CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE tam ksiazkowe, kilka tutaj juz mialo i cykle ksiazkowe, i pecherzyki ksiazkowe i sluz ksiazkowy a ciazy nie ma. A z kolei sa takie co maja pecherze na maksa i zachodza. To jest kwestia organizmu. Natomiast co do duzych to ja tez mam zawsze duze i peka bo bol jest. A nad tym ginem to zmien niestety w ogole zwykly gin nie zajmuje sie nieplodnoscia, oni tylko daja clo i tyle ich. Wiec jak jakies szersze badania itd to tylko do kliniki leczenia nieplodnosci, ja wlasnie tak planuje po clo i hsg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Mnie zwykly gin nawet clo nie chcial dac tylko odeslal do takiego ktory zajmuje sie nieplodnoscia..Nadal czekam...jeszcze pare chwil..
-
Anatolko miałam liste pytań do ale jakoś sam mi w sumie odpowiedział.. znów z lewego jajnika owulka, prawy cos nie domaga. Powiedział ze pięknie jak na taka małą dawkę clo. Kazał działać od jutra. Na początku to nawet trudno mu bylo w ogóle znaleźć prawy jajnik, coś mi się skrył wysoko a w lewym 2 pęcherzyki. Powiedział ze nie ma sensu zwiększać dawki clo, kazał brać duphaston od 2. 10. po jednej tabletce aż do rozstrzygnięcia testem. Teoretycznie mogą być bliźniaki, a praktyucznie to zobaczymy. Owulacja szybciej wystąpiła bo to stymulowany cykl. Pytałam o ten 8 dnień- żeby zobaczyc ile pęcherzyków i móc podjąć decyzję no i jakość nasienia większa po przerwie.
-
Mam 2 pęcherzyki na prawym jajniku
20 i 17 mm , endo 10 mm. W piątek kolejna wizyta czy pękło. Jestem taka szczęśliwa. Mąż testosterom niski bardzo , prolaktyna lekko za wysoka. Dostał nowe leki : proviron, fertimen, androvit i clo
no to walczymy
za miesiąc badanie nasienie komputerowo w Katowicach w klinice.
-
nick nieaktualnyaszka wrote:E tam ksiazkowe, kilka tutaj juz mialo i cykle ksiazkowe, i pecherzyki ksiazkowe i sluz ksiazkowy a ciazy nie ma. A z kolei sa takie co maja pecherze na maksa i zachodza. To jest kwestia organizmu. Natomiast co do duzych to ja tez mam zawsze duze i peka bo bol jest. A nad tym ginem to zmien niestety w ogole zwykly gin nie zajmuje sie nieplodnoscia, oni tylko daja clo i tyle ich. Wiec jak jakies szersze badania itd to tylko do kliniki leczenia nieplodnosci, ja wlasnie tak planuje po clo i hsg.
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Dobra: jestescie pierwsze, nawet m keszcze nie wie-wyszlam od gina.Po 1/2 clo sa 2 pecherzyki:23mm i 18 mm, endometrium 10mm, lece na zastrzyk teraz
Przynajmniej Ty w dobrym humorku i zadowolona.
Mnie boli podbrzusze, tzn tak kłuje czasami lewa strona i nieprzyjemny ból podczas, ale szkoda mi było stracić okazji jakby lada chwila chciał pęknąć.
-
nick nieaktualny