CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Ja nie musialam robic badan w klinice. Moglam gdziekolwiek chcialam. Mielismy na pierwszej wizycie swiezy spermiogram robiony w innej klinice (maz ma ja blizej pracy) i w tej, na ktora sie zdecydowalismy nikt nawet sie nie zajaknal, ze mamy u nich powtorzyc.
Inseminacja z wizytami i lekami to bedzie u nas do 1000zl. Lek na 6 miesiecy stymulacji kosztowal mnie 80zl, takze nawet mniej niz clo. -
nick nieaktualnyfigielek wrote:ja już bym sobie dała spokój z tym progesteronem, nic nowego nie wniesie.
To teraz trzymam kciuki za efekty
poczekam do bety;)
czytalam ze to polipy czy torbiele moga powstawac przy leczeniu hormonalnym także może samo zniknie -
nick nieaktualnyNatka098 wrote:W poniedziałek monit a ja teraz już nic nie czuję, wszelkie bóle ustąpiły, nie wiem czy coś z tego będzie, czy coś urosło
Amberla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amus, trzymam kciuki..ja w poniedzialwk monit.Mnie od czasu do czasu pobolewa to z jednej to z drugiej strony.Nie jakos bardzo ale kluje.I nie wiem..Serduszkowac po 8 dniu czy nie? Lekarz mowil zeby do 8 dnia, w 12 monit.Co robic? A jak przegapimy owulacje przez te 4 dni?Normalnie zawsze byla w 16 dc, czy po clo wystepuje wczesniej?Pomozcie..
Amus87 lubi tę wiadomość
-
Tulipanno, moze wystapic wczesniej. To nie jest matematyka niestety. Musisz sama zdecydowac
Amus ,gdzie sie wcisnelas na monit? Do swojego? Fajnie, ze sie udalo, ale ze az taki bol?! PRogesteron ja bym i tak zrobila. Czemu? Zeby sprawdzic jaki jest jego poziom i czy, w razie gdyby teraz sie nie udalo, nie trzeba by go suplementowac lutka czy dupkiem w kolejnym cyklu.
Izaboo, moja klinika? Katowicka Provita. -
Amberla wrote:Amus87, jesteś mój rocznik:) starasz się o pierwsze dziecko? 3mam kciuki :)Pęknął Ci pęcherzyk ponad 26 mm?
Mnie tez takie pekaly po pregnylu, a co? Moj gin dawal zastrzyk takim 24-26mm nawet. W klinice daja sporo mniejszym, bo juz od 18mm. -
nick nieaktualny