CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja z racji o tylosci mialam baaaardzo dlugo tylko dopochwowe chyba po 6-7 msc juz zwykle tylko;)
USG nie pormieniuje
pytam bo lekarka powinna sie upewnić że ciąża jest w macicy a nie np na jajniku skoro tam wyskoczyla taka duża torbiel
nie strasze bron boze tylko mowie ze tak by bylo lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny do dopiero niedawno wróciłam.
Powiem Wam, że lekko czuję podbrzusze, ale nie jakoś specjalnie a ucisk jakiś i taka jestem napuchnięta, ale to może też od jedzenia..
Nic w sumie nadzwyczajnego, ale podejrzewam, że jutro albo w poniedziałek będzie owulka. Ciekawe czy ją poczujębo w tamtym mies. czułam pulsowanie jajnika, kłucie, a później jak ręką odjął
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Mnie czw i pt zalewało a wczoraj może 3-4 krople...hmm nie wiem co myśleć...do tego żadnych skrzepów, nic...sama świeża krew...nakręcam się już totalnie...mam nadzieję, że się jednak oczyściło po utracie ciąży. Wczoraj wzięłam CLo- 1 tabl...dzisiaj i jutro wezmę 1,5 i 6 i 7 dnia po 1...może coś z tego będzie...
-
Amberla wrote:Zrobilam rano test... 10 dpo, jest cien cienia - albo cien. Nie wysle no na zdjeciu nie wyjdzie, bo pod kątem widać..
nie wiem co mam myśleć..Trzymam kciuki
-
nick nieaktualnyAndzia1984 wrote:Witam
Mnie czw i pt zalewało a wczoraj może 3-4 krople...hmm nie wiem co myśleć...do tego żadnych skrzepów, nic...sama świeża krew...nakręcam się już totalnie...mam nadzieję, że się jednak oczyściło po utracie ciąży. Wczoraj wzięłam CLo- 1 tabl...dzisiaj i jutro wezmę 1,5 i 6 i 7 dnia po 1...może coś z tego będzie...
Musi cos byc...tylko dobrze:) powodzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Miłego
Pirelka raczej na pewno bedziesz czuc, przynajmniej u mnie tez czuc.
w tamtym cyklu czułam pierwszy raz tak wyraźnie pulsujące kłucie i spokój później jak do czasu przed @. Teraz czuję się spuchnięta w podbrzuszu i czuję taki dyskomfort.
Dzisiaj przy podcieraniu się w śluzie była odrobina krwi (?).. i tyle w sumie.
Ambrela Kochana tylko się nie napalaj.. miałam to samo w tamtym cyklu, mimo to mocno trzymam kciuki by to była fasolka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny