X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Kolacji jej nie pozwolimy zjeść :D
    Jak się zaoferowała? :P Olga, czuj sie wykorzystana :P I to przez tabun kobitek :P
    Anatolka, Madziara, Reszta Brygady! Dołączać <zagrzewa do działania>

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Jakie tabuny :) Ale wiecie co? Pisałyśmy do ADMINISTRACJI OWU żeby nam tu opcję czatu zrobili i żeby było widać kto jest dostepny online i dooooopa, nie odezwali się nawet i nic nie zrobili! No to niech teraz mają!
    Dokładnie, poradziłysmy sobie same :P

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i nikt nie odpowiedział na moje przemyślenia z 710strony :(

tulipanna lubi tę wiadomość

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Wiecie co...od rana tak mnie jajniki naparzają, że szok, dzieje se coś tam...ciekawe co narosło przy tej mojej minimalnej dawce :P?? wziełam 3,4,5dc 1x rano i 0,5 wieczorem, wczoraj 6dc wzięłam tylko 1x rano i dzisiaj 7dc wzięłam ostatnią 0,5 co mi została- nie kupowałam nowego opakowania :P Do tych pracujących jajników doszedł rano lepki śluz, a teraz jak byłam w wc to zauważyłam pasmo takiego rozciągliwego...może zdążymy niczym P pojedzie w ndz w nocy...jak myślicie?
    Kombinator jestes z tym clo!!! jak ja, zeby nie brac całej tabletki zaordynowałam sobie 3/4 ale gin nic nie powiedział, przyznałam sie. A monit kiedy?

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Aaa i nikt nie odpowiedział na moje przemyślenia z 710strony :(

Bo się wszystkie podekscytowalysmy grupą :)

Andzia, mi się owu w pierwszym cyklu z Clo przyspieszyło o dobrych pare dni, więc jak już dzisiaj tak ciągnie, to może do niedzieli coś się na rodzi.
    A odzież na jakiś monit przed niedziela?

m3sx3e3kqurga36a.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    I ja też, ja też :) Mariola :)
    Lolaaa! nikt nas juz nie zbanuje! bedziemy mogły swintuszyc ile wlezie :P

ale.ale, Andzia1984, Lolcia_81, KathleenPL lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Kombinator jestes z tym clo!!! jak ja, zeby nie brac całej tabletki zaordynowałam sobie 3/4 ale gin nic nie powiedział, przyznałam sie. A monit kiedy?

ale.ale wrote:
    Bo się wszystkie podekscytowalysmy grupą :)

Andzia, mi się owu w pierwszym cyklu z Clo przyspieszyło o dobrych pare dni, więc jak już dzisiaj tak ciągnie, to może do niedzieli coś się na rodzi.
    A odzież na jakiś monit przed niedziela?
    Idę w piątek kuknąć co narosło, o ile narosło...zeszłąm z 4tabl do 1,5 - łącznie zjadłam 6 tabl...zobaczymy. Jak coś urosło to pewnie w sobotę zastrzyk- oby, później nie ma sensu
    U mnie patrząc na owu z poczatku CLO to wypadała 12 lub 13dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:44

<3
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Idę w piątek kuknąć co narosło, o ile narosło...zeszłąm z 4tabl do 1,5 - łącznie zjadłam 6 tabl...zobaczymy. Jak coś urosło to pewnie w sobotę zastrzyk- oby, później nie ma sensu
    U mnie patrząc na owu z poczatku CLO to wypadała 12 lub 13dc
    A czemu nie od razu w piatek szpryca z pregnylu? jak bedą ładne to od razu dawaj, żeby mieć więcej czasu na serduszkowanie..tak to jeszcze w niedziele rano i wieczorem zaserduszkujecie i bedzie gitarrra bo w sobote pękna jak weżmiesz w piątek

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dziś temperatura spadła z wczoraj i przedwczora 37,0 do 36,8 dzis rano...to chyba już lipa co???Ja co prawda mierze dopiero 5-6 dzien ale jak tak spada to chyba nie zwiastuje nic dobrego, co???
    Pytanie do mierzących i doswiadczonych Koleżanek...czy wpływ na temperature bedzie miało jak mierze ja leząc po przebudzeniu albo tuż po przebudzeniu ale przejsciu paru metrów do łazienki??? Bo mój nie wie że mierzyc zaczełam, darłby się że mi się we łbie robi nie halo wiec sie kryje...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    A czemu nie od razu w piatek szpryca z pregnylu? jak bedą ładne to od razu dawaj, żeby mieć więcej czasu na serduszkowanie..tak to jeszcze w niedziele rano i wieczorem zaserduszkujecie i bedzie gitarrra bo w sobote pękna jak weżmiesz w piątek
    Ale to może być za wcześnie, w piątek dopiero 9dc

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    A mi dziś temperatura spadła z wczoraj i przedwczora 37,0 do 36,8 dzis rano...to chyba już lipa co???Ja co prawda mierze dopiero 5-6 dzien ale jak tak spada to chyba nie zwiastuje nic dobrego, co???
    Pytanie do mierzących i doswiadczonych Koleżanek...czy wpływ na temperature bedzie miało jak mierze ja leząc po przebudzeniu albo tuż po przebudzeniu ale przejsciu paru metrów do łazienki??? Bo mój nie wie że mierzyc zaczełam, darłby się że mi się we łbie robi nie halo wiec sie kryje...
    Z tego co czytałam, to zero wysiłku, nawet wstawania z łóżka ...każdy ruch na wagę złota :P Też nie wiem jak to bedzie u mnie, bo ja zaczęłam mierzyć jak mój do pracy pojechał, a w pt wraca ;)

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna jeśli zawsze te parę metrów tak samo będziesz przechodzić to myślę ze tempka będzie ok, bo ewentualnie zawsze się o tyle podwyższy, ale lepsza opcja jest mierzenie w łóżku, a co do spadku to jeden dzień spadku nic nie znaczy, zobaczymy jutro, pewnie odbije :)

tulipanna lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    tulipanna jeśli zawsze te parę metrów tak samo będziesz przechodzić to myślę ze tempka będzie ok, bo ewentualnie zawsze się o tyle podwyższy, ale lepsza opcja jest mierzenie w łóżku, a co do spadku to jeden dzień spadku nic nie znaczy, zobaczymy jutro, pewnie odbije :)
    Kurcze, przez te 2 dni to mierzyłam w łazience, może dlatego była wyższa, dziś zmierzyłamw łóżku...kurde, ja tego jednak nie umiem zrobic dobrze...albo godziny nie takie to godzina w tą to w tamta...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Lolaaa! nikt nas juz nie zbanuje! bedziemy mogły swintuszyc ile wlezie :P

Tulipanna kurde jak mnie Olga do grupy przyjmie bo na razie nie chce ;) no chyba ze ja coś popierniczylam i zle wysłałam ta chęć dolaczenia?

Okaże się, Ollllgaaaaa, żyjesz? :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Tulipanna kurde jak mnie Olga do grupy przyjmie bo na razie nie chce ;) no chyba ze ja coś popierniczylam i zle wysłałam ta chęć dolaczenia?

Okaże się, Ollllgaaaaa, żyjesz? :)
    Ona jeszcze nikogo tam nie wpuściła!Mnie też nie ma. Nie ma nikogo :)OOOOOOLLLLLGAAAAAAAA <woła>
    Jak ostatnio wołałam to przylazła :P Wołaj Lola, wołaj głośno!

Andzia1984, Lolcia_81 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja i ja Aleksandra :D

wiecie a moja tempka to z kolei rośnie i rośnie , jak tak dalej pojdzie to w okresie owulacji do 40 dojdzie :P

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Ona jeszcze nikogo tam nie wpuściła!Mnie też nie ma. Nie ma nikogo :)OOOOOOLLLLLGAAAAAAAA <woła>
    Jak ostatnio wołałam to przylazła :P Wołaj Lola, wołaj głośno!
    heheh ja jestem :P zdążyłam niczym uciekła :D

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    i ja i ja Aleksandra :D

wiecie a moja tempka to z kolei rośnie i rośnie , jak tak dalej pojdzie to w okresie owulacji do 40 dojdzie :P
    :) ciekawie to u Ciebie wygląda :P

<3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Kurcze, przez te 2 dni to mierzyłam w łazience, może dlatego była wyższa, dziś zmierzyłamw łóżku...kurde, ja tego jednak nie umiem zrobic dobrze...albo godziny nie takie to godzina w tą to w tamta...

No najlepiej w łóżku i dowcipnie, najbardziej prawdziwa :) Ja czasem zasypiałam z termometrem w ręce :)

• Andzia1984 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    No najlepiej w łóżku i dowcipnie, najbardziej prawdziwa :) Ja czasem zasypiałam z termometrem w ręce :)
    Dobrze, że w rece :D

Lolcia_81, Natka098 lubią tę wiadomość

<3
‹‹ 709 710 711 712 713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ