CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypirelka ktory dc masz?
mi pęknął kolo 30 wiec spokojnie:)
one rosną max 2mm na dobę wiec może za 2 dni będziesz miala owulke??
ale lekarz idiota Ci powiem.... a to mialaś na NFZ czy płaciłaś?
natka kurcze nie wiem czemu może być nierówne....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 14:56
-
nick nieaktualnyAmus 13 dc. To był lekarz w Lux Medzie teoretycznie prywatnie, ale mam wykupiony abonament przez firmę. Wcześniej jedna babka wyszła wściekła i się bałam, ale wyszedł zaraz za nią z uśmiechem i miłym słowem.. więc sobie myślę, że nie będzie źle..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Czemu 19 lepszy? Do tej pory miałam takie w okolic 20 mm i jakoś się nie udało, więc liczę po cichu na ten większy..
Ja też nie wiem czemu nie równe, ale szczerze to już mi się myśleć nie chce o tym, jestem zmęczona tym wszystkim, boje się że moja walka będzie zbyt długo trwać, albo nigdy się nie zakończy. -
nick nieaktualnyWiecie co, ręce mi opadają jak słyszę o takich lekarzach, jak ten którego miałaś wątpliwą przyjemność poznać Pirelko. Dziś już się nie liczy "służba" dla zdrowia, tylko kasa. I nawet za kasę to ci łaskę robi, że cokolwiek powie. A gdzie współczucie, takt i zrozumienie dla pacjenta? O poszanowaniu godności nie wspomnę ;/ Świat schodzi na psy...
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh to mój przerośnięty pewnie
w kolejnym cyklu chyba nie będę brać CLO i wtedy zobaczymy jak to wygląda, chociaż nie ma terminów na usg to nie wiem czy w ogóle pójdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:28
renieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Eh to mój przerośnięty pewnie
w kolejnym cyklu chyba nie będę brać CLO i wtedy zobaczymy jak to wygląda, chociaż nie ma terminów na usg to nie wiem czy w ogóle pójdę
Nie koniecznie, takie też pękająI dzidziochy też udane
Ale masz 2 więc któryś na pewno będzie szczęśliwy
Niechcący wcisnęłam "lubię to" na twój poprzedni post -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Nie koniecznie, takie też pękają
I dzidziochy też udane
Ale masz 2 więc któryś na pewno będzie szczęśliwy
Niechcący wcisnęłam "lubię to" na twój poprzedni post2 mies. temu też były 2 i niestety nie był szczęśliwy żaden
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny