CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagSz wrote:jak sobie radzicie z małą ilością śluzu? czy im dłużej bierzecie clo tym mniej go jest? Jak jest mało to chyba trzeba starać się
jak najbliżej owu bo długo plemniki nie przeżyją...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:25
-
nick nieaktualnypirelka wrote:tulipanna może to być CLO bo u mnie też zawsze sahara, a teraz po @ było tak mokro, że byłam w szoku ;P
Ja już dzisiaj bez CLO i zobaczymy...ah chciałabym już poniedziałek i wiedzieć co w trawie piszczy, mam nadzieję, że owu nie będzie w weekend
Ja zbieram się do pracy, a coś mnie plecy w części lędźwiowej bolą od wczoraj, czyżby za długo przed komp.?a już miałam spokój z tymi bólami.. a może to po CLO i promieniuje od przodu ?
Miłego dnia :*
Ja też podglądu już się nie mogę doczekać, ale jeszcze kilka dni przed nami niestety, a jak coś będzie to znów oczekiwanie czy pękł czy nie, a potem czy jest coś z tego czy nie -
nick nieaktualnyFigielku jeszcze raz gratuluję ci z całego serca!
A czy jedno, czy dwoje, co za różnica, oby zdrowe! Spokojnej ciąży! i nie zapomnij wysłać wirusków!!! Ja łapię pierwszaA miałaś monitoring? Ile było jajeczek?
Idę dziś na monit, zobaczę co tam w trawie piszczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagSz wrote:jak sobie radzicie z małą ilością śluzu? czy im dłużej bierzecie clo tym mniej go jest? Jak jest mało to chyba trzeba starać się
jak najbliżej owu bo długo plemniki nie przeżyją...?
Ja zawsze miałam mało śluzu, albo wcale. Teraz piję siemię lniane i ocet jabłkowy. Rezultaty widoczne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wysyłam wiruski **** łapcie na zdrowie!
Na wizytę się umówiłam na za tydzień w piątek, myślę, że jak będzie ok to już serducho będzie widoczne.
renieczka wrote:A miałaś monitoring? Ile było jajeczek?
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfigielek wrote:Wysyłam wiruski **** łapcie na zdrowie!
Na wizytę się umówiłam na za tydzień w piątek, myślę, że jak będzie ok to już serducho będzie widoczne.
miałam, oczywiście, były w sumie 4 pęcherzyki, jeden pękł przed podaniem ovitrell, dwa po podaniu a jeden nie pękł.
SuperBędzie "wielopak"
cichutko zazdroszczę, ale tak pozytywnie
No i łapię wiruski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 12:21
-
nick nieaktualnyfigielek wrote:Wysyłam wiruski **** łapcie na zdrowie!
miałam, oczywiście, były w sumie 4 pęcherzyki, jeden pękł przed podaniem ovitrell, dwa po podaniu a jeden nie pękł.
jeden pękł przed zastrzykiem?? ciekawe:) niepotrzebnie Ci chyba ładował w takim razie zastrzyk?? ale i tak super !!!))))))))
-
simon86 wrote:Figielek gratuluję!!!! to chyba jesteśmy na tym samym etapie
ja mam wizytę w środę
no tak, co do dniatrzymam kciuki za wizytę!
asiek191 wrote:brałaś tylko clo czy coś jeszcze np. dong albo zioła o. Sroki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny