CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Nie zawyża, a jakbyś teraz tempkę zaczęła mierzyć? To może byś zauważyła czy była owulka i w odpowiednim momencie być zbadała progesteron.
no a w 22 dc pojde na porgesteron -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:
Witam wszsytkie nowe Dziewczyny: kmb, ilonek, Izik))
tulipanna wrote:
Izik, 1/4 tabletki to mało jak na Dziewczyny tu na forum. Ja biorę tez mało, bo 1/2 tabl. -
nick nieaktualnyAndzia1984 wrote:Też to już słyszałam...Mozę to ten sam dr
-
kmb wrote:Co do clo to ja mam nakazane brać dwie dziennie
mój lekarz stwierdził żartobliwie, nie czekamy bo latka lecą
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Łyknę zaraz ostatnią dawkę clo, jaka ja jestem ciekawa co tam u mnie się dzieje, szkoda że nie ma czegoś takiego jak domowe usg
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:hehe mam przed sobą USG i serio fatalnie to wyglada ale 5 lat temu wygladalo identycznie ! 3,5 roku temu też a zaszłam w ciążę i z utrzymaniem problemu nie bylo ba ja sie dowiedzialam o ciazy w 7 tyg dopiero;) także niech bedą sobie te jajniki jakie chcą byle by spełniły swoją funkcję
i w okresie jego rekonwalescencji ...poszłam żeby zacząć moitorowac cykl i po recepte na CLO a tm nasz kropka już była
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Ja właśnie skończyłam dziś i też 2 dziennie w tym cyklu, przy 1 nic nie rosło
teraz czekam na @ i III cykl
-
nick nieaktualnyAndzia1984 wrote:To tak jak u mnie, tylko moja córa ma już ponad 5,5 roku...ale to dłuższa historia...w rezultacie udało się zajść po M zabiegu na żylaka przewrózka czy jakoś tak
i w okresie jego rekonwalescencji ...poszłam żeby zacząć moitorowac cykl i po recepte na CLO a tm nasz kropka już była
Andzia1984 lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:U mnie orzy 1 tabletce byl 1 pecherztk w 11 dc mial 19 mm a przy 1,5 tabletki tez byl jeden i w 11 dc ma 26 mm dziwne, co nie??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny