CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyz tym mierzeniem to poki co nawet nie mam czym takze dam spokoj zaczne z dupkiem od 16 dc skoro dzisiaj jest 11dc a moj pęcherzyk ma 26 mm to myślę ze tydzien to duuużo czasu na ewentualne pęknięcieNatka098 wrote:Nie zawyża, a jakbyś teraz tempkę zaczęła mierzyć? To może byś zauważyła czy była owulka i w odpowiednim momencie być zbadała progesteron.
no a w 22 dc pojde na porgesteron -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jatulipanna wrote:
Witam wszsytkie nowe Dziewczyny: kmb, ilonek, Izik
))
Ja przy pierwszym cyklu z CLO brałam po 1 tabl i były 2 pecherzyki i zaskoczyło.tulipanna wrote:
Izik, 1/4 tabletki to mało jak na Dziewczyny tu na forum. Ja biorę tez mało, bo 1/2 tabl. -
nick nieaktualnyhehe mam przed sobą USG i serio fatalnie to wyglada ale 5 lat temu wygladalo identycznie ! 3,5 roku temu też a zaszłam w ciążę i z utrzymaniem problemu nie bylo ba ja sie dowiedzialam o ciazy w 7 tyg dopiero;) także niech bedą sobie te jajniki jakie chcą byle by spełniły swoją funkcjęAndzia1984 wrote:Też to już słyszałam...Mozę to ten sam dr

-
Też mam zalecone teraz 2 dziennie, ale mam strachakmb wrote:Co do clo to ja mam nakazane brać dwie dziennie
mój lekarz stwierdził żartobliwie, nie czekamy bo latka lecą 
-
nick nieaktualny
-
Oj przydało by sięNatka098 wrote:Łyknę zaraz ostatnią dawkę clo, jaka ja jestem ciekawa co tam u mnie się dzieje, szkoda że nie ma czegoś takiego jak domowe usg

-
nick nieaktualny
-
To tak jak u mnie, tylko moja córa ma już ponad 5,5 roku...ale to dłuższa historia...w rezultacie udało się zajść po M zabiegu na żylaka przewrózka czy jakoś takAmus87 wrote:hehe mam przed sobą USG i serio fatalnie to wyglada ale 5 lat temu wygladalo identycznie ! 3,5 roku temu też a zaszłam w ciążę i z utrzymaniem problemu nie bylo ba ja sie dowiedzialam o ciazy w 7 tyg dopiero;) także niech bedą sobie te jajniki jakie chcą byle by spełniły swoją funkcję

i w okresie jego rekonwalescencji ...poszłam żeby zacząć moitorowac cykl i po recepte na CLO a tm nasz kropka już była
-
nick nieaktualny
-
Ja I cykl miałam 1 pęcherzyk ale bez CLO...z zastrzykiem Ovitrelle, a przy II cyklu brałam 1 tabl i były 2 pęcherzyki- dostałam zastrzyk i udało się ale beta spadłaNatka098 wrote:Ja właśnie skończyłam dziś i też 2 dziennie w tym cyklu, przy 1 nic nie rosło
teraz czekam na @ i III cykl
-
nick nieaktualnyNo prosze:D czyli podobnie- z zaskoczenia:DAndzia1984 wrote:To tak jak u mnie, tylko moja córa ma już ponad 5,5 roku...ale to dłuższa historia...w rezultacie udało się zajść po M zabiegu na żylaka przewrózka czy jakoś tak
i w okresie jego rekonwalescencji ...poszłam żeby zacząć moitorowac cykl i po recepte na CLO a tm nasz kropka już była 
Andzia1984 lubi tę wiadomość
-
Właśnie zastanawiam się czy nie brać 1,5 tabl...nie chcę skończyć z 3 pęcherzykami lub więcej...Amus87 wrote:U mnie orzy 1 tabletce byl 1 pecherztk w 11 dc mial 19 mm a przy 1,5 tabletki tez byl jeden i w 11 dc ma 26 mm dziwne, co nie??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny