SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Another Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam :)
    Dobrej nocy.

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczyny, podczytałam teraz wieczorem, nadrobiłam zaległości, pora się zrelaksować piątkowo...

Kolorowych snów :)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Wymazy itp mozesz zrobic w labie i wziac na wizyte poki nie przyszla @. Co badalas juz, zeby wziac na wizyte? Z reszta jak dostaniesz @ to nie bedzie dramatu, w klinikach kaza zrobic usg miedzy 1 a 3 dc... Ja zawsze ide w pierwszy jak troche plamie, bo nie fajne takie badanie, ale tak praktykuja czesto, zeby sprawdzic czy cykl zaczyna sie na czysto bez torbieli itp. Do wtorku niedlugo i Ty i ja jak zwykle :*

No oprocz prolaktyny i tsh nie mam nic. Nawet nie wiem co trzeba zrobic. Zreszta i tak juz nie zdaze nic zrobic, bo niedz-pon jade na szkolenie do warszawy. A we wtorek klinika. Juz myslalam ze dzis zacznie sie @, bo zaczal mu sie taki rudawy sluz, ale juz znowu wszystko wrocilo do "normy"
    . Oddam sie w ich rece i tyle :-) tak anatolko, mimo ze cykle sie nam rozminely, to wazne wydarzenia i tak sie zsynchronizowaly :-* moze i efekty sie nam zsynchronizuja :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    firanki na duszę wrote:
    Aszka,
    a możesz napisać czy wiązało się to z jakimiś objawami czy obraz usg dał taką diagnozę?
    Dziękuję.
    i usg i objawy, straszny bol do karku dol plecow, z przodu do pachwin. A jak pekały to sie ruszyc nie moglam na szczescie u mnei to było w nocy wiec lezalam jak kloda.

• firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    i usg i objawy, straszny bol do karku dol plecow, z przodu do pachwin. A jak pekały to sie ruszyc nie moglam na szczescie u mnei to było w nocy wiec lezalam jak kloda.
    Nie żartuj...
    no to jestem w kropce.

uwo93e3kxvexoenv.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sobotnio:)Czuje juz nieco bolu po pregnylu, boli mnie kosc ogonowa, tylek po prostu i jak tak mocniej siade rozluzniona (jak tak klapne) to prawy jajnik pobolewa.Nie powstrzymalismy sie i juz wczoraj <3 :-p Jak ma byc to bedzie..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam sobotnio!
    nie wytrzymałam jednak i zrobiłam dzisiaj rano sikańca, tak negatywny jak tylko może być :( No nic, jutro albo w poniedziałek przyjdzie @, muszę zebrać siły do drugiego cyklu z Clo.

Tulipanna, trzymam kciuki za pływaków, niech tam sobie już cierpliwie na jajo czekają :)

Scarlet, trzymam kciuki, może wreszcie ta wredna @ przyjdzie, jak to jest, że jak się ją myślami odgania, to przychodzi, a jak się jej nie ma nic przeciwko, to gdzieś się opóźnia...

Firanki - a nie masz możliwości spojrzenia na jajniki chociaż raz na początku cyklu?

m3sx3e3kqurga36a.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Ja też się witam sobotnio!
    nie wytrzymałam jednak i zrobiłam dzisiaj rano sikańca, tak negatywny jak tylko może być :( No nic, jutro albo w poniedziałek przyjdzie @, muszę zebrać siły do drugiego cyklu z Clo.

Tulipanna, trzymam kciuki za pływaków, niech tam sobie już cierpliwie na jajo czekają :)

Scarlet, trzymam kciuki, może wreszcie ta wredna @ przyjdzie, jak to jest, że jak się ją myślami odgania, to przychodzi, a jak się jej nie ma nic przeciwko, to gdzieś się opóźnia...

Firanki - a nie masz możliwości spojrzenia na jajniki chociaż raz na początku cyklu?

Tez mnie kusi żeby dzis zrobić, chociaż Zludzen nie mam. Czuje sie juz tak PMSowo.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testy owu nadal negatywne
    ale śluzu płodnego bardzo dużo

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    testy owu nadal negatywne
    ale śluzu płodnego bardzo dużo
    Amus..jak ja bym chciqla chociaz raz ten sluz zobaczyc w siebie..Pije glutka i guajazyl od 5 dni i jakos efektow nie widze spektakularnych..w zasadzie zadnych..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sumie tylko to siemie a bułkach home made wcinam

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z pracy...to mój ostatni pracujący weekend w tej firmie.

U mnie tez ciężko zaobserwować płodny śluz, ale jak chodzę na monitoring to gin mówi, ze jest go dużo i trzeba działać póki jest ;-)
    Właśnie kłuje mnie w lewym jajniki...juz?

tulipanna lubi tę wiadomość

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Witam z pracy...to mój ostatni pracujący weekend w tej firmie.

U mnie tez ciężko zaobserwować płodny śluz, ale jak chodzę na monitoring to gin mówi, ze jest go dużo i trzeba działać póki jest ;-)
    Właśnie kłuje mnie w lewym jajniki...juz?
    JUZ! A tak z ciekawosci..boli Was w trakcie <3??Mnie zawsze w czasie owu..normalnie jakby mnie mialo rozerwac od srodka..taki tępy bol czuje..ale zaciskam zeby i wytrzymuje..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tyłozgięcie wiec, w zasadzie, to pobolewa zawsze...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    firanki na duszę wrote:
    Nie żartuj...
    no to jestem w kropce.
    ale dostalas bo w ogole nie masz owulacji? Ja taka dawke dostalam za pierwszym razem bo w ogole nie mialam owu.

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    JUZ! A tak z ciekawosci..boli Was w trakcie <3??Mnie zawsze w czasie owu..normalnie jakby mnie mialo rozerwac od srodka..taki tępy bol czuje..ale zaciskam zeby i wytrzymuje..
    Juz nie kłuje :P Mnie raz dokuczliwie bolało, wtedy co zaskoczylo

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja mam tyłozgięcie wiec, w zasadzie, to pobolewa zawsze...
    Ja też...wiem co czujesz ;-)

Kupujemy to auto :D

<3
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, my na początku roku chcemy kupić Kie Ceed.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Andzia, my na początku roku chcemy kupić Kie Ceed.
    Nową? My teraz musieliśmy cos kupic bo zostalismy bez auta (mąż skasował auto-peugeota 206)...teraz będziemy miec większe żeby wózek sie zmieścił spokojnie :-) i na budowę większe sie przyda :P

KathleenPL lubi tę wiadomość

<3
  • Another Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    36'60. Sama już nie wiem. Może utrzymuje się wysoka po niby @ i dopiero spadnie przed owulacją? Paranoja lekka. A wykresu nadal mi nie naprawili. Tydzień czasu... Żenada.

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
‹‹ 595 596 597 598 599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ