CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Wymazy itp mozesz zrobic w labie i wziac na wizyte poki nie przyszla @. Co badalas juz, zeby wziac na wizyte? Z reszta jak dostaniesz @ to nie bedzie dramatu, w klinikach kaza zrobic usg miedzy 1 a 3 dc... Ja zawsze ide w pierwszy jak troche plamie, bo nie fajne takie badanie, ale tak praktykuja czesto, zeby sprawdzic czy cykl zaczyna sie na czysto bez torbieli itp. Do wtorku niedlugo i Ty i ja jak zwykle :*
No oprocz prolaktyny i tsh nie mam nic. Nawet nie wiem co trzeba zrobic. Zreszta i tak juz nie zdaze nic zrobic, bo niedz-pon jade na szkolenie do warszawy. A we wtorek klinika. Juz myslalam ze dzis zacznie sie @, bo zaczal mu sie taki rudawy sluz, ale juz znowu wszystko wrocilo do "normy"
. Oddam sie w ich rece i tyletak anatolko, mimo ze cykle sie nam rozminely, to wazne wydarzenia i tak sie zsynchronizowaly :-* moze i efekty sie nam zsynchronizuja
-
nick nieaktualnyfiranki na duszę wrote:Aszka,
a możesz napisać czy wiązało się to z jakimiś objawami czy obraz usg dał taką diagnozę?
Dziękuję. -
Ja też się witam sobotnio!
nie wytrzymałam jednak i zrobiłam dzisiaj rano sikańca, tak negatywny jak tylko może byćNo nic, jutro albo w poniedziałek przyjdzie @, muszę zebrać siły do drugiego cyklu z Clo.
Tulipanna, trzymam kciuki za pływaków, niech tam sobie już cierpliwie na jajo czekają
Scarlet, trzymam kciuki, może wreszcie ta wredna @ przyjdzie, jak to jest, że jak się ją myślami odgania, to przychodzi, a jak się jej nie ma nic przeciwko, to gdzieś się opóźnia...
Firanki - a nie masz możliwości spojrzenia na jajniki chociaż raz na początku cyklu? -
ale.ale wrote:Ja też się witam sobotnio!
nie wytrzymałam jednak i zrobiłam dzisiaj rano sikańca, tak negatywny jak tylko może byćNo nic, jutro albo w poniedziałek przyjdzie @, muszę zebrać siły do drugiego cyklu z Clo.
Tulipanna, trzymam kciuki za pływaków, niech tam sobie już cierpliwie na jajo czekają
Scarlet, trzymam kciuki, może wreszcie ta wredna @ przyjdzie, jak to jest, że jak się ją myślami odgania, to przychodzi, a jak się jej nie ma nic przeciwko, to gdzieś się opóźnia...
Firanki - a nie masz możliwości spojrzenia na jajniki chociaż raz na początku cyklu?
Tez mnie kusi żeby dzis zrobić, chociaż Zludzen nie mam. Czuje sie juz tak PMSowo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z pracy...to mój ostatni pracujący weekend w tej firmie.
U mnie tez ciężko zaobserwować płodny śluz, ale jak chodzę na monitoring to gin mówi, ze jest go dużo i trzeba działać póki jest
Właśnie kłuje mnie w lewym jajniki...juz?tulipanna lubi tę wiadomość
-
Andzia1984 wrote:Witam z pracy...to mój ostatni pracujący weekend w tej firmie.
U mnie tez ciężko zaobserwować płodny śluz, ale jak chodzę na monitoring to gin mówi, ze jest go dużo i trzeba działać póki jest
Właśnie kłuje mnie w lewym jajniki...juz???Mnie zawsze w czasie owu..normalnie jakby mnie mialo rozerwac od srodka..taki tępy bol czuje..ale zaciskam zeby i wytrzymuje..
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:JUZ! A tak z ciekawosci..boli Was w trakcie
??Mnie zawsze w czasie owu..normalnie jakby mnie mialo rozerwac od srodka..taki tępy bol czuje..ale zaciskam zeby i wytrzymuje..
Mnie raz dokuczliwie bolało, wtedy co zaskoczylo
-
KathleenPL wrote:Andzia, my na początku roku chcemy kupić Kie Ceed.
i na budowę większe sie przyda
KathleenPL lubi tę wiadomość