CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co...od rana tak mnie jajniki naparzają, że szok, dzieje se coś tam...ciekawe co narosło przy tej mojej minimalnej dawce
?? wziełam 3,4,5dc 1x rano i 0,5 wieczorem, wczoraj 6dc wzięłam tylko 1x rano i dzisiaj 7dc wzięłam ostatnią 0,5 co mi została- nie kupowałam nowego opakowania
Do tych pracujących jajników doszedł rano lepki śluz, a teraz jak byłam w wc to zauważyłam pasmo takiego rozciągliwego...może zdążymy niczym P pojedzie w ndz w nocy...jak myślicie?
-
Ja tam bym chciała chociaż cień zobaczyć, bo nawet tego nie mam
.
Wróciłam po 3 dniach masakry - od poniedziałku miałam tak silną migrenę, że dosłownie chciałam umrzeć. A tu nie wiadomo czy ciążą - więc silnych leków na to wziąć nie mogłam. W końcu mąż wyszukał, że paracetamol jako tako można i wzięłam tyle, żeby nie przekroczyć 1000mg. Do tego wszystkie domowe sposoby, ale nic nie pomogły (zimny ręcznik to miałam na głowie cały dzień).
Na szczęście dzisiaj już lepiej, ale czuję że migrena jest tuż za rogiem i może wrócić, więc odpoczywam i staram się nie spinać.
Rano za to cieszyłam się z tempki bo poszła w górę, ale za to pojawiły się bóle brzucha jak na @. Już ich nie czuję, ale pewnie za kilka dni przyjdzie @ i całe to moje cierpienie bez lekarstw o kant dupy
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:Będzie dobrze dziewczyny
ja od wizyty u innego gina jestem pełna optymizmu. Decyzja podjęta. Jak sie nie uda w ciagu 2 lat będziemy starać sie o adopcje.
Jestem za adopcja, pod warunkiem, ze jest to przemyślana decyzja na dobre i na złe, a partnerzy tego razem chcą. Mimo ze ja jestem za adopcja, to niestety mój m niekoniecznie, powiedział otwarcie, ze boi sie adopcji pod wieloma względami.
Natomiast mam przyjaciółkę co stara sie o adopcje, czekaja teraz tylko na telefon i maluszka, gorzej ze to czekanie trwa i tak jak my sie staramy, trudzimyi, głowimy to po nich widzę ze maja tak samo. Kibicuje natomiast im z całego serca!
Mam nadzieje i wierze ze to czekanie zostanie nam wynagrodzone
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Sowaa wrote:Jestem za adopcja, pod warunkiem, ze jest to przemyślana decyzja na dobre i na złe, a partnerzy tego razem chcą. Mimo ze ja jestem za adopcja, to niestety mój m niekoniecznie, powiedział otwarcie, ze boi sie adopcji pod wieloma względami.
Natomiast mam przyjaciółkę co stara sie o adopcje, czekaja teraz tylko na telefon i maluszka, gorzej ze to czekanie trwa i tak jak my sie staramy, trudzimyi, głowimy to po nich widzę ze maja tak samo. Kibicuje natomiast im z całego serca!
Mam nadzieje i wierze ze to czekanie zostanie nam wynagrodzone
Aszka, a co zrobić? Nie mogę wiecznie żyć od owu do owu. Muszę mieć jakiś cel.MerlinMo lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Sowaa wrote:Jestem za adopcja, pod warunkiem, ze jest to przemyślana decyzja na dobre i na złe, a partnerzy tego razem chcą. Mimo ze ja jestem za adopcja, to niestety mój m niekoniecznie, powiedział otwarcie, ze boi sie adopcji pod wieloma względami.
Mam nadzieje i wierze ze to czekanie zostanie nam wynagrodzone -
Na pierwszym monitoringu w 11dc i na drugim w 14dc miały ok 14 mm i lekarz powiedział ze skoro nie ruszyły to nic z tego ... A boli mnie właśnie po prawej stronie tam gdzie one były. I nie wiem czy jest to możliwe jednak ze zaczely rosnąć .. Teraz jestem w 17dc
-
Hoho wszystko jest możliwe, już tu nie raz pisałyśmy ze się ginowie mylą, że miało nic nie być a to nic okazało się ciążą
W 17dc jest szansa że chociaz jeden miałby około 20 mm a to taki ładniutki do pęknięcia. Nic nie jest wykluczone, ale to tylko moje zdanie. Jeśli nie zrobisz monitu to nie będziesz miec pewności. Może być tak że dalej rośnie i czujesz dlatego jajnik, może byc też tak, że pękł i stąd ból. Ale jak napisałam-monit by Ci najlepiej rozwiał wątpliwości...