X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam dzisiaj odebrac wyniki prolaktyny a zapomniałam ehmm jutro skocze:)

• _analiza Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dziś z rana zawitała @, wiec od jutra startuje z CLO ;) lekkie rozczarowanko - bo czułam się już ciążowa, ale też ulga - im szybciej tym lepiej :) nie mogę się juz doczekać owulki :)

Kupiłam wiesiołka - ale nie do końca się orientuje jak to jest z łykaniem. Skoro do owulacji można to chyba mogę już od jutra łykać pierwsza tabletkę?

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Drugi cykl stymulacji, znowu mam 3 jajeczka po ok 17mm, ale w tym cylku wolniej dojrzewają, może organizm juz się przyzwyczaja do CLO? Tamte na pewno pękły, owulacja była, ale po prostu nie ustrzeliliśmy żadnego. Tym razem na pewno będzie lepiej :)
    zmykam spać bo zmęczona jestem okrutnie :)
    Dobrej nocki <3

ania14 lubi tę wiadomość

• ania14 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:23

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    U mnie też dziś z rana zawitała @, wiec od jutra startuje z CLO ;) lekkie rozczarowanko - bo czułam się już ciążowa, ale też ulga - im szybciej tym lepiej :) nie mogę się juz doczekać owulki :)

Kupiłam wiesiołka - ale nie do końca się orientuje jak to jest z łykaniem. Skoro do owulacji można to chyba mogę już od jutra łykać pierwsza tabletkę?

Mozesz.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej.. jakie ja pochłaniam ilości słodyczy... mam wrazenie ze dzis poza zupa pomidorowa to nie jadłam nic innego jak tylko słodycze (napisała pożerajac oreo) Wczoraj o północy tabliczkkę czzeklolady...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Jagodam Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Pisze tu bo podobnie jak Wy z mężem staramy się o maluszka juz dłuższy czas. Obecnie jestem w 3 cyklu z clo. W pierwszym był jeden pęcherzyk ale mały i się wchłonął w drugim nic i teraz w 3 w 11dc są 2 pęcherzyki jeden 14 i drugi 15 mm. Jak myślicie jest możliwość ze coś z tego będzie? Mam się zjawic jeszcze za tydzień u lekarza ale nie wiem czy to nie będzie za późno...

p19uyx8d8t4pvceh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się udać..moga urosnąć..a badalas prolaktyne...mi na Clo wolno rosly na poczatku a jak okazalo sie ze prl wysoka i dostałam bromka to miałam 4 pęcherzyki duże po 17-20 mm na Clo a teraz owulki bez stymulacji gdzie wczesniej ich nie bylo....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 01:00

• Jagodam Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badałam i jest ok. Oby urosły...

p19uyx8d8t4pvceh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Oj jaka już jestem zmęczona tygodniem.. nie udało mi się przepisać na dzisiaj na usg więc zostaje w poniedziałek. Od dzisiaj regularne starania i może się uda ;)
    Na wszelki wypadek zapisałam się już na kolejne usg w październiku "na oko" bo z tymi terminami to jest przechlapane, okazało się że znowu muszę jechać tam gdzie teraz bo bliżej mnie nie ma w tych dniach co potrzebuję :/

Zbieram się do pracy!!
    Miłego dnia :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Hej !
    Oj jaka już jestem zmęczona tygodniem.. nie udało mi się przepisać na dzisiaj na usg więc zostaje w poniedziałek. Od dzisiaj regularne starania i może się uda ;)
    Na wszelki wypadek zapisałam się już na kolejne usg w październiku "na oko" bo z tymi terminami to jest przechlapane, okazało się że znowu muszę jechać tam gdzie teraz bo bliżej mnie nie ma w tych dniach co potrzebuję :/

Zbieram się do pracy!!
    Miłego dnia :*

Pirelka to masz super plany na wknd ;) zupełnie jak ja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    ja chyba dzisiaj bede musiala jechac na izbe przyjęc
    bo go ina nie mam jak sie dostac
    a brzuch boli okropnie i prawa i lewa strona a jak naciskam lekko w okolicy macicy to tez bardzo boli
    cos czuje ze zrobila sie cysta:(
    test owu dzisiaj tez pozytywny.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Amus, Amus. Ci Twoi lekarze... Co mu szkodzilo dac zastrzyk? Nic. Doczekaj do 18. Zacznie sie nocna i swiateczna opieka medyczna. Podjedziesz na pogotowie, opiszesz co i jak i pewnie zrobia Ci badania i sie okaze. Bol po obu stronach raczej owulacyjnym nie jest...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anatolka nie wiem co mu szkodziło ehhhh
    ból już bardzo zelżał tzn juz tylko kłuje lewa strona ale ogólnie czuje taki ucisk w całym podbrzuszu...szkoda gadac normalnie:(

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus współczuje. Dziewczyny czy mg z b6 można brać cały cykl ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna caly.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz juz w sumie boli jak siadam np to boli z lewej storny ah nie wiem mam juz dosc szczreze

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amus ja się wcale nie dziwię, ze masz dosyć. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic torbielowatego.
    I pomyśleć, że jeden mały zastrzyk i mogłabyś uniknąć tego całego zamieszania...

UDizp2.png4vvop2.png
  • Miu95 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus - może zmień lekarzy? Bo to nie do pomyślenia :(

A ja dzisiaj zaczynam luteinę 2x2 na wywołanie @ i potem Clo :D. Męczą mnie tylko od 4 dni brązowe plamienia, które pojawiają się tylko wieczorem :/. Nie wiem o co chodzi, w zeszłym cyklu też miałam ale potem skok LH był (nie wiem czy była owu, bo w chwili plamień zaczęłam łykać cyclo-progynovę).

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miu, nie martw sie :) lutka i do przodu :)

Miu95, Jagodam lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
‹‹ 496 497 498 499 500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ