CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
monia30 wrote:tylko ze lekarz nawet nie zaproponowal mi monitoringu w tym jest sek, najwyzej u innego bym zrobila. Tak wogole to mysle ostatnio nad zmiana lekarza. Wszedzie gdzie czytam ze przy clo monitoring to podstawa a u mnie cisza...
MerlinMo lubi tę wiadomość
-
KathleenPL napisała:
Mmmmm... Tulipanna, dzisiaj kurczak jeszcze lepszy niż wczoraj.
A... Wlasnie. Moze zrobimy sobie zamknieta grupę na fejsie do takich luźnych rozmow, hmm? Bo tu chyba nie da sie takiego zamkniętego forum zrobić...
Lolcia napisała: Ja tam jestem za
To kogo mam zaprosić do znajomych na fb? -
monia30 wrote:tylko ze lekarz nawet nie zaproponowal mi monitoringu w tym jest sek, najwyzej u innego bym zrobila. Tak wogole to mysle ostatnio nad zmiana lekarza. Wszedzie gdzie czytam ze przy clo monitoring to podstawa a u mnie cisza..."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Na dzisiejszej wizycie okazało sie ze moj pecherzyk podzielił sie na dwa niespełna dwucentymetrowe
Test owu ujemny. Nic z tego w tym cyklu -
tulipanna wrote:KathleenPL napisała:
Mmmmm... Tulipanna, dzisiaj kurczak jeszcze lepszy niż wczoraj.
A... Wlasnie. Moze zrobimy sobie zamknieta grupę na fejsie do takich luźnych rozmow, hmm? Bo tu chyba nie da sie takiego zamkniętego forum zrobić...
Lolcia napisała: Ja tam jestem za
To kogo mam zaprosić do znajomych na fb?
Amus87, Lolcia_81, ale.ale, Miu95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:Zaloze grupę to Wam link podam, ok?
Amus no na pewno zamknieta, aż strach pomyśleć co sie tam będzie działo jak tu na otwartym forum takie bezecenstwa nierazAndzia1984, tulipanna lubią tę wiadomość
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Ja też za grupą
Rany, właśnie odpadam po końcówce pakowania i sprzątaniu mieszkania, a jutro w południe musimy klucze oddać i jeszcze trochę zostało do ogarnięcia... Straszne, jak człowiek klamotami obrasta po dłuższym czasie.
A, Monia30 - monit koniecznie, jajniki są naszą zbyt cenną maszynerią, żeby na nich robić eksperymenty na ślepo, Aszka i Tulipanna dobrze mówią.
PS. Łamię się, łamię, ale pewnie jutro rano zrobię sikańca... -
Moje kochane staraczki dostalam @. Dzis 3dc,od wczoraj biore clo do 7dc.
Pierwszy cykl po laparo! Oby to byl ten! Trzymajcie kciukasy!scarllet, aszka, Amberla, Miu95, olka30, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
Ale.ale glowa do gory! Jak nie ten cykl to nastepny!
Ja test zrobie 20.12 to dzien w ktorym zaphsany 1 dzien @ ktora nie przyjdzie mam nadzieje!
I oby moje chlopaki na gwiazdke dostali dluuugo wyczekiwane prezenty!
Moj starszak powiedzial ostatnio ze juz 2 rok bedzie prosil mikolaja o brata,i ze mikolaj chyba nie czyta jego listow.a teraz jest grzeczny jak Aniol i wszystko po to azeby dostac braciszka...
Mozecie sobie tylko wyobrazic co czuje w takiej sytuacji.
W zeszlym roku tez testowalam w swieta...wylam jak bobr...
Boze ja tak bardzo bym chciala,tak bardzo!
-
Będzie dobrze dziewczyny
ja od wizyty u innego gina jestem pełna optymizmu. Decyzja podjęta. Jak sie nie uda w ciagu 2 lat będziemy starać sie o adopcje.
MerlinMo lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Pabelka, mocno mocno trzymam kciuki, żeby się udało! Należy Ci się!!
Ech, po takim ujemnym teście człowiek sobie uświadamia, że i tak miał nadzieję, mimo, że sobie wmawiał, że nie… Cały czas sobie powtarzam, że to dopiero 6cs, i że niektóre z Was tutaj dzielnie walczą dużo dłużej, ale jednak rozum swoje, a serce swoje. Zwłaszcza przy staraniu się o pierwsze, i to już z 30-tką na karku…
Dobrego dnia, jakoś tę szarość w środku i na dworze muszę przezwyciężyć -
ale.ale ściskam
nie wiem czy bardziej czlowieka dobijają ciągle negatywne testy czy takie "cienie" jak ja miałam 2 cykle temu, beta która daje nadzieje a potem spada...ehhhh
tak czy siak nie wolno sie poddawaćbędzie dobrze kochana, bo musi być
Olga, zapodaj linka do grupy
Buziaki i miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:05
ale.ale lubi tę wiadomość
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny