X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    tylko nei pokazuje widze wszystkiego np mojego zaznaczonego współżycia czy tego że zaznaczyłam owulke przez monitoring hmmm

oki poustawiałam hehehehehe
    widzisz gdyby nie Ty nei widziałabym że nie jest udestępniony hihihi
    Kochana bo serduszka i notatki też w ustawieniach musisz zaznaczyć by pokazywało ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Stresujące i dołujące ...zobaczymy co czas przyniesie...
    Kiedy najlepiej zrobić TSH i Prolaktyne?
    Prolaktyna nie ma znaczenie kiedy ;) jeśli bez obciążenia to ważne by była jedynie na czczo, jeśli z obciążeniem to najlepiej w I fazie bo w II fazie gdyby była fasolka nie zaleca się zażywania tej tabletki do obciążenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzis jajniki kłuja, ale jutro ide na monit i zobacze co i jak. Powiem Wam ze tez mam mega stresujaca prace i wcale niezbyt dobrze platna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka u mnie podobnie, nie raz po opłatach nie wiele zostaje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co siedze na wychowawczym
    przedszkole u nas na wsi od 4 rż
    moja mama z nami mieszka ale miala opercje ręki niedawno przez wypadek samochodowy i nie czuje sie na siłach zajmować się Kubą sama
    mój mąż pracuje na kopalni i dzisiaj mam stresujący ten dzien:( wczoraj był bardzo poważny wypadek na kopalni nie na tej co moj mąz pracuje ale mim o wszystko ehhh :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus nie zazdroszczę Ci tego stresu związanego z pracą Męża :(
    Ile Twój Synek ma lat?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka tak na co dzień staram się o tym nie myśleć
    ale po takiej tragedii jak wczoraj czarne myśli przychodzą:(
    jakbym o tym dziennie myślała, to bym zwariowała pewnie...

Kuba 18 tego października skończy 3 latka

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus to fajna różnica wieku by była między dziećmi ;) życzę Ci zieloności z całego serca :)
    A co do wychowawczego to nie musisz wrócić do pracy choć na 1 dzień by była ciągłość pracy, by mieć kolejne macierzyńskie? Wiem, że moja kuzynka musiała tak zrobić..

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka właśnie nie wiem ja pewnie wróce na miesiąc tak gadałam z pracodawcą wtedy coś na miesiąc sie wykombinuje z Kubą
    potem pójde a L4 ( pracodawca się zgodził) a potem macierzyński ;)

myśmy nie starali śię wcześniej o rodzeństwo dla Kuby bo 2 lata leczyłam się na ciężką depresję i tak to wszystko się pookładało no a teraz jakby czas nagli ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus no właśnie bo żeby iść na kolejne macierzyńskie trzeba zapewnić sobie ciągłośc pracy i choćby wrócić na 1 dzień :)
    Będzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne że będzie dobrze musi być:D
    dzisija mam straszne zawroty głowy
    i cukier tez nie taki jak powinien być( pewnie przez stres) : ale i tak tragedii nie ma:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym cukrem to masakra.. wiem co to znaczy bo moja Mama kupę lat choruje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja póki co mam początki cukier 160 nie wiecej po 1h ale w ciązy powinien być 110 teraz na diecie mam okolo 130-140

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus fakt na kopalni ciezko, ale taki plus ze dobrze płacą.
    W Warszawie nie zapiszesz dziecka do złobka/przedszkola panstwowego bo tutaj cała Polska prawie siedzi i jest takie zapchanie ze szok. Koszt złobka 1400, przedszkole od minimum 700 zł za m-c. A miała byc w Pl druga Irlandia...Tez dzis mam zawroty tak mysle czy to nie skutek uboczny od clo.

Pirelka a Ty juz po monicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka moj maż dostaje 2500 na ręke węgla nie dostaje jedynie bony żywnościowe on pod firmą jeste wiec inne zasady
    strasznie drogo u was!! u nas do panstwówki muszą przyjąć no ale od 4 rż

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Dziewczyny, nie zazdroszcze tym ktore nie maja stabilnego zatrudnienia..my oboje co prawda mamy ciezka prace i nienormowany jej czas (ale mozna to wykorzystac tak ze np teraz siedzr w domu a popoludjiu pojade pracowac) ale zawsE to stale zatrudnienie i bezpieczenstwo w razie ciąży, gwarancja powrotu po ciazy do robienia czegos co sie kocha

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie już brzuch boli jak na @ wiec chyba beta nie bedzie potrzebna

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus poczekaj jeszcze, w początkach ciąży też brzuch boli jak na @. Wiele zaciążonych pisze, że czuje jakby zaraz z nich miało polecieć.

aszka ja nie mam monitu :P tylko pęcherzyki sprawdzałam w 13 dc, teraz czekam na dupku aż się wszystko rozwikła. Objawów zero w porównaniu z innymi cyklami przed @.

Zbieram się do pracy. Zaglądne wieczorkiem :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    aszka moj maż dostaje 2500 na ręke węgla nie dostaje jedynie bony żywnościowe on pod firmą jest wiec inne zasady
    strasznie drogo u was!! u nas do panstwówki muszą przyjąć no ale od 4 rż
    o kurde, szok!!! Myslalam ze co najmniej z 5 tys. ale zyłują :/ To wspołczuje myslalam, ze ciezko -wiadomo ale jakas godna płaca z tego jest. Okropnosc.

Tulipanna tak, to taki plus. Ze jednak w ogole jest praca, mojemu mezowi nie przedluzyli umowy mimo ze wczensiej powiedzieli ze przedluza na czas nieokreslony - i umowa sie skonczyla poszedl po umowe a ci ze nie dadza, takie swinstwo. Najpierw gadali cos innego a pozniej cos innego. Na szczescie znalazł juz nowa, ale co ja przezyłam stresu to moje i jego. I wtedy nawet najgorsza praca jest lepsza niz zadna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Amus poczekaj jeszcze, w początkach ciąży też brzuch boli jak na @. Wiele zaciążonych pisze, że czuje jakby zaraz z nich miało polecieć.

aszka ja nie mam monitu :P tylko pęcherzyki sprawdzałam w 13 dc, teraz czekam na dupku aż się wszystko rozwikła. Objawów zero w porównaniu z innymi cyklami przed @.

Zbieram się do pracy. Zaglądne wieczorkiem :*
    moze bobo bedzie :p
    Ja ide bo dziwnie mnie kłuje, tempki niskie, ale sprawdze czy aby tam sie nic nie zadziało negatywnego.

‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ