X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak jak jak aszka mówi - usg to tak jakbys radio do brzucha przyłożyła i w początkowej ciąży zalecane jest dopochwowe bo na brzusznym nie zobaczysz dokladie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z racji o tylosci mialam baaaardzo dlugo tylko dopochwowe chyba po 6-7 msc juz zwykle tylko;)
    USG nie pormieniuje
    pytam bo lekarka powinna sie upewnić że ciąża jest w macicy a nie np na jajniku skoro tam wyskoczyla taka duża torbiel
    nie strasze bron boze tylko mowie ze tak by bylo lepiej

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście Katarzyna idzie do nowego lekarza...

Jakoś tu dzisiaj cichutko :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 19:44

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna - sobota jest ;p

Dokładnie, zmieniam lekarza i pojde - mam nadzieję - zobaczyc mój przecinek - na początku mniej więcej tak fasol będzie wygladał ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tyle dobrego. A ja zaczynam clo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do dopiero niedawno wróciłam.
    Powiem Wam, że lekko czuję podbrzusze, ale nie jakoś specjalnie a ucisk jakiś i taka jestem napuchnięta, ale to może też od jedzenia..
    Nic w sumie nadzwyczajnego, ale podejrzewam, że jutro albo w poniedziałek będzie owulka. Ciekawe czy ją poczuję :P bo w tamtym mies. czułam pulsowanie jajnika, kłucie, a później jak ręką odjął :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnie :) i miłego dnia życzę !

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzajemnie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego :) Pirelka raczej na pewno bedziesz czuc, przynajmniej u mnie tez czuc.

• Amberla Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam rano test... 10 dpo, jest cien cienia - albo cien. Nie wysle no na zdjeciu nie wyjdzie, bo pod kątem widać..
    nie wiem co mam myśleć..

Katarzyna87, scarllet, pirelka, tulipanna lubią tę wiadomość

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Mnie czw i pt zalewało a wczoraj może 3-4 krople...hmm nie wiem co myśleć...do tego żadnych skrzepów, nic...sama świeża krew...nakręcam się już totalnie...mam nadzieję, że się jednak oczyściło po utracie ciąży. Wczoraj wzięłam CLo- 1 tabl...dzisiaj i jutro wezmę 1,5 i 6 i 7 dnia po 1...może coś z tego będzie...

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Zrobilam rano test... 10 dpo, jest cien cienia - albo cien. Nie wysle no na zdjeciu nie wyjdzie, bo pod kątem widać..
    nie wiem co mam myśleć..
    Poczekaj jeszcze 2 dni i zrób betę to będzie najpewniejsze :) Trzymam kciuki :)

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Witam :) Mnie czw i pt zalewało a wczoraj może 3-4 krople...hmm nie wiem co myśleć...do tego żadnych skrzepów, nic...sama świeża krew...nakręcam się już totalnie...mam nadzieję, że się jednak oczyściło po utracie ciąży. Wczoraj wzięłam CLo- 1 tabl...dzisiaj i jutro wezmę 1,5 i 6 i 7 dnia po 1...może coś z tego będzie...

Musi cos byc...tylko dobrze:) powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    nie wiem co mam myśleć..

Zrób za dwa dni powinno być juz widac dobrze :)

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Musi cos byc...tylko dobrze:) powodzenia
    Kiedyś mnie to dobre spotka- wierze w to...może w październiku...skoro wrzesień nie był dla mnie dobry :)

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze tak ...kiedys musi byc lepiej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Miłego :) Pirelka raczej na pewno bedziesz czuc, przynajmniej u mnie tez czuc.
    U mnie rzadko czuć :P w tamtym cyklu czułam pierwszy raz tak wyraźnie pulsujące kłucie i spokój później jak do czasu przed @. Teraz czuję się spuchnięta w podbrzuszu i czuję taki dyskomfort.
    Dzisiaj przy podcieraniu się w śluzie była odrobina krwi (?).. i tyle w sumie.

Ambrela Kochana tylko się nie napalaj.. miałam to samo w tamtym cyklu, mimo to mocno trzymam kciuki by to była fasolka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka moze to na implantacje :p
    Amberla rob za kilka dni, będzie wiadomo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka nie nakręcam się na to, bo to chyba za szybko :P

Już obczaiłam jak jutro dojechać do przychodni ;P pierwszy raz tam jadę i kawałek muszę przejść :P już mam stresa :D

• Amberla Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka, nie napalam się :)Ale zawsze miałam ze jak nie bylo to nic, nawet cienia cienia tylko biale. pirelka, co mialas w zeszłym msc?

‹‹ 500 501 502 503 504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ