CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:NATKA to w poniedziałaek rozwieją sie nasze wątpliwości . Ja ide na 14 a Ty ?
co tam się nawyprawiało.
Mam nadzieje że coś jednak łaskawie urosło i będą z tego dzieci
edit. dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 19:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa również tylko się przywitać
i życzyć miłego dnia. Ja z kolei mam wolną sobotę i M zaprasza mnie do.. Lasu
Trzeba się odstresować i zrelaksować po całym tygodniu tyrki, a długie spacery nadają się do tego idealnie.
Pirelka i Natka Trzymam kciuki za wasze monity
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki! noooo, to w poniedziałek dla wielu z nas ważny dzień
Ja też mam monit.
Zalecenia lekarza, bydo 8 dnia nie przestrzegamy
Ja ewidentnie po clo mam więcej śluzu. Bo chyba siemię tak nie działa szybko, piłam raptem 4 razy. Biorę też magnez z B6, wit D, kwas foliowy i merz special (na włosy bo lecą) a one chyba tak nie działa. Może też więcej piję.. Zobaczymy czy ujrzę ten mityczny rozciągliwy śluz...
Lecę sprzątać, chyba wezmę się za mycie okien..Udanego dnia życzę -
Byłam u gin i powiedziała, że mam torbiel 42mm, zastanawia mnie to, bo zgodnie z monitoringiem było tylko jedno jajeczko 12mm dominujące, reszta ok. 7mm (parę). Czyżby po clo dojrzało jeszcze jakieś między monitoringiem a owulką?
We wtorek wybieram się do nowego lekarza, niech mnie pobada, sprawdzi wszystko. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Trzymam za Was kciuki, bo widzę, że poniedziałek będzie szalony na forum, prawie u każdej ze staraczek coś w pon będzie :*
Przesyłam &&&&&&&&&&& -
nick nieaktualny
-
Hej! Ja w tym cyklu zamierzam obrać nową strategię: abstynencja 4-5 dniowa i
w dzień przed owu i w dzień owu ;] no i pierwszy raz zdecydowałam się poeksperymentować z Guajazylem (syrop) aby rozrzedzić śluz + od 4 mc wiesiolek. Owu powinna być we wtorek
-
Ja też mam jakoś więcej sluzu. Dziewczyny trzymam kciuki za poniedziałek. Ja monit w srode4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Amus87 wrote:katarzyna a widzial już pęcherzyk w macicy czy jeszcze za wcześnie??
znjaoma tez miala torbielna jajniku w ciąży i sie wchłonęła:)
Moja gin u ktorej byłam powiedziała, że ona nigdy na początku nie robi dopochwowo bo nie chce promieniować fasolki. Pojeździła mi głowicą po brzuchu i w ten sposob wypatrzyła torbiel. Moja mama i szwagierka jak im o tym powiedziałam, przyznały że też miały i się wchłonęła.
W tym tyg skoczę do nowego lekarza, który będzie mnie prowadził, to mam nadzieję, że pęcherzyk pokarzechoć podobno coś widać o bety pow. 1000 a ja wczoraj miałam 351, licząc co drugi dzień przyrost 66% miałabym we wtorek - dzień potencjalnej wizyty 967.
Pożyjemy - zobaczymy -
nick nieaktualnyKatarzyna ta Twoja ginekolog to jakas durna, bez urazy. Usg dopochwowe nie promieniuje, tak samo jak usg brzuszne pokazuje obraz za pomcoa spejclnych fal dzwiekowych a nie promieniowania. Natomiast usg dopochwowe czesto jest zalecane nawet we wczesnej fazie ciazy.
Amberla lubi tę wiadomość