CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycień cienia... chociaż przez rok było białoAmberla wrote:Pirelka, nie napalam się :)Ale zawsze miałam ze jak nie bylo to nic, nawet cienia cienia tylko biale. pirelka, co mialas w zeszłym msc?
i niestety zawiodłam się.
U mnie dzisiaj II razu śluz z nitkami krwi, czyżby to już owulacja w 12 dc? Teoretycznie jest to możliwe bo w zeszłym cyklu miałam w 12 dc owulację, a CLO mi przyśpieszył ostatnio więc teraz wzięłam dzień później..
Słabo się dzisiaj czuję, taka zmęczona i słaba.. brzuch troszkę boli i mdli...ale może po czekoladzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 15:57
-
hej
jestem na clo już 3 cykl. W pierwszym cyklu 2 pęcherzyki po jednym z każdej strony, niestety na lewym przestał rosnąć i owulacja była z prawego, kolejny cykl 1 pęcherzyk- na prawym- dowiaduję się, że mam prawy niedrożny
a owulacja na tym praktycznie od zawsze tylko z jednej strony 
Od wczoraj biorę 2 tabletki zastanawiam się w ogóle czy ma to sens, czy mój lewy jajnik znowu nie będzie "spał" a przede wszystkim to właśnie on musi pracować
Ile było u Was pęcherzyków po 2 tabletkach clo ??? Pęcherzyki był na jednym, czy na obu jajnikach ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno no a był zastrzyk??Amberla wrote:Zrobilam rano test... 10 dpo, jest cien cienia - albo cien. Nie wysle no na zdjeciu nie wyjdzie, bo pod kątem widać..
nie wiem co mam myśleć..
jeśli nie bylo to jest szansa
no i po jakim czasie odczytalas wynik??
3mam kciukasy!!
a mnie piersi dzisiaj okropnie bolą
(
-
No ja w pierwszym też tak miała, ale jak pisałam przestał rosnąćpirelka wrote:karola_aa ja nigdy nie miałam dawki 2 tabletki, 2 pęcherzyki to ja miałam w I cyklu z CLO z jedną tabletką dziennie.
a w drugim już dupa blada i był tylko jeden czyli tak jak normalnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny ale czemu tak nalegacie na kilka pęcherzyków:P ja z kolei jak chodziłam na USg to od razu pytalam czy jest jeden bo przy więcej bym chyba nie próbowała:P
wiem ze niktore tutaj myślą o ciąży bliźniaczej ale jeśli nie, to jeden pęcherzyk wystarczy;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus nie robię, tylko na wyczucie

Teraz się naczytałam co mogą te nitki krwi w śluzie oznaczać i już panikuję bo mogą to być nic nie znaczące plamienia okołoowulacyjne, może to być cykl ciążowy jeśli nigdy wcześniej tak nie miałam, a może to być też nadżerka
o matko moja.. żeby się nic po tym CLO tam nie porobiło. Dobrze, że już jutro mam USG.
Jakieś też dzisiaj mam podrażnienia, pieczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 16:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja chciałabym kilka pęcherzyków bo u nas gorsze nasienie i nie zapłodniło jednego pęcherzyka to wątpię żeby zapłodniło np 4 pecherzyki a czym ich więcej to więsza szansa, że choć jeden da radęAmus87 wrote:dziewczyny ale czemu tak nalegacie na kilka pęcherzyków:P ja z kolei jak chodziłam na USg to od razu pytalam czy jest jeden bo przy więcej bym chyba nie próbowała:P
wiem ze niktore tutaj myślą o ciąży bliźniaczej ale jeśli nie, to jeden pęcherzyk wystarczy;)
ania14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo jak nie zaskoczy przy 1, to przy 2 większe prawdopodobieństwo na chociaż 1 zapłodnione jajeczko- jestem tego przykładem...przy 1 nic, a przy 2 zaskoczyło...niestety na krótkoAmus87 wrote:dziewczyny ale czemu tak nalegacie na kilka pęcherzyków:P ja z kolei jak chodziłam na USg to od razu pytalam czy jest jeden bo przy więcej bym chyba nie próbowała:P
wiem ze niktore tutaj myślą o ciąży bliźniaczej ale jeśli nie, to jeden pęcherzyk wystarczy;)
Lekarz mi powiedział, że jak mi ciąży nie zrobi przy 2 to będziemy próbować nawet przy 3- chyba wie co robi