X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Another Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam :)
    Dobrej nocy.

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczyny, podczytałam teraz wieczorem, nadrobiłam zaległości, pora się zrelaksować piątkowo...

Kolorowych snów :)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Wymazy itp mozesz zrobic w labie i wziac na wizyte poki nie przyszla @. Co badalas juz, zeby wziac na wizyte? Z reszta jak dostaniesz @ to nie bedzie dramatu, w klinikach kaza zrobic usg miedzy 1 a 3 dc... Ja zawsze ide w pierwszy jak troche plamie, bo nie fajne takie badanie, ale tak praktykuja czesto, zeby sprawdzic czy cykl zaczyna sie na czysto bez torbieli itp. Do wtorku niedlugo i Ty i ja jak zwykle :*

No oprocz prolaktyny i tsh nie mam nic. Nawet nie wiem co trzeba zrobic. Zreszta i tak juz nie zdaze nic zrobic, bo niedz-pon jade na szkolenie do warszawy. A we wtorek klinika. Juz myslalam ze dzis zacznie sie @, bo zaczal mu sie taki rudawy sluz, ale juz znowu wszystko wrocilo do "normy"
    . Oddam sie w ich rece i tyle :-) tak anatolko, mimo ze cykle sie nam rozminely, to wazne wydarzenia i tak sie zsynchronizowaly :-* moze i efekty sie nam zsynchronizuja :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    firanki na duszę wrote:
    Aszka,
    a możesz napisać czy wiązało się to z jakimiś objawami czy obraz usg dał taką diagnozę?
    Dziękuję.
    i usg i objawy, straszny bol do karku dol plecow, z przodu do pachwin. A jak pekały to sie ruszyc nie moglam na szczescie u mnei to było w nocy wiec lezalam jak kloda.

• firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    i usg i objawy, straszny bol do karku dol plecow, z przodu do pachwin. A jak pekały to sie ruszyc nie moglam na szczescie u mnei to było w nocy wiec lezalam jak kloda.
    Nie żartuj...
    no to jestem w kropce.

uwo93e3kxvexoenv.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sobotnio:)Czuje juz nieco bolu po pregnylu, boli mnie kosc ogonowa, tylek po prostu i jak tak mocniej siade rozluzniona (jak tak klapne) to prawy jajnik pobolewa.Nie powstrzymalismy sie i juz wczoraj <3 :-p Jak ma byc to bedzie..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam sobotnio!
    nie wytrzymałam jednak i zrobiłam dzisiaj rano sikańca, tak negatywny jak tylko może być :( No nic, jutro albo w poniedziałek przyjdzie @, muszę zebrać siły do drugiego cyklu z Clo.

Tulipanna, trzymam kciuki za pływaków, niech tam sobie już cierpliwie na jajo czekają :)

Scarlet, trzymam kciuki, może wreszcie ta wredna @ przyjdzie, jak to jest, że jak się ją myślami odgania, to przychodzi, a jak się jej nie ma nic przeciwko, to gdzieś się opóźnia...

Firanki - a nie masz możliwości spojrzenia na jajniki chociaż raz na początku cyklu?

m3sx3e3kqurga36a.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Ja też się witam sobotnio!
    nie wytrzymałam jednak i zrobiłam dzisiaj rano sikańca, tak negatywny jak tylko może być :( No nic, jutro albo w poniedziałek przyjdzie @, muszę zebrać siły do drugiego cyklu z Clo.

Tulipanna, trzymam kciuki za pływaków, niech tam sobie już cierpliwie na jajo czekają :)

Scarlet, trzymam kciuki, może wreszcie ta wredna @ przyjdzie, jak to jest, że jak się ją myślami odgania, to przychodzi, a jak się jej nie ma nic przeciwko, to gdzieś się opóźnia...

Firanki - a nie masz możliwości spojrzenia na jajniki chociaż raz na początku cyklu?

Tez mnie kusi żeby dzis zrobić, chociaż Zludzen nie mam. Czuje sie juz tak PMSowo.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testy owu nadal negatywne
    ale śluzu płodnego bardzo dużo

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    testy owu nadal negatywne
    ale śluzu płodnego bardzo dużo
    Amus..jak ja bym chciqla chociaz raz ten sluz zobaczyc w siebie..Pije glutka i guajazyl od 5 dni i jakos efektow nie widze spektakularnych..w zasadzie zadnych..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sumie tylko to siemie a bułkach home made wcinam

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z pracy...to mój ostatni pracujący weekend w tej firmie.

U mnie tez ciężko zaobserwować płodny śluz, ale jak chodzę na monitoring to gin mówi, ze jest go dużo i trzeba działać póki jest ;-)
    Właśnie kłuje mnie w lewym jajniki...juz?

tulipanna lubi tę wiadomość

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Witam z pracy...to mój ostatni pracujący weekend w tej firmie.

U mnie tez ciężko zaobserwować płodny śluz, ale jak chodzę na monitoring to gin mówi, ze jest go dużo i trzeba działać póki jest ;-)
    Właśnie kłuje mnie w lewym jajniki...juz?
    JUZ! A tak z ciekawosci..boli Was w trakcie <3??Mnie zawsze w czasie owu..normalnie jakby mnie mialo rozerwac od srodka..taki tępy bol czuje..ale zaciskam zeby i wytrzymuje..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tyłozgięcie wiec, w zasadzie, to pobolewa zawsze...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    firanki na duszę wrote:
    Nie żartuj...
    no to jestem w kropce.
    ale dostalas bo w ogole nie masz owulacji? Ja taka dawke dostalam za pierwszym razem bo w ogole nie mialam owu.

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    JUZ! A tak z ciekawosci..boli Was w trakcie <3??Mnie zawsze w czasie owu..normalnie jakby mnie mialo rozerwac od srodka..taki tępy bol czuje..ale zaciskam zeby i wytrzymuje..
    Juz nie kłuje :P Mnie raz dokuczliwie bolało, wtedy co zaskoczylo

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja mam tyłozgięcie wiec, w zasadzie, to pobolewa zawsze...
    Ja też...wiem co czujesz ;-)

Kupujemy to auto :D

<3
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, my na początku roku chcemy kupić Kie Ceed.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Andzia, my na początku roku chcemy kupić Kie Ceed.
    Nową? My teraz musieliśmy cos kupic bo zostalismy bez auta (mąż skasował auto-peugeota 206)...teraz będziemy miec większe żeby wózek sie zmieścił spokojnie :-) i na budowę większe sie przyda :P

KathleenPL lubi tę wiadomość

<3
  • Another Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    36'60. Sama już nie wiem. Może utrzymuje się wysoka po niby @ i dopiero spadnie przed owulacją? Paranoja lekka. A wykresu nadal mi nie naprawili. Tydzień czasu... Żenada.

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
‹‹ 595 596 597 598 599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ