X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Pirelka, nie napalam się :)Ale zawsze miałam ze jak nie bylo to nic, nawet cienia cienia tylko biale. pirelka, co mialas w zeszłym msc?
    cień cienia... chociaż przez rok było biało :/ i niestety zawiodłam się.

U mnie dzisiaj II razu śluz z nitkami krwi, czyżby to już owulacja w 12 dc? Teoretycznie jest to możliwe bo w zeszłym cyklu miałam w 12 dc owulację, a CLO mi przyśpieszył ostatnio więc teraz wzięłam dzień później..
    Słabo się dzisiaj czuję, taka zmęczona i słaba.. brzuch troszkę boli i mdli...ale może po czekoladzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 15:57

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;) jestem na clo już 3 cykl. W pierwszym cyklu 2 pęcherzyki po jednym z każdej strony, niestety na lewym przestał rosnąć i owulacja była z prawego, kolejny cykl 1 pęcherzyk- na prawym- dowiaduję się, że mam prawy niedrożny :( a owulacja na tym praktycznie od zawsze tylko z jednej strony :(
    Od wczoraj biorę 2 tabletki zastanawiam się w ogóle czy ma to sens, czy mój lewy jajnik znowu nie będzie "spał" a przede wszystkim to właśnie on musi pracować :(

Ile było u Was pęcherzyków po 2 tabletkach clo ??? Pęcherzyki był na jednym, czy na obu jajnikach ?

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa ja nigdy nie miałam dawki 2 tabletki, 2 pęcherzyki to ja miałam w I cyklu z CLO z jedną tabletką dziennie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Zrobilam rano test... 10 dpo, jest cien cienia - albo cien. Nie wysle no na zdjeciu nie wyjdzie, bo pod kątem widać..
    nie wiem co mam myśleć..
    no no a był zastrzyk??
    jeśli nie bylo to jest szansa
    no i po jakim czasie odczytalas wynik??

3mam kciukasy!!

a mnie piersi dzisiaj okropnie bolą :((

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    karola_aa ja nigdy nie miałam dawki 2 tabletki, 2 pęcherzyki to ja miałam w I cyklu z CLO z jedną tabletką dziennie.
    No ja w pierwszym też tak miała, ale jak pisałam przestał rosnąć :( a w drugim już dupa blada i był tylko jeden czyli tak jak normalnie

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze.. a u mnie już 12 dc jednak więc owulacje możliwa w dniu dzisiejszym.. hm.. jutro wszystko się wyjaśni.

• ania14 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:24

Amus87, Natka098 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania trzymam kciuki ;)

ania14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ale czemu tak nalegacie na kilka pęcherzyków:P ja z kolei jak chodziłam na USg to od razu pytalam czy jest jeden bo przy więcej bym chyba nie próbowała:P
    wiem ze niktore tutaj myślą o ciąży bliźniaczej ale jeśli nie, to jeden pęcherzyk wystarczy;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Kurcze.. a u mnie już 12 dc jednak więc owulacje możliwa w dniu dzisiejszym.. hm.. jutro wszystko się wyjaśni.
    pirelka robisz testy owulacyjne??

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus nie robię, tylko na wyczucie ;)

Teraz się naczytałam co mogą te nitki krwi w śluzie oznaczać i już panikuję bo mogą to być nic nie znaczące plamienia okołoowulacyjne, może to być cykl ciążowy jeśli nigdy wcześniej tak nie miałam, a może to być też nadżerka :/ o matko moja.. żeby się nic po tym CLO tam nie porobiło. Dobrze, że już jutro mam USG.

Jakieś też dzisiaj mam podrażnienia, pieczenie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 16:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz w objawy fizyczne nie wierze w 1 cyklu tez mnie bolało, piekło po stronie gdzie jajeczko było i owulki nie bylo

w drugim cyklu bolało pieklo niemiłosiernie i byla owulka także ja juz tylko wierze w monitoring

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ja jutro idę na usg to zobaczymy ;) ale podejrzewam, że po CLO coś się tam wykluło jak w pierwszym cyklu. Nie wiem czy u mnie już nie w trakcie lub po owulacji..

ania14 lubi tę wiadomość

• ania14 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    dziewczyny ale czemu tak nalegacie na kilka pęcherzyków:P ja z kolei jak chodziłam na USg to od razu pytalam czy jest jeden bo przy więcej bym chyba nie próbowała:P
    wiem ze niktore tutaj myślą o ciąży bliźniaczej ale jeśli nie, to jeden pęcherzyk wystarczy;)
    ja chciałabym kilka pęcherzyków bo u nas gorsze nasienie i nie zapłodniło jednego pęcherzyka to wątpię żeby zapłodniło np 4 pecherzyki a czym ich więcej to więsza szansa, że choć jeden da radę :D

ania14 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    ja mam zawsze 1 pecherzyk ze swojej naturalnej owu i nigdy nic nie wychodzi ;/
    może się uda jak będzie ich np 2 :)
    a swoją droga to bliźniaki bym też chciała :)
    Miałam tak samo bez CLO, później 2 z CLO ale też nic nie wyszło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, jutro monit, właśnie zaczęłam o nim myśleć :D Ale niedługo idę spać więc nie będę myśleć i dopiero, jutro cały poranek myślenia :D

ania14 lubi tę wiadomość

• ania14 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Natka098 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    napisz od razu po wizycie !! :)

postaram się napisać :)

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Bo jak nie zaskoczy przy 1, to przy 2 większe prawdopodobieństwo na chociaż 1 zapłodnione jajeczko- jestem tego przykładem...przy 1 nic, a przy 2 zaskoczyło...niestety na krótko :( Lekarz mi powiedział, że jak mi ciąży nie zrobi przy 2 to będziemy próbować nawet przy 3- chyba wie co robi ;)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ