CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus, spokojnie.Moze jednak wykorzystaj te niedziele.30 km to jeszcze nie tak duzo, pociesze Cie:ja jezdze 60 w jedna strone.jedz w niedziele i kaz sobie dla pewnosci podac pregnyl.
Moja chwila prawdy juz za troche.. <bojam sie nieco>
Nie podlamuj nam sie tu tylko, bedzie dobrze.Kazdy pecherzyk potrzebuje szansy:) -
nick nieaktualnygadałam z nim o pregnylu powiedzail ze skoro mi pękł w zeszłym miesiacu to nie ma sensu sie faszerowac hormonami dodatkowo bo to jest duże obciążenie CLo i pregnyl ( jego slowa) ;/
Tulipanna trzymam kciuki
nie wiem czy pojedziemy bo mąż idzie na rano do pracy i nie wiem czy bedzie mu sie chcialo jechać po pracy a ja na Katowice się sama nie wypuszcze -
nick nieaktualny
-
Żadna kicha, to normalna wartość. Co Ty znów wymyślasz?! Jakbyś bliżej była to bym Cię przez kolano przełożyła...
Pęknąć może mając "zaledwie" 18mm, standardowo rosną o 2mm na dobę, więc za 3 dni już będzie 18mm (patrząc statystycznie). A ja owu z CLO miałam nawet w 18dc, więc nie nakręcaj się - to jest NAJNORMALNIEJSZY pęcherzyk na świecie, a nie bydlak przerośnięty
A CLO i pregnyl to takie obciążenie, że mi zwykły gin serwował ze 14 razy z przerwami. Jakoś żyje. Niech ten Twój gin się zastanowi czy masz liczyć na niepokalane poczęcie jak nie pęknie rzeczywiście czy chce Ci pomóc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 17:03
-
AKCJA
TROCHĘ ŚMIESZNA NAWET, SŁYSZAŁYŚCIE? PODAJĄ TO NA FB DZIEWCZYNY
koleżanka zasugerowała abyśmy my kobiety, zrobiły coś specjalnego na FACEBOOK w celu zwiększenia świadomości na temat walki z rakiem piersi. Jak wiecie październik to miesiąc poświęcony walce z rakiem piersi...
Pomysł jest bardzo prosty i zabawny. Proszę Was abyście włączyły się wszystkie do tej akcji. W ubiegłym roku pomysłem był post o ulubionym kolorze stanika... Ta zwariowana akcja zaskoczyła wszystkich mężczyzn, którzy oczywiście nie mieli pojęcia o co chodzi???. Tegoroczny pomysł dotyczy Waszej TOREBKI. Musicie wpisać w Wasz status gdzie stawiacie lub wieszacie torbę zaraz po wejściu do domu w formie: LUBIE NA STOLE W JADALNI, LUBIE NA KRZEŚLE W KUCHNI itp. Dwuznaczność może być zabawna Wpiszcie odpowiedz w miejsce Waszego statusu, nie w "odpowiedz na wiadomość". Oprócz tego wyślijcie te wiadomość do Waszych koleżanek, przyjaciółek, mam, cioć, babć, sąsiadek, nauczycielek, szefowych itd.
W ubiegłym roku wiadomość o zabawie w "kolor stanika" pojawiła się nawet w wiadomościach telewizyjnych! Moze także w tym roku zdołamy pokazać nasza sile i jedność? Do dzieła! PAMIĘTAJCIE - WPISZCIE ODPOWIEDZ W WASZ STATUS
Koniec rozmowy na czacie
-
Tulipanna zlituj się, już mnie kciuki bolą
tulipanna lubi tę wiadomość
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja ostatnio mialam prl ponizej normy troche, zmniejszylam sobie polowke bromka na cwiartke... dzis odbieram wyniki i prl powyzej normy, nie jakos dramatycznie ale jednak. Nie moglam skumac co sie stalo, ze tak wzroslo. Wydawalo mi sie malo prawdopodobne, zeby z ponizej normy skoczylo na powyzej z powodu 1/4 tabletki. I co? Rozwiazalam sobie zagadke. Przy tabletkach antykoncepcyjnych prl wzrasta najczesciej... Echh. Ciekawe jak szybko spadnie jak sie skoncza tabsy?
-
Amus87 wrote:Anatilka odnosbie obciazenia chodzilo mu o wplyw na rozwoj ewentualnej ciazy tak mi tlumaczyl ze nie ma sensu dawac jak mi w poprzednim cyklu pekl pecherzyk
Pregnyl to hcg i dziewczyny czasem dostaja zastrzyk dodatkowo po peknieciu na podtrzymalnie i ulatwienie zagniezdzenia w II fazie. Raczej zaden lekarz nie dawalby gdyby to mialo szkodzic dziecku. Pomysl, sama to produkujesz jak sie ciaza pojawia... Przeciez mechanizmy w organizmie nie szkodza ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:16
Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Napisalam sie i mi sie skasowalo... Co dostalas, zeby pomoc we wchlonieciu sie? Ja antykoncepcje na 3 tyg. We wt biore ostatniego tabsa i mam kontrole. Mam schiza czy sie wchlonie, bo pierwszy raz w zyciu mam...