CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Jeśli chodzi o adopcje... Mam znajomych, którzy kilka lat sie starali o dziecko i nic. W końcu adoptowali bliźniaczki, a zaraz potem udali im sie zaciążyć. Teraz maja wielka, szczesliwa rodzine
tulipanna nie sprawdzałam, ale jak pisałam kiedyś nie ma pozostałości po pęcherzykach nigdy więc chyba pękają. Poza tym po bólu przestaje boleć i nic nie zostaje nawet jak są 2 pęcherzykiMam nadzieję i wierzę, że pękają.
Amus wytrwałości, u mnie jeśli owulacja była tak jak przypuszczam to dzisiaj dopiero 5-6 dpo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:andzia zazdroszcze ( szczerze) tzn może nie 12 h bo to bardzo dużo
ale ogólnie że możesz zajac myśli!
-
nick nieaktualnyJa też mam problemy z praca, umowę mam do września 2015, ale od ponad roku z miesiąca na miesiąc liczę, że niedługo się uda i będę mieć spokój. Praca strasznie ciężka fizycznie i psychicznie męczy mnie kierowniczka, mam sporo obowiązków ze stanowiska wyżej, będąc na stanowisku niżej, bez awansu, wciąz obiecuje gruszki na wierzbie. czekam tylko na ciąże i chcę odejść, a później wbić się w inny oddział i skupić się na awansie bo ta kierowniczka wykorzystuje, mobbinguje na maxa a nic w zamian
do tego orka jak na roli, szybko, ciężko i bez wytchnienia.
Na razie na siłę żyję z nią w zgodzie by myślała, że robię "jej dobrze" jakkolwiek to brzmiby nie miała powodu na L4 nie przedłużyć mi umowy. Udaję, staram się i zaciskam zęby wciąż czekając, że może w tym cyklu wszystko pójdzie w lepszą stronę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko nei pokazuje widze wszystkiego np mojego zaznaczonego współżycia czy tego że zaznaczyłam owulke przez monitoring hmmm
oki poustawiałam hehehehehe
widzisz gdyby nie Ty nei widziałabym że nie jest udestępniony hihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:20
-
nick nieaktualny