CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:ja tam mom PCos pełną gębą i lecze sie podobnie;)
a syna poczęłam bez leków
wiec PCOs to nie tragedia:) -
Amus87 wrote:lolcia serio? wiesz ja porównuje z przednimi cyklami kiedy w I cyklu w 11 dc mial 19 mm w II cyklu mial w 11 dc 26mm to teraz wypada u mnie mizernie:( a gin gada ze mam tego cyklu nie przekreślać
endometrium tez nie zabójcze bo 8 -
Anatolka wrote:Pomogl? Dzis ogladalas, tak?
)) W sumie to nie wchłonęła się, a pękła! Grunt, ze jest dobrze i od dzisiaj CLO
Na moją prl po MTC stwierdził, że jak bedę się tak "wkurzać" to takie wartości będą...dostałam Parloder 1/4tabl na noc...jeżeli będzie z samopoczuciem ok to po 8 dniach mam wziąć 1/2tabl.
Clo mam 2x1 tabl...znowu wydaje mi się, że sporo
Na podgląd ide 29.10 - trzymajcie kciukiAnatolka lubi tę wiadomość
-
Dalej powiedzial ze trzeba hsg robic.Zapytalam o to sonohsg czy moge zrobic w wawie powiedzial ze smialo.zapytal ile kosztuje.powiedzialam ze 600.I tu padla propozycja ze on mi na NFZ moze zrobic w prywatnej klinice hsg+laparo+histeroskopie.Ja na to ze nie usmiecha mi sie 3 dziury w brzuchu..powiedzial ze zrobily dwie:)
ot tako dowcip:)Ja na to ale to w styczniu, on ze ok, nawet lepiej bo nowy kontrakt bedzie:)Ale mowil ze clo to max 6 cykli wiecej nie ma sensu..trzeba szukac dalej..po tych laparo i innych to juz iui..albo in vitro.dobra ta wizyta byla.Wyjasnil mi sporo o ivf poopowiadal jak to kiedys, jak teraz..
Od jutra kazal dzialac wieczorem a w niedziele rano i wieczorem, w poniedzialek duphaston.Tyle.
Dzieki za doping Laseczki:)Trwalo to bo musialam wrocic te 60 km:)Andzia1984 lubi tę wiadomość
-
Kolejna kolezanka w ciąży... Dzisiaj cos peklo we mnie. Zamknelam sie w garażu i wylam z 15 minut.
zn... Ciesze sie, bo tez dziewczyna miala pod górkę, ale czuje sie dzis podle. Noech przyjdzie juz ta @, pójdę na piwo chociaz...
Jeszcze maz mnie opierdzielil, ze powinnam sie cieszyc i, ze on w ogóle bie rozumie mojego zachowania... -
KathleenPL wrote:Kolejna kolezanka w ciąży... Dzisiaj cos peklo we mnie. Zamknelam sie w garażu i wylam z 15 minut.
zn... Ciesze sie, bo tez dziewczyna miala pod górkę, ale czuje sie dzis podle. Noech przyjdzie juz ta @, pójdę na piwo chociaz...
Jeszcze maz mnie opierdzielil, ze powinnam sie cieszyc i, ze on w ogóle bie rozumie mojego zachowania... -
Andzia1984 wrote:Widać "dziurę" po mega pęcherzyku czyt. torbieli i było sporo płynu.
Dziure? O matko... Grunt, ze nie ma. Oszaleje do wtorku zanim sprawdze czy mi tez ten parszywek zniknal, peknal, wchlonal sie - nie wazne, byle nie bylo...
Odebralam biocenoze mi mam 0/10 czyli bdbtulipanna lubi tę wiadomość
-
scarllet wrote:Dziewczyny czuje sie taka poza forum, wami
wszystkie dzoalacie, a ja ciagle bez @. 47 dc! Znajac moje szczescie dostane @ na wizyte w klinice! O ile wogole... orientujecie sie czy podcxas @ mozna zbadac wymazy itd itp?
Wymazy itp mozesz zrobic w labie i wziac na wizyte poki nie przyszla @. Co badalas juz, zeby wziac na wizyte? Z reszta jak dostaniesz @ to nie bedzie dramatu, w klinikach kaza zrobic usg miedzy 1 a 3 dc... Ja zawsze ide w pierwszy jak troche plamie, bo nie fajne takie badanie, ale tak praktykuja czesto, zeby sprawdzic czy cykl zaczyna sie na czysto bez torbieli itp. Do wtorku niedlugo i Ty i ja jak zwykle :* -
nick nieaktualny
-
Jestem w kropce. Wczoraj odstawiłam clo, a dzisiaj poranna temperatura 36'88, czyli możliwe, że plamienie, które zaliczyłam jako okres wcale nim nie było. Zazwyczaj mam temperatury 36'20 do 36'40 przed owulką. Nie wiem co jest grane
Owulacje mam zazwyczaj w 20 dc (przy clo) więc nie mam pojęcia co się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:21
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Jestem w kropce. Wczoraj odstawiłam clo, a dzisiaj poranna temperatura 36'88, czyli możliwe, że plamienie, które zaliczyłam jako okres wcale nim nie było. Zazwyczaj mam temperatury 36'20 do 36'40 przed owulką. Nie wiem co jest grane
Owulacje mam zazwyczaj w 20 dc (przy clo) więc nie mam pojęcia co się dzieje.
To juz nic nie zmieni. Wzielas clo i musisz monitorowac rozwoj sytuacji na usg, zeby jakas kicha z tego nie wyszla. Idziesz do lekarza?