CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Przy clo nie musi wychodzic, u mnie w jednym cyklu nawet tempka nie pokazala, a owulacja byla. Taki pecherzyk to jeszcze ok, moje rosna do powyzej 2,80 np.
A droznosc warto zrobic po roku staran na wszelki wypadek, czy wszystko ok.
Zafasolkowanym z całego serca gratuluję -
ale.ale wrote:Wróciłam z pracy, jedną ręką smażę naleśniki, a drugą tu podczytuję Wasze wieści... Już jednego naleśnika spaliłam
Anatolka, niech się fasola zadomowi!
a ze mnie się, któraś nabijała jak kalafior zjarałam ;p
Ja jak szłam do przychodni na monit to też mega stresa miałam, im dłużej to trwało tym większy. Dla mnie rozwiązaniem było o dziwo przychodzenie na oddział do szpitala do gina na monit. Szpital nie działał na mnie tak stresująco jak przychodnia... Ale wiem, że nie każdy gin ma w zwyczaju tak zapraszać do siebie... w dodatku za free...
Przespałam się trochę i wstałam teraz, ide coś wszamać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 20:50
-
Nie no... Wkurzona jestem. Caly dzien przy garach, ciasteczka, kurczaczek, szmery bajery, żeby maz stwierdzil, ze idzie po pracy na piwo bo jakiś przedstawiciel hurtowni przyjechal. I co... Dwie godziny później czeka na metro nawalony jak nie wiem co
Wkurzylam sie,chyba będę dzis z mloda spac normalnie -
ale.ale wrote:Amberla, a rośnie tak, że może bliźniaki
Miu, była owu, taki ładny progesteron... Kathleen, u Ciebie też ładny, ważne, żeby był powyżej 10.
ale.ale.... też mi te bliźniaki przemknęły przez myśl... tym bardziej że już mi się zaczyna robić niedobrze - a przecież to za mała wartość..W pierwszej ciązy mdłości były dopiero koło 7 tygodnia... No zobaczymy... zawsze chciałam bliźniaki, ale teraz wolę jedno bo moja córa jeszcze mała... bliźniaki najlepiej jako 1 dzieci albo dopiero jak dziecko będzie starsze z 7 lat ;P
-
Amberla wrote:ale.ale.... też mi te bliźniaki przemknęły przez myśl... tym bardziej że już mi się zaczyna robić niedobrze - a przecież to za mała wartość..W pierwszej ciązy mdłości były dopiero koło 7 tygodnia... No zobaczymy... zawsze chciałam bliźniaki, ale teraz wolę jedno bo moja córa jeszcze mała... bliźniaki najlepiej jako 1 dzieci albo dopiero jak dziecko będzie starsze z 7 lat ;P
Będzie dobrze niezależnie od ilości, ważne, żeby zdrowe
Kathleen, może mąż wyczuł, że to już nie dni płodne...Amberla lubi tę wiadomość
-
Amberla wrote:Anatolka, suuuper:) Dbaj o siebie i fasolinę
To będziesz sierpnióweczka
A moja beta... no rosnie "cholera" jedna. Nie no zartuje, żadna cholera. Wynik z dzisiaj po 3 dniach z 37 na 169,5... -
MerlinMo wrote:No tak ale w poprzednim cyklu bez clo tez byl pecherzyk i nawet urosl ale testy ovu ujemne...
Zafasolkowanym z całego serca gratulujęKathleenPL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Testami owu to ja bym się nie sugerowała...Pisałam wcześniej, że mi np wychodziło 5 negatywnych a następnie w kolejnych dniach 5dni pozytywnych co jest oczywiście niemożliwe. Dla mnie to ściema, zwłaszcza przy leczeniu. Jedyne czy możessz sprawdzić owu to zrobienie progesteronu lub po podaniu pregnylu usg czy pęcherzyk pękł. Może u Ciebie za duże te pęcherzyki rosną? Dziewczyny pisały że najlepsze miedzy 21-23 mm. Moze za duzo rosna i robia sie torbiele? Idz za kilka dni na monit i sprawdz czy pekł pecherzyk..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:49
-
Ale Wy szybko wątek zapełniacie!!
Ja po wizycie u innego gina podbudowana
Wodniak niby jest, ale dostałam leki, ten lekarz przynajmniej szanuje moją chorobę Crohna i zgodził się, że laparo to oststeczność
A co najlepsze "zmiany guzowate" na moim drugim jajniku to było co? Pęcherzykdziś piękny 20mm, ale mam ten cykl odpuścić i wyleczyć to drugie
Walczę!!Natka098, Miu95, ale.ale lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Ale Wy szybko wątek zapełniacie!!
Ja po wizycie u innego gina podbudowana
Wodniak niby jest, ale dostałam leki, ten lekarz przynajmniej szanuje moją chorobę Crohna i zgodził się, że laparo to oststeczność
A co najlepsze "zmiany guzowate" na moim drugim jajniku to było co? Pęcherzykdziś piękny 20mm, ale mam ten cykl odpuścić i wyleczyć to drugie
Walczę!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKathleen a zapraszam! ale ciastek nie moge noo ale na pewno pyszne:P pojadłam troche orzechów do tego:P
Youse no prosze jakie wieści:D
dziewczyny odnośnie pęcherzyków moja znajoma ma syna z 30 mm:) wie to na pewno bo dzień przed owulką mial 30 mm;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny