CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyny.
Mam do was pytanie. Mianowicie brałam clo 2x1 tabl.Dzis(11 dc) byłam na monitoringu i są 2 piękne pęcherzyki 23,5mm i 22mm. Moje pytanie jest takie. Kiedy mogę się spodziewać owulacji? ? Mój M. będzie dopiero w sobotę. Jest sens się nakrecac czy już będzie za późno? ??
-
nick nieaktualnyMyszka86 wrote:Witam was dziewczyny.
Mam do was pytanie. Mianowicie brałam clo 2x1 tabl.Dzis(11 dc) byłam na monitoringu i są 2 piękne pęcherzyki 23,5mm i 22mm. Moje pytanie jest takie. Kiedy mogę się spodziewać owulacji? ? Mój M. będzie dopiero w sobotę. Jest sens się nakrecac czy już będzie za późno? ??
Owulacja może być dziś, jutro,w sobotę w niedzielę, to jest jedna wielka niewiadoma.
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, mam nadzieję, że się wstrzelimy. W czerwcu poronilam i to jest pierwszy cykl kiedy mam takie ładne pęcherzyki. Ah, sama nie wiem. Gin mi dziś mówiła, że owu będę mieć ok soboty. Na chwilę obecną nie pozostaje nic innego jak tylko czekać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, czy podczas brania clostilbegytu może nie dojśc do owulacji? Robiłam testy i wszystkie wychodziły negatywnie czasem miałam tylko wątpliwości co do pozytywnego. A tam w ogóle czy podczas przyjmowania tego leku może dojść do przestymulowania jajników???***
-
nick nieaktualny
-
wrote:
Andzia1984 a moze los ie do Ciebie uśmiechnie i jednak Ci przedłużą umowę czy cośja też miałam zostać bez pracy od września, ale szef się postarał i przedłużyli mi umowę do końca 2016 roku też chociaż na tej płaszczyźnie zycia moge troche odetchnąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:55
-
A mnie dzisiaj zalało...tak więc od soboty startuję z CLo...
Trochę kijowo mi wypadnie owulacja, bo poza weekendem a mam męża w delegacji i w domu jest tylko sob i niedz..trzeba będzie kombinować -
nick nieaktualnyAga11 ale co sie dzieje?
jak bedziesz miala monitoring to powinno być okej:)
ja mam PCos bralam juz dawke 1 tabletke i teraz bralam 1,5 i poki co nic zlego sie nie dzieje ale monitoring mialam
owulka ostatnio niestety nie wystąpiła
ale licze ze teraz bedzie lepiej:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW 16. Pozno ale ten cykl spedzam bez clo. Robilam tez nastepnego dnia, wyszla wyrazna kreska, ale juz nie tak jak wczesniej. Wiec moze owu byla jednak w tym 16 dniu. Chociaz jak tak sobie teraz mysle, to podczas serduszkowania w tym 16 dc tak mnie zabolal bol brzucha, ze mialam wrazenie ze maz do jajnika dosiegnal
moze wlasnie jajeczko pekalo? Heh, mam takie niewygorowane marzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyscarllet wrote:W 16. Pozno ale ten cykl spedzam bez clo. Robilam tez nastepnego dnia, wyszla wyrazna kreska, ale juz nie tak jak wczesniej. Wiec moze owu byla jednak w tym 16 dniu. Chociaz jak tak sobie teraz mysle, to podczas serduszkowania w tym 16 dc tak mnie zabolal bol brzucha, ze mialam wrazenie ze maz do jajnika dosiegnal
moze wlasnie jajeczko pekalo? Heh, mam takie niewygorowane marzenia