CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Droga Administracjo portalu OF,
zwracam się z do Państwa z sugestią zmian i udoskonaleń. Niewielkich, ale znacznie uspawniających pracę portalu. Pierwszą z sugerowanych zmian mialoby być stworzenie możliwości przechodzenia do konkretnej strony w wątkach, ktore stają się coraz dłuższe. Mam na myśli "okienko", do którego można by wpisać konkretny numer strony. Dotychczasowe rozwiazanie jest dość uciążliwe i czasochłonne jeśli che się zajrzeć wiele stron wstecz. Dobrym pomysłem byloby też okienko "idź do daty", dzieki któremu można by cofnąć się do konkretnego okresu. Byloby to przydatne, gdyż możnaby podopowiedzieć nowym użytkowniczkom choć mniej więcej datę, kiedy na forum poruszany był dokładniej jakiś temat, który je interwesuje lub czyjaś zbliżona historia.
Kolejna sugestia, którą chciałabym zaproponować to stworzenie funkcji czatu między użytkowniczkami.
TULIPANNO, TOWJA KOLEJ. DOPISZ JAK WYOBRAZASZ SOBIE CZAT A POZNIEJ SKOPIUJEMY I ZASYPIEMY ADMINISTRACJE STERTA TYCH SAMYCH LISTOWmoze cos dla nas zrobia.
tulipanna, ale.ale lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, znowu muszę Was prosić o poradę jako doświadczone koleżanki
skończyłam brać clo 4 dni temu, dziś mam 14 dzień cyklu i byłam rano na monitoringu. Mam dwa jajeczka 11mm i 13mm. Czy to nie za małe jak na 14dc? wyczytałam w necie, że rosną średnio 2mm na dobę, więc zanim będę mieć 20 mm to będzie już 18dc :o czy to nie za późno? pewnie mi nie pęknie
( ehh.. co miesiąc coś
-
dzięki bardzo za słowa nadziei!
kiedy człowiek tyle się stara a co miesiąc nic, to potem zawsze widzi tylko te negatywy i złe strony
wiem, że nie powinno tak być, ale starając się już tyle czasu i widząc jak dookoła wszyscy zachodzą tylko nie my, to powoli traci się już nadzieję ;-(
-
Droga Administracjo Portalu.Zwracamy sie rowniez z prosba o umozliwienie nam czatowania miedzy soba.W zwiazku z ttm, ze na Panstwa portalu zawiazuja sie nowe znajomosci, przyjaznie, funkcja czatu znacznie ulatwilaby na komubikacje, zwlaszcza, ze tematyka jest "wrazliwa".Czasem ktoras z nas potrzebuje porady natychmiast i dlatego dobrym rozwiazaniem byloby dodanie funkcji pokazujacej ktora z naszych przyjaciolek/uzytkowniczek jest online poprzez dodanie przy jej awatarze kropeczki w rozowym kolorze (zeby pasowal do kolorystyki portalu)I oczywiscie samo dodanie funkcji czatu, ktory znacznie usprawnilby nam porozumiewanie sie:)
Za bledy sorry ale z telefonu pisze.ale.ale lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki! wyniki albo dzisiaj albo jutro zobaczymy
wczoraj ciekawy program oglądałam tzn mnie osobiście baaardzo bulwersował o parach ktore idą do in vitro w celu zaplanowani płci... no masakra ... babka poszła pobrali jej 15 jajeczek ( szok:P) i z tego "wyszło" 13 chłopców i 2 dziewczynki( dziewczynke chcieli;) ) maskara ... -
tulipanna wrote:Ja pozno bo o 18:15..ale 11dc a mialqm byc 12dc a ze sobota a w recepcji nie zapisuja na soboty, chyba on sam sobie wtedy wpisuje w kalendarz, to bedzie pozno 11dc :p
Jeszcze jedno:jesli to nie tajemnica to ile placicie za wizyte u gina z podgladaniem jajek i zastrzykiem???Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 09:14
-
Mnie jakby ktos spytal przed invitro czy zmajstrowac mi dziewczynke czy chlopca to tez mam swoj typ i nie obrazilabym sie za taka mozliwosc
ale nie jest to moj cel i kto bedzie to bedzie.
Co zrobili z reszta zarodkow? Oddali do adopcji czy zniszczyli czy zamrozili?
Sa tez pary, ktore ze wzgledu na chorobe moga utrzymac tylko ciaze konkretnej plci. Druga z plci organizm inicestwia sam... Jest to wtedy sposob na unikniecie poronien dzieci plci nieakceptowanej przez organizm mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 09:14
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Mnie jakby ktos spytal przed invitro czy zmajstrowac mi dziewczynke czy chlopca to tez mam swoj typ i nie obrazilabym sie za taka mozliwosc
Sa tez pary, ktore ze wzgledu na chorobe moga utrzymac tylko ciaze konkretnej plci. Druga z plci organizm inicestwia sam... Jest to wtedy sposob na unikniecie poronien dzieci plci nieakceptowanej przez organizm mamy.
tylko chcieli dziewczynke bo chłopca już mieli
nie wiem co zrobili bo nie dopatrzyłam ale dr im gadał o zamrożeniu albo jak chcą to o zniszczeniu. Nie wiem co wybrali bo potem z małżem na zakupy pędziłam -
Amus87 wrote:witam ja juz po pobraniu krwi u młodego, masakra ;/
Ja dzisiaj wizyta, sprawdzic czy torbiel się wchłoneła, ew po recepte i zaczynam dzisiaj CLO (jeżeli torbieli nie ma) i z tymi moimi wynikami...
Poza tym dentysta dzień 2
Z Młodą do kontroli po szpitalu i antybiotyku...
I planujemy auto oglądnąć- mam nadzieję, że kupimy!
Miłego dnia :* -
Anatolka, Tulipanna, ja jestem za okienkiem i za czatem! Dobrze napisałyście
To co, masowa akcja?
Amus, niektórym to się w głowach przewraca, chcą sobie zaplanować życie od linijki
Trzymam kciuki za wyniki małego!
Ja się dzisiaj oparłam pokusie zrobienia testu, temperatura nieco spadła, jajniki znów zaczęłam czuć... Czekam do niedzieli, mam tylko nadzieję, że branie dupka przez 14 dni mi nie opóźni @ i nie narobi fałszywej nadziei.
VanityPlates - każdy pęcherzyk rośnie w swoim tempie, ja miałam wolno rosnący, a wygląda na to, że udało mu sie wreszcie pęknąć. Głowa do góry -
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Mnie jakby ktos spytal przed invitro czy zmajstrowac mi dziewczynke czy chlopca to tez mam swoj typ i nie obrazilabym sie za taka mozliwosc
Sa tez pary, ktore ze wzgledu na chorobe moga utrzymac tylko ciaze konkretnej plci. Druga z plci organizm inicestwia sam... Jest to wtedy sposob na unikniecie poronien dzieci plci nieakceptowanej przez organizm mamy. -
Anatolka wrote:Dziewczyny, jak ktoras siedzi przy kompie a nie na telefonie to sklecice w jedna calosc wypociny moje i Tulipanny i wklejcie bez literowek
Skopujuemy i wyslemy adminom.
Ja na teleonie, za dwie godziny będę dopiero przy kompie...