CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:Jakie tabuny
Ale wiecie co? Pisałyśmy do ADMINISTRACJI OWU żeby nam tu opcję czatu zrobili i żeby było widać kto jest dostepny online i dooooopa, nie odezwali się nawet i nic nie zrobili! No to niech teraz mają!
-
Andzia1984 wrote:Wiecie co...od rana tak mnie jajniki naparzają, że szok, dzieje se coś tam...ciekawe co narosło przy tej mojej minimalnej dawce
?? wziełam 3,4,5dc 1x rano i 0,5 wieczorem, wczoraj 6dc wzięłam tylko 1x rano i dzisiaj 7dc wzięłam ostatnią 0,5 co mi została- nie kupowałam nowego opakowania
Do tych pracujących jajników doszedł rano lepki śluz, a teraz jak byłam w wc to zauważyłam pasmo takiego rozciągliwego...może zdążymy niczym P pojedzie w ndz w nocy...jak myślicie?
Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
Andzia1984 wrote:Aaa i nikt nie odpowiedział na moje przemyślenia z 710strony
Bo się wszystkie podekscytowalysmy grupą
Andzia, mi się owu w pierwszym cyklu z Clo przyspieszyło o dobrych pare dni, więc jak już dzisiaj tak ciągnie, to może do niedzieli coś się na rodzi.
A odzież na jakiś monit przed niedziela?
-
tulipanna wrote:Kombinator jestes z tym clo!!! jak ja, zeby nie brac całej tabletki zaordynowałam sobie 3/4 ale gin nic nie powiedział, przyznałam sie. A monit kiedy?
ale.ale wrote:Bo się wszystkie podekscytowalysmy grupą
Andzia, mi się owu w pierwszym cyklu z Clo przyspieszyło o dobrych pare dni, więc jak już dzisiaj tak ciągnie, to może do niedzieli coś się na rodzi.
A odzież na jakiś monit przed niedziela?
U mnie patrząc na owu z poczatku CLO to wypadała 12 lub 13dcWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:44
-
Andzia1984 wrote:Idę w piątek kuknąć co narosło, o ile narosło...zeszłąm z 4tabl do 1,5 - łącznie zjadłam 6 tabl...zobaczymy. Jak coś urosło to pewnie w sobotę zastrzyk- oby, później nie ma sensu
U mnie patrząc na owu z poczatku CLO to wypadała 12 lub 13dc -
A mi dziś temperatura spadła z wczoraj i przedwczora 37,0 do 36,8 dzis rano...to chyba już lipa co???Ja co prawda mierze dopiero 5-6 dzien ale jak tak spada to chyba nie zwiastuje nic dobrego, co???
Pytanie do mierzących i doswiadczonych Koleżanek...czy wpływ na temperature bedzie miało jak mierze ja leząc po przebudzeniu albo tuż po przebudzeniu ale przejsciu paru metrów do łazienki??? Bo mój nie wie że mierzyc zaczełam, darłby się że mi się we łbie robi nie halo wiec sie kryje... -
tulipanna wrote:A czemu nie od razu w piatek szpryca z pregnylu? jak bedą ładne to od razu dawaj, żeby mieć więcej czasu na serduszkowanie..tak to jeszcze w niedziele rano i wieczorem zaserduszkujecie i bedzie gitarrra bo w sobote pękna jak weżmiesz w piątek
-
tulipanna wrote:A mi dziś temperatura spadła z wczoraj i przedwczora 37,0 do 36,8 dzis rano...to chyba już lipa co???Ja co prawda mierze dopiero 5-6 dzien ale jak tak spada to chyba nie zwiastuje nic dobrego, co???
Pytanie do mierzących i doswiadczonych Koleżanek...czy wpływ na temperature bedzie miało jak mierze ja leząc po przebudzeniu albo tuż po przebudzeniu ale przejsciu paru metrów do łazienki??? Bo mój nie wie że mierzyc zaczełam, darłby się że mi się we łbie robi nie halo wiec sie kryje...Też nie wiem jak to bedzie u mnie, bo ja zaczęłam mierzyć jak mój do pracy pojechał, a w pt wraca
-
nick nieaktualnytulipanna jeśli zawsze te parę metrów tak samo będziesz przechodzić to myślę ze tempka będzie ok, bo ewentualnie zawsze się o tyle podwyższy, ale lepsza opcja jest mierzenie w łóżku, a co do spadku to jeden dzień spadku nic nie znaczy, zobaczymy jutro, pewnie odbije
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:tulipanna jeśli zawsze te parę metrów tak samo będziesz przechodzić to myślę ze tempka będzie ok, bo ewentualnie zawsze się o tyle podwyższy, ale lepsza opcja jest mierzenie w łóżku, a co do spadku to jeden dzień spadku nic nie znaczy, zobaczymy jutro, pewnie odbije
-
tulipanna wrote:Lolaaa! nikt nas juz nie zbanuje! bedziemy mogły swintuszyc ile wlezie
Tulipanna kurde jak mnie Olga do grupy przyjmie bo na razie nie chceno chyba ze ja coś popierniczylam i zle wysłałam ta chęć dolaczenia?
Okaże się, Ollllgaaaaa, żyjesz?
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Lolcia_81 wrote:Tulipanna kurde jak mnie Olga do grupy przyjmie bo na razie nie chce
no chyba ze ja coś popierniczylam i zle wysłałam ta chęć dolaczenia?
Okaże się, Ollllgaaaaa, żyjesz?
Jak ostatnio wołałam to przylazłaWołaj Lola, wołaj głośno!
Andzia1984, Lolcia_81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Ona jeszcze nikogo tam nie wpuściła!Mnie też nie ma. Nie ma nikogo :)OOOOOOLLLLLGAAAAAAAA <woła>
Jak ostatnio wołałam to przylazłaWołaj Lola, wołaj głośno!
zdążyłam niczym uciekła
-
Amus87 wrote:i ja i ja Aleksandra
wiecie a moja tempka to z kolei rośnie i rośnie , jak tak dalej pojdzie to w okresie owulacji do 40 dojdzieciekawie to u Ciebie wygląda
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Kurcze, przez te 2 dni to mierzyłam w łazience, może dlatego była wyższa, dziś zmierzyłamw łóżku...kurde, ja tego jednak nie umiem zrobic dobrze...albo godziny nie takie to godzina w tą to w tamta...
No najlepiej w łóżku i dowcipnie, najbardziej prawdziwaJa czasem zasypiałam z termometrem w ręce
-
Natka098 wrote:No najlepiej w łóżku i dowcipnie, najbardziej prawdziwa
Ja czasem zasypiałam z termometrem w ręce
Lolcia_81, Natka098 lubią tę wiadomość