X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj mam dopiero 11dpo a już mnie ciagnie na bete ale nie nie nie w czwartek dopiero hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Jeśli chodzi o adopcje... Mam znajomych, którzy kilka lat sie starali o dziecko i nic. W końcu adoptowali bliźniaczki, a zaraz potem udali im sie zaciążyć. Teraz maja wielka, szczesliwa rodzine :D
    O tak też cię często zdarza :D

tulipanna nie sprawdzałam, ale jak pisałam kiedyś nie ma pozostałości po pęcherzykach nigdy więc chyba pękają. Poza tym po bólu przestaje boleć i nic nie zostaje nawet jak są 2 pęcherzyki ;) Mam nadzieję i wierzę, że pękają.

Amus wytrwałości, u mnie jeśli owulacja była tak jak przypuszczam to dzisiaj dopiero 5-6 dpo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie juz trochę ćmi jak na @ i troche kręgosłup daje znać wiec chyba @ się powoli zbliża

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, jak pamietam Ty tez nie dostajesz pregnylu..wytrwala jestes-11dpo czekac..podziwiam:)

KathleenPL lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie dostaje:D
    ale ja to w ogóle sie zastanawiam czy 13 dpo nie będzie za wcześnie na bete??

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus na betę chyba nie, skoro czasem już testy wychodzą w tym terminie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna i Amus, nie udostępniacie wykresów? :)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko, mierzenie temp to nie dla mnie..obserwacje sluzu tez bo mitycznego rozciagliwego nie mam:/

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mierzę ani śluzu nie obserwuję, chyba że jest jednoznaczny to czasem sobie zaznaczę, ale w ogóle go nie odróżniam i nie ma go u mnie zbyt wiele :D

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    andzia zazdroszcze ( szczerze) tzn może nie 12 h bo to bardzo dużo :P ale ogólnie że możesz zajac myśli!:)
    Dołuje mnie ta praca...bo pracuje do konca listopada i został mi tylko 1 cykl na starania...a co później? :-(

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam problemy z praca, umowę mam do września 2015, ale od ponad roku z miesiąca na miesiąc liczę, że niedługo się uda i będę mieć spokój. Praca strasznie ciężka fizycznie i psychicznie męczy mnie kierowniczka, mam sporo obowiązków ze stanowiska wyżej, będąc na stanowisku niżej, bez awansu, wciąz obiecuje gruszki na wierzbie. czekam tylko na ciąże i chcę odejść, a później wbić się w inny oddział i skupić się na awansie bo ta kierowniczka wykorzystuje, mobbinguje na maxa a nic w zamian :( do tego orka jak na roli, szybko, ciężko i bez wytchnienia.
    Na razie na siłę żyję z nią w zgodzie by myślała, że robię "jej dobrze" jakkolwiek to brzmi :P by nie miała powodu na L4 nie przedłużyć mi umowy. Udaję, staram się i zaciskam zęby wciąż czekając, że może w tym cyklu wszystko pójdzie w lepszą stronę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam cykl udostępbniony ale nie mierze tempki

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Dołuje mnie ta praca...bo pracuje do konca listopada i został mi tylko 1 cykl na starania...a co później? :-(
    ehhh kurde stresujace takie staranie.. ja co prawda do kwietnia mam wychowawczy ale tez to stresuje....

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    ja mam cykl udostępbniony ale nie mierze tempki
    Jak wchodzi się w Twój profil to pisze, że nie udostępniasz wykresu :( dlatego pytam bo chciałam wejść zobaczyć i zostawić komentarz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka ale w podpisie go nie widac?? nad suwaczkami
    kurcze pewnie musialabym wykupić abonament bo nie mam:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierleka sprawdz teraz:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus teraz jest :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko nei pokazuje widze wszystkiego np mojego zaznaczonego współżycia czy tego że zaznaczyłam owulke przez monitoring hmmm

oki poustawiałam hehehehehe
    widzisz gdyby nie Ty nei widziałabym że nie jest udestępniony hihihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:20

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresujące i dołujące ...zobaczymy co czas przyniesie...
    Kiedy najlepiej zrobić TSH i Prolaktyne?

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TSH obojętnie kiedy
    a prolaktyne to nie wiem coś mi sie przypomina ze kolo 3dc? ale ja robiłam pod koneic cyklu

‹‹ 533 534 535 536 537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ