma sladu:) jak masz jakas zielarnie w miescie to mozesz spytac
dzieki
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Szoruj po jakaś maść na to paskudztwo. Nie czytaj ulotki, bo jest napisane, że w ciąży tej substancji czynnej nie wolno i w okresie starań też nie. Przerabiałam to ostatnimi czasy u siebie w domu z powodu półpaśca w oku męża i później w moim (ten sam wirus co oprycha) i nie można owszem, ale w dużych dawkach, a dawka z kropli do oczu czy maści na usta nie zaszkodzi.Nie ma sensu się męczyć.
młody dostal od leraki hascovir w tabletkach
musialam go uczyc jak polykac tabletki i kiepsko wychodzi bo on je gryzie masakra -
nick nieaktualnyAndzia1984 wrote:Walczę i mam nadzieję, że w ciągu dwóch zbliżających się cykli się uda...bo potem zostaje bez pracy
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:heh ja podobnie... konczy mi sie w kwietniu wychowawczy i sam pracodawca mi powiedzial ze jak mi sie uda do kwietnia to moge spokojnie isc na L4 od razu i potem macierzyński...