CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kurde a ja odebrałam AMH , 11,8
strasznie wysokiepotwierdzaloby PCOS.
nie wiem co teraz,jakie to ma znaczenie w dalszym leczeniu ? ...
kurde, cały mój dobry nastrój poszedł się $$#%@^%!!@!%^
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualnyscarllet wrote:Dziewczyny czuje sie taka poza forum, wami
wszystkie dzoalacie, a ja ciagle bez @. 47 dc! Znajac moje szczescie dostane @ na wizyte w klinice! O ile wogole... orientujecie sie czy podcxas @ mozna zbadac wymazy itd itp?
ja tez sie tak czuje po owulce tzn jak już wiem że nic z tego i czekam na @ . Spokojnie:)
a co do wymazów to nie wiem niestety -
nick nieaktualnyLolcia_81 wrote:kurde a ja odebrałam AMH , 11,8
strasznie wysokiepotwierdzaloby PCOS.
nie wiem co teraz,jakie to ma znaczenie w dalszym leczeniu ? ...
kurde, cały mój dobry nastrój poszedł się $$#%@^%!!@!%^
a syna poczęłam bez leków
wiec PCOs to nie tragedia:) -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:ja tam mom PCos pełną gębą i lecze sie podobnie;)
a syna poczęłam bez leków
wiec PCOs to nie tragedia:)
Ja córkę też, ale 9 lat temu
Amus a badałas AMH ?XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, w Diagnostyce jest promocja na badania dla mężczyzn:
http://www.kobieta.diagnostyka.pl/?utm_source=FreshMail&utm_medium=email&utm_campaign=fm_OBT22
wystarczy wypełnić i dostaje się bon, z którym można zrobić za 60zł:
PSA, lipidogram (CHOL, HDL, LDL, TG), glukoza, próby wątrobowe (ALT, AST, ALP, BIL, GGTP), morfologia, testosteron, TSH, kreatynina, CEA, CRP ilościowo, kwas moczowy.
Ja sobie właśnie ściągnęłam, zaciągnę mojego jak będziemy w Polsce.
olka30 lubi tę wiadomość
-
Droga Administracjo portalu OF,
zwracam się z do Państwa z sugestią zmian i udoskonaleń. Niewielkich, ale znacznie usprawniających pracę portalu. Pierwszą z sugerowanych zmian miałoby być stworzenie możliwości przechodzenia do konkretnej strony w wątkach, które stają się coraz dłuższe. Mam na myśli "okienko", do którego można by wpisać konkretny numer strony. Dotychczasowe rozwiązanie jest dość uciążliwe i czasochłonne jeśli che się zajrzeć wiele stron wstecz. Dobrym pomysłem byłoby też okienko "idź do daty", dzięki któremu można by cofnąć się do konkretnego okresu. Byłoby to przydatne, gdyż można by podpowiedzieć nowym użytkowniczkom (choć mniej więcej) datę, kiedy na forum poruszany był dokładniej jakiś temat, który je interesuje lub czyjaś zbliżona historia.
Kolejna sugestia, którą chciałabym zaproponować to stworzenie funkcji czatu między użytkowniczkami. W związku z tym, ze na Państwa portalu zawiązują się nowe znajomości, przyjaźnie, funkcja czatu znacznie ułatwiłaby nam komunikacje. Tym bardziej, ze tematyka jest "wrażliwa". Czasem któraś z nas potrzebuje porady natychmiast i dlatego dobrym rozwiązaniem byłoby dodanie funkcji pokazującej, która z naszych przyjaciółek/użytkowniczek jest online (np. poprzez dodanie przy jej awatarze kropeczki w różowym kolorze, gdy aktualnie jest zalogowana). A samo dodanie funkcji czatu też znacznie usprawniłby nam porozumiewanie się.
Z góry dziękuję,
XYZ
ale.ale, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Anatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amus czemu kicha ?
Mój miał w poprzednim cyklu w 12dc 13mm, w 15dc 18mm i pękl w 18dc
a co gin na to ?
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny