CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
agusia1991 wrote:Właśnie musze tez sobie taki nawyk wyrobić bo narazie jakos ciężko mi o tym pamiętać :p
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Mam takie dosyc pilne pytanko.
Lekarz zalecil mi na ten cykl clo+dong+inofolic i teraz pytanie czy mozna dong razem z clo stosowac?? czy nie przystemuluje jajnikow?? duzo sie naczytalam o tym clo i mam mieszane uczucia, tym bardziej ze monitoringu nie bede miala. A musze szybko podjac decyzje bo jutro bede musiala juz pierwsza tabletke wziasc rano a dawkowanie mam 2x1 tabletce od 5 do 9 dc, moze sa tutaj doswiadczone osoby co moze mi pomoga... -
ale.ale wrote:Anatolko, jak tam? Odpoczywasz, odstresowujesz się?
Okwczoraj sobie polezalam jak wrocilismy. Dzis i jutro mam szkolenie w prokuraturze do poludnia, wiec pomagam tacie, ale wszystko inne w zasadzie odwolalam. Angielski olewam w tym tygodniu. Pozneij jakies 2 mniejsze szkolenia w przeciagu tygodnia mam, ale krotkie i blisko domu, wiec ok
z reszta ja lubie swoja prace, nikt mnie nie stresuje, niczego nie dzwigam, wiec troche zajecia w minimalnym obciazeniu nie powinno zaszkodzic. Po dobie to wiadomo - szalowych zmian nie ma
ale.ale lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia30 wrote:Witam.
Lekarz zalecil mi na ten cykl clo+dong+inofolic i teraz pytanie czy mozna dong razem z clo stosowac?? czy nie przystemuluje jajnikow?? duzo sie naczytalam o tym clo i mam mieszane uczucia, tym bardziej ze monitoringu nie bede miala. A musze szybko podjac decyzje bo jutro bede musiala juz pierwsza tabletke wziasc rano a dawkowanie mam 2x1 tabletce od 5 do 9 dc, moze sa tutaj doswiadczone osoby co moze mi pomoga... -
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Ok
wczoraj sobie polezalam jak wrocilismy. Dzis i jutro mam szkolenie w prokuraturze do poludnia, wiec pomagam tacie, ale wszystko inne w zasadzie odwolalam. Angielski olewam w tym tygodniu. Pozneij jakies 2 mniejsze szkolenia w przeciagu tygodnia mam, ale krotkie i blisko domu, wiec ok
z reszta ja lubie swoja prace, nikt mnie nie stresuje, niczego nie dzwigam, wiec troche zajecia w minimalnym obciazeniu nie powinno zaszkodzic. Po dobie to wiadomo - szalowych zmian nie ma
-
monia30 wrote:Witam.
Lekarz zalecil mi na ten cykl clo+dong+inofolic i teraz pytanie czy mozna dong razem z clo stosowac?? czy nie przystemuluje jajnikow?? duzo sie naczytalam o tym clo i mam mieszane uczucia, tym bardziej ze monitoringu nie bede miala. A musze szybko podjac decyzje bo jutro bede musiala juz pierwsza tabletke wziasc rano a dawkowanie mam 2x1 tabletce od 5 do 9 dc, moze sa tutaj doswiadczone osoby co moze mi pomoga...
Mi ginka powiedziala, ze dong z clo spokojnie mozna brać. -
Nie uwierzycie ze wczoraj zgubilam moje wyniki i caly zestaw do lekarza....
-
KathleenPL wrote:Mmmmm... Tulipanna, dzisiaj kurczak jeszcze lepszy niż wczoraj.
A... Wlasnie. Moze zrobimy sobie zamknieta grupę na fejsie do takich luźnych rozmow, hmm? Bo tu chyba nie da sie takiego zamkniętego forum zrobić... -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:ja kiedys pisalam na zielarach to samo i jednak zrezygnowalam z donga, jak beirzesz po 2 tabletki clo to tym bardziej, ja po dwoch tabletkach na dzien clo bylam przestymulowana.
kurcze ja to bardziej bym obstawiala tylko za inofolic+dong a jak by nie pomoglo to w nastepnym cyklu bym sprobowala z clo+inofolic. Nie chce poprostu przekombinowac zeby sobie zaszkodzic. Bo mimo ze mam pco to jajnki w obrazie usg sa prawidlowej budowy i wielkosci owulacja jest tylko bradzo pozno cykle mam maks 43 dni. Wszystko przez tabsy anty mi sie tak porobilo. Niby na PCO mialo pomoc a tu wielkie G z tego wyszlo -
nick nieaktualnymonia30 wrote:kurcze ja to bardziej bym obstawiala tylko za inofolic+dong a jak by nie pomoglo to w nastepnym cyklu bym sprobowala z clo+inofolic. Nie chce poprostu przekombinowac zeby sobie zaszkodzic. Bo mimo ze mam pco to jajnki w obrazie usg sa prawidlowej budowy i wielkosci owulacja jest tylko bradzo pozno cykle mam maks 43 dni. Wszystko przez tabsy anty mi sie tak porobilo. Niby na PCO mialo pomoc a tu wielkie G z tego wyszlo
-
monia30 wrote:Witam.
aszka wrote:ale poza domem? Czy gdzies w domu polozylas i nie mozesz znalezc.
-
tulipanna wrote:Polecam jednak zapisać się na monitoring i nie oszczedzac na zdrowiu-ani czasu ani pieniedzy=zwłaszcza jesli to Twój pierwszy cykl z clo! Tym bardziej ze masz spora dawke zapisana...
-
MerlinMo wrote:Wczoraj po wizycie wybraliśmy sie na zakupy i musiala mi torebeczka z dokumentami wypasc z auta pod centrum handlowym
Moze spytaj w CH, laza pozniej Ci ludzie sprzatajacy parking i chowajacy wozki na zakupy. Tego raczej nikt nie ukradl, bo po co to komu. Albo spytaj tez w najblizszych sklepikach przy wejsciu do CH. Moze jakis dobry czlowiek tam podrzucil z mysla, ze wlasciciel sie zorientuje i wroci po nie. Czasem po swiecie laza dobrzy ludzie -
KathleenPL wrote:Mmmmm... Tulipanna, dzisiaj kurczak jeszcze lepszy niż wczoraj.
A... Wlasnie. Moze zrobimy sobie zamknieta grupę na fejsie do takich luźnych rozmow, hmm? Bo tu chyba nie da sie takiego zamkniętego forum zrobić...
Ja tam jestem za
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Anatolka wrote:Moze spytaj w CH, laza pozniej Ci ludzie sprzatajacy parking i chowajacy wozki na zakupy. Tego raczej nikt nie ukradl, bo po co to komu. Albo spytaj tez w najblizszych sklepikach przy wejsciu do CH. Moze jakis dobry czlowiek tam podrzucil z mysla, ze wlasciciel sie zorientuje i wroci po nie. Czasem po swiecie laza dobrzy ludzie
Mam nadzieję ze ktos to znajdzie i po moich danych będzie staral sie mnie odnaleźć