CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka098 wrote:Hej dziewczynki, jutro monit, właśnie zaczęłam o nim myśleć
Ale niedługo idę spać więc nie będę myśleć i dopiero, jutro cały poranek myślenia
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka jutro idę na usg
Stresuje się cały dzień przed jutrem, a podbrzusze boli tzn mam taki ucisk jajników..
Muszę jechać do innego miasta, iść z przystanku 1,5 km a nigdy tam nie byłamdo tego nowy gin.będzie mi robić usg
i jeszcze ciekawa jestem jak pęcherzyki i czy nic się tam złego nie narobiło po CLO
Natka, po kolei będziemy zdawać relacje ! HahWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 20:07
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:aszka jutro idę na usg
Stresuje się cały dzień przed jutrem, a podbrzusze boli tzn mam taki ucisk jajników..
Muszę jechać do innego miasta, iść z przystanku 1,5 km a nigdy tam nie byłamdo tego nowy gin.będzie mi robić usg
i jeszcze ciekawa jestem jak pęcherzyki i czy nic się tam złego nie narobiło po CLO
Natka, po kolei będziemy zdawać relacje ! Hah
Trzymam za nas bardzo mocno kciukiBoje się ze skrajności w skrajność, że albo nic nie ma albo narosło dużo.
OD 2 tygodni około, czuje że moje piersi są inne tzn. swędzące sutki co jakiś czas, były też momenty w których czułam ból, i wrażliwość na chłód, wcześniej nie miałam żadnych odczuć z nimi związanych, od czego to może być? -
nick nieaktualnyNatka mam to samo ze skrajności w skrajność
Hm...od 2 tyg.? Dziwne..to chyba nie ciąża bo jak?!
Mnie plecy bolały od kilku dni i myślałam, że postrzyknięcie mnie łapie, ale dzisiaj prawie samo minęło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 20:19
-
nick nieaktualny
-
No Dziewczyny, jutro nasz wielki dzień! Zobaczymy co się będzie działo. Ja będę wiedzieć późnym popołudniem, wieczorem napiszę.
Mnie pobolewa nadal, raz jedna, raz druga strona, ale owulacji jeszcze raczej nie było. Ja zwykle mam taki ból, że aż trudno serduszkować, jakby mnie rozpierało tam wewnątrz. A na razei to takie delikatne kłucia czuję.
Madziaro, coś Cię ostatnio u nas nie widać. Gdzie się podziewasz? Czy dostałaś ode mnie wiadomość?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ambrela, może jednak coś pokaże za 2 dni. Kto to wie?
Powiem Ci, że ja jeden jedyny raz miałam tak, że widziałam coś na teście, ale to był dosłownie cień cienia i jeszcze mniej, ale uparłam się, że widzę tam coś. Nawet wmówiłam mężowi, że On też widzi ;p Kazałam Mu zawieść się na betę natychmiast. Wymusiłam na pani w labie, żeby wynik był o 12 zamiast o 14 i co się okazało? Wielka klapa. Nigdy więcej nie zrobię testu wczesniej niż w 12dpo. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 21:14
-
nick nieaktualny
-
Dzięki, tak zrobię, poczekam. Zrobię jeszcze sikańca i jak coś będzie cokolwiek widać to betę. ale od wczoraj tak mnie jajniki bolą i dołem brzucha, że masakra. I jak na okres. Zastrzyku nie miałam. Obecne próby są już drugi cykl bez niczego - tylko inofolic. Koleżance w Sylwestra wyszedł cień cienia - że ja nawet jak patrzyłam to praktycznie nie widziałam. Teraz ma już prawie 4 tygodniowego synka
Anatolka, Natka098 lubią tę wiadomość
-
Od przyszłego cyklu mam zacząć przyjmowanie clo, ale póki co, czekam jeszcze na @.
Czytałam ulotkę i trochę obawiam się skutków ubocznych, ale czego się nie robi dla słusznej sprawySłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualnyNatka, tulipanna czekam jutro na Wasze info
Mnie coś jajniki i podbrzusze przeszło, nawet nie wiem z której strony bolało bardziej, ale chyba z lewej.. sama nie wiem...
Jutro wiele się wyjaśni
Ambrela ja też ostatnio chciałam wmówić M., że jest tam II kreska, ale nie dał sobie wmówić
Poczekaj jeszcze kilka dnia i zrób ponownie, jeśli znów wyjdzie to idź na betęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 21:33
Amberla lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:dziewczyny ale czemu tak nalegacie na kilka pęcherzyków:P ja z kolei jak chodziłam na USg to od razu pytalam czy jest jeden bo przy więcej bym chyba nie próbowała:P
wiem ze niktore tutaj myślą o ciąży bliźniaczej ale jeśli nie, to jeden pęcherzyk wystarczy;)i u mnie dlatego....
-
Hej Dziewczyny, przywitam się i tutaj
Od najbliższego cyklu włączam Clo, 1x1 przez 5 dni (2-6dc), obawiam się tylko trochę bo ten cykl będzie bez monitoringu, bo jestem za granicą. Jedyny plus to taki, że może będzie trochę mniej stresu bez tego podglądania... -
nick nieaktualnyWitajcie
Ja już wstałam i będę szykować się na usg na 12.30. Nie denerwuje się już tak strasznie jak wczoraj, ale chciałabym mieć to już za sobą
Natka i tulipanna trzymam za Was kciuki :*
Amberla po 15-20 nie ufałabym do końca, u mnie w tamtym cyklu było to samo po czasie, jak się okazało była to reakcja chemicznakreska powinna pojawić się od razu
poczekaj kilka dni i zrób ponownie, albo idź na betę i będzie jasność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 09:36