CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WITAJCIE
KathleenPL wrote:Nie no... Wkurzona jestem. Caly dzien przy garach, ciasteczka, kurczaczek, szmery bajery, żeby maz stwierdzil, ze idzie po pracy na piwo bo jakiś przedstawiciel hurtowni przyjechal. I co... Dwie godziny później czeka na metro nawalony jak nie wiem co
Wkurzylam sie,chyba będę dzis z mloda spac normalnie
Amberla wrote:A moja beta... no rosnie "cholera" jedna. Nie no zartuje, żadna cholera. Wynik z dzisiaj po 3 dniach z 37 na 169,5...
Yousee wrote:Ale Wy szybko wątek zapełniacie!!
Ja po wizycie u innego gina podbudowana
Wodniak niby jest, ale dostałam leki, ten lekarz przynajmniej szanuje moją chorobę Crohna i zgodził się, że laparo to oststeczność
A co najlepsze "zmiany guzowate" na moim drugim jajniku to było co? Pęcherzykdziś piękny 20mm, ale mam ten cykl odpuścić i wyleczyć to drugie
Walczę!!Dobrze, że trafiłaś do dobrego lekarza.
tulipanna wrote:A ja obejrzałam Białą Królowa (serial kostiumowy) polecam na jesienno-zimowe wieczory... -
Natka098 wrote:Ja czasem kupuje pepino w kauflandzie po 3zł
Doszłam do wniosku, że jak coś ładnego wyjdzie na takim pepino to sprawdzę na innym. one są czułości 10.
chociaż ja i tak w bete wierzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:05
-
Ale beta kosztuje znacznie więcej, wymaga pobrania krwi i oczekiwania na wynik. A sikaniec jest szybki i tani
Wychodzę z tego samego założenia co Natka, jak cokolwiek się pokaże na Pepino to można kupić coś lepszego dla potwierdzenia.
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:A ja dziś po raz kolejny do dentysty, mam zapalenie i ciągle mi otwiera patrzy i znów feczer, juz 5 razy byłam
Plus do tego dziś miałam chwile mocnego krwawienia, jestem popsuta cała
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj chyba taki biomet, u mnie w pracy tez od rana sajgon
o 18:30 pregnyl
i sie zacznie schizowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 13:27
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:no chyba serio biomet bo ja też dzisiaj nie w sosie jestem
-
tulipanna wrote:A ja w pracy..Mówicie ze na Allegro zamówić testy? To zamowie i ja!
Ech, ja też w robocie.
Ja mam jakieś takie dziwne wrażenie, że jakbym kupiła na allegro cały wór testów owu i ciążowych, to by się zaraz okazało, że jestem w ciąży i się zmarnująTakie nieracjonalne myślenie… Chociaż z drugiej strony nie miałam nic przeciwko takiemu marnowaniu testów
KathleenPL lubi tę wiadomość