CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:robilam dzisiaj test owulacyjny i wyszedl pozytywny sexik byl w nocy o 4 rano hehe dzisiaj tez a raczej juz jutro bedzie kolo 4 tak malż wraca z pracy :p
o mamo podziwiam ja bym chyba nie dała rady o 4 nad ranem:D
Andzia1984 a moze los ie do Ciebie uśmiechnie i jednak Ci przedłużą umowę czy coś
ja też miałam zostać bez pracy od września, ale szef się postarał i przedłużyli mi umowę do końca 2016 roku też chociaż na tej płaszczyźnie zycia moge troche odetchnąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 20:40
to nasz
szczęśliwy cykl!
nasz mały CUD 
CÓRECZKA

-
nick nieaktualnyNa razie jest ok, clo już dziś nie biorę to zobaczymy, cały dzień coś tam delkiatnie czuje, i pobolewa mnie też podbrzusze, a powinno?pirelka wrote:Natka to nieciekawie.. może to po CLO?! Ja powiedziałabym o tym ginekologowi, bo to chyba nienormalne.. może Ci nie służy albo dawka za duża.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHm..chyba to znak, że coś pracuje. Ja bym się bardziej martwiła tym krwawieniem.Natka098 wrote:Na razie jest ok, clo już dziś nie biorę to zobaczymy, cały dzień coś tam delkiatnie czuje, i pobolewa mnie też podbrzusze, a powinno?
Co do delikatnego czucia to i ja czuję
oby wytrwać do poniedziałku i zobaczyć pęcherzyki
Natka a Ty kiedy ?
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:no ja wlasnie używam niemieckiej masci nasz odpowednik zoviraxu juz troche zeszło
młody dostal od leraki hascovir w tabletkach
musialam go uczyc jak polykac tabletki i kiepsko wychodzi bo on je gryzie masakra
Ja hascovir brałam prawie 3 lata temu, jak w ciągu miesiąca miałam 3 razy opryszczkę. Najpierw za pierwszym razem jedną, za drugim już 2 i za trzecim trzy. I to wszystko w ciągu niespełna miesiaca wtedy. Zjadłam wtedy jedno opakowanie tabsów i do tej pory oprychy nie miałam
uśpiło wirusa
-
nick nieaktualnyoo to sie ciesze moze i mlodemu pomoze:))Anatolka wrote:Ja hascovir brałam prawie 3 lata temu, jak w ciągu miesiąca miałam 3 razy opryszczkę. Najpierw za pierwszym razem jedną, za drugim już 2 i za trzecim trzy. I to wszystko w ciągu niespełna miesiaca wtedy. Zjadłam wtedy jedno opakowanie tabsów i do tej pory oprychy nie miałam
uśpiło wirusa 
hehe a co do 4 rano no to i tak sie obudzilam jak przylazł z roboty hehe -
nick nieaktualny
-
Amus, a może i Ty się przelecz na tę opryszczkę???
Mnie o 4 rano też by nikt nie namówił na
z resztą, mój by nie wstał 
Pirelko, ja mam dokładnie takie same odczucia po pierwszym cyklu z clo.
Anatolko, myślałam, myślałam i wymyśliłam, dlaczego gin tylko do 8 dc kazał serduszkować. W związku z tym, że to pierwszy cykl z clo to chyba nie wiadomo ile tych pęcherzyków może się nahodować a serduszkować np. w 10 dniu jak może ich być np. 3 i owulacja np. 12 dc wiąże się z "ryzykiem" trojaczków. Myślę, że wolałby uprzedzić mnie o takiej opcji po zrobieniu monitoringu, żeby ewentualnie naszykować się... tyle nawymyślałam. Co myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Amus, a może i Ty się przelecz na tę opryszczkę???
Anatolko, myślałam, myślałam i wymyśliłam, dlaczego gin tylko do 8 dc kazał serduszkować. W związku z tym, że to pierwszy cykl z clo to chyba nie wiadomo ile tych pęcherzyków może się nahodować a serduszkować np. w 10 dniu jak może ich być np. 3 i owulacja np. 12 dc wiąże się z "ryzykiem" trojaczków. Myślę, że wolałby uprzedzić mnie o takiej opcji po zrobieniu monitoringu, żeby ewentualnie naszykować się... tyle nawymyślałam. Co myślicie?
Może być tak, może taki system ma
-
tulipanna wrote:Amus, a może i Ty się przelecz na tę opryszczkę???
Anatolko, myślałam, myślałam i wymyśliłam, dlaczego gin tylko do 8 dc kazał serduszkować. W związku z tym, że to pierwszy cykl z clo to chyba nie wiadomo ile tych pęcherzyków może się nahodować a serduszkować np. w 10 dniu jak może ich być np. 3 i owulacja np. 12 dc wiąże się z "ryzykiem" trojaczków. Myślę, że wolałby uprzedzić mnie o takiej opcji po zrobieniu monitoringu, żeby ewentualnie naszykować się... tyle nawymyślałam. Co myślicie?
2 dni myślenia nie poszło na marne
może też o to chodzić w sumie
okaże się jak spytasz
-
ja na opryszczke polecam lek o nazwie heviran jedyny minus że jest na receptę
mi 2 tygodnie przed ślubem wyskoczyła taka opryszczka ze o mało w depresje nie wpadłam, a teraz po zażyciu już rok nie mam:)
to nasz
szczęśliwy cykl!
nasz mały CUD 
CÓRECZKA

-
asiek191 wrote:ja na opryszczke polecam lek o nazwie heviran jedyny minus że jest na receptę
mi 2 tygodnie przed ślubem wyskoczyła taka opryszczka ze o mało w depresje nie wpadłam, a teraz po zażyciu już rok nie mam:)
Hascovir i heviran to ta sama substancja czynna tylko pod inna nazwa
widzisz Amus - kolejny dowod, ze dziala
ale Ty sie nie lecz teraz, bo to na 3 miesiace blokuje starania.
-
Anatolka wrote:Hascovir i heviran to ta sama substancja czynna tylko pod inna nazwa
widzisz Amus - kolejny dowod, ze dziala
ale Ty sie nie lecz teraz, bo to na 3 miesiace blokuje starania.
eeeee, to jak blokuje starania to nie.. nie myślałam, że aż tak..chociaż w sumie to leki przeciwwirusowe..to też nie cukierki..
Anatolko, spytam na bank o co chodziło z tym 8 dniem..Zacznę od jutra produkować kartkę z pytaniami...
Wiecie co? Dziś 7 dc tak mnie w czasie
zalało śluzem, że aż były chwilowe kłopoty z finałem.. Ale...dali my radę
hmmm u mnie zazwyczaj sahara a tu w trakcie aż tak, że ja sama czułam dyskomfort...Żeby to był skutek siemienia to raczej nie,, bo dziś wypiłam 2 raz dopiero... może to clo??? <główkuje>
-
Tulipanna przy clo to raczej ostrzegają ze śluz móze się zmniejszyć

Ale moze u ciebie na odwrót, czego ci życze
A tymczasem moj wykres przestawił owu z 15 na 18dc a ja już zgłupialam całkiem
tak sobie mysle, w 15dc miałam na prawym jajniku pęcherzyk 18mm a na lewym 14mm i dostałam wieczorem pregnyl a lekarz mnie uprzedził ze ten mniejszy móze jeszcze wyprzedzić ten większy. ... A mogły peknac oba?jak w takim przypadku wykres wygląda?
Żeby było ciekawiej to na tych samych danych FF mi owu nie przesunął...
http://www.fertilityfriend.com/m/chartgraph_module.php?d=2014-09-05
Wstaję do pracy.
Do później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 06:04
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -
ale 11 mrozaków 
-
nick nieaktualnytulipanna może to być CLO bo u mnie też zawsze sahara, a teraz po @ było tak mokro, że byłam w szoku ;P
Ja już dzisiaj bez CLO i zobaczymy...ah chciałabym już poniedziałek i wiedzieć co w trawie piszczy, mam nadzieję, że owu nie będzie w weekend
Ja zbieram się do pracy, a coś mnie plecy w części lędźwiowej bolą od wczoraj, czyżby za długo przed komp.?
a już miałam spokój z tymi bólami.. a może to po CLO i promieniuje od przodu ?
Miłego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 07:06
-
tulipanna włąśnie przy clo podobno jest kiepsko z endometrium i śluzem, dlatego ja zawsze się ratuje olejem z wiesiołka i siemieniem lnianym:)
lolcia ja po podanym pregnylu czułam dość intensywnie jajnik, wiec myślę że nawet w tym samym dniu mi pekł, ale tym się nie przejmuj ważne żeby pęknął
pirelka miłego dnia w pracy:) nie mierzesz temperatury w tym cyklu?
ja się zastanawiam nad mierzeniem do owu, apotem niech sie dzieje co chce
powiedzcie mi czy lepiej clo brać rano czy na noc?to nasz
szczęśliwy cykl!
nasz mały CUD 
CÓRECZKA

-
nick nieaktualny