X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Miu95 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie pożarłam dwie tabletki. Hihi musiałam się przez lata przyzwyczaić do smaku, bo teraz nawet nie zauważyłam że niedobre są :).

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poniedziałek monit a ja teraz już nic nie czuję, wszelkie bóle ustąpiły, nie wiem czy coś z tego będzie, czy coś urosło :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam na USG pęcherzyk pekł!! jest płyn i wszystko świadczy o przebytej owulce:D:D jedynie co to mam jakąs małą torbiel w macicy 6mm ale powiedzial ze nie jest groźna:)

renieczka, Natka098, _analiza, scarllet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus super wieści :) teraz tylko czekać spokojnie na kropka <3 A torbielka sama się wchłonie :) Powodzenia

Amus87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus no i super :D Pękł bez zastrzyku i fajnie, niepotrzebne były te nerwy. Teraz tylko czekać spokojnie :D

Amus87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w szoku jestem wam powiem ale ból był niemiłosierny!!!! powiedzial ze taka moja uroda mam sienie przejmować:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie myśle robic ten progesteron czy dopeiro za 13 dni bete? chyba nie ma sensu porgesteronu badać

• figielek Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już bym sobie dała spokój z tym progesteronem, nic nowego nie wniesie.
    To teraz trzymam kciuki za efekty :)

Amus87 lubi tę wiadomość

UDizp2.png4vvop2.png
  • izaboo Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Ja nie musialam robic badan w klinice. Moglam gdziekolwiek chcialam. Mielismy na pierwszej wizycie swiezy spermiogram robiony w innej klinice (maz ma ja blizej pracy) i w tej, na ktora sie zdecydowalismy nikt nawet sie nie zajaknal, ze mamy u nich powtorzyc.

Inseminacja z wizytami i lekami to bedzie u nas do 1000zl. Lek na 6 miesiecy stymulacji kosztowal mnie 80zl, takze nawet mniej niz clo.
    Hej a jaka to klinika i gdzie jeśli wolno spytać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    figielek wrote:
    ja już bym sobie dała spokój z tym progesteronem, nic nowego nie wniesie.
    To teraz trzymam kciuki za efekty :)
    racja racja
    poczekam do bety;)
    czytalam ze to polipy czy torbiele moga powstawac przy leczeniu hormonalnym także może samo zniknie

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    W poniedziałek monit a ja teraz już nic nie czuję, wszelkie bóle ustąpiły, nie wiem czy coś z tego będzie, czy coś urosło :/
    ja dopiero czułam od 2 dni tak na prawdę czyli jak był pęcherzyk większy nż 26 mm

Amberla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobaczymy

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, trzymam kciuki..ja w poniedzialwk monit.Mnie od czasu do czasu pobolewa to z jednej to z drugiej strony.Nie jakos bardzo ale kluje.I nie wiem..Serduszkowac po 8 dniu czy nie? Lekarz mowil zeby do 8 dnia, w 12 monit.Co robic? A jak przegapimy owulacje przez te 4 dni?Normalnie zawsze byla w 16 dc, czy po clo wystepuje wczesniej?Pomozcie..

Amus87 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanno, moze wystapic wczesniej. To nie jest matematyka niestety. Musisz sama zdecydowac :)

Amus ,gdzie sie wcisnelas na monit? Do swojego? Fajnie, ze sie udalo, ale ze az taki bol?! PRogesteron ja bym i tak zrobila. Czemu? Zeby sprawdzic jaki jest jego poziom i czy, w razie gdyby teraz sie nie udalo, nie trzeba by go suplementowac lutka czy dupkiem w kolejnym cyklu.

Izaboo, moja klinika? Katowicka Provita.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87, jesteś mój rocznik:) starasz się o pierwsze dziecko? 3mam kciuki :)Pęknął Ci pęcherzyk ponad 26 mm?

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Amus87, jesteś mój rocznik:) starasz się o pierwsze dziecko? 3mam kciuki :)Pęknął Ci pęcherzyk ponad 26 mm?

Mnie tez takie pekaly po pregnylu, a co? Moj gin dawal zastrzyk takim 24-26mm nawet. W klinice daja sporo mniejszym, bo juz od 18mm.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dlatego pytam Anatolka, wiem, że takie pękają, tylko Amus 87 pisała, że bez pregnylu, tylko sam pęknął:) Daje mi to nadzieję - bo jak miałam ponad 18 mm pęcherzyk to usłyszałam, że gra do 2-3 dni pęknie - co się okazało pękł chyba ok 28 mm :)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekaja, ale jak pekaja takie duze to sporo wiekszy bol jest :/ w klinice jak daja mniejszym to boli mnie sporo mniej :) ale nadal czuje owu.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus super wieści, nic tylko czekać i trzymać mocno zaciśnięte kciuki Kochana :*

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus gratulacje. Ja w zeszłym cyklu miałam pierwszą owu i nie czułam kiedy pękł i też miał ok 25-27 mm.
    U mnie ide na monit. w pon i wszystko sie okaże. Chciałabym 2 :D

renieczka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 497 498 499 500 501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ