CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nat_alia wrote:Dziewczyny wczoraj przechodzilam chwile zwątpienia po teście i po całym cyklu z CLO
dziś temp mi nie spadla jak przypuszczałam... zrobilam kolejny test o 6 rano -negatyw... dla mnie to bylo dziwne... i o 9 po wstaniu na sniadanko zrobilam jeszcze jeden test i wyszły piekne dwie kreseczki:D
pobiegłam zaraz na bete wynik - 72,49 mIU/ml - pięknie
nie mogę uwierzyć
pierwszy cykl z CLO jest jak dla mnie udany
cieszę się ogromnie
trzymam za was kciuki i przesyłam wiruski
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Supergratuluję Ci!!!!!!
-
daga12 wrote:Dzięki za odpowiedź. Jesteś jedyna osobą, którą znalazłam na necie z takim problemem. A powiedz mi jeszcze jak wyglądał cały Twój wykres? Jak skończyłaś brać tabletki, to temp spadła? Widać było wyraźny skok po owulacji? Dziś mam już na poziomie 36,6 i nic nie spada, a owu niedługo, bo śluz już się pojawił
Nie, mój wykres był dziwny bardzo, w pierwszych dniach cyklu miałam wysoką temperaturę przez przeziębienie, a później jak mi przeszło jakoś w 14dc to temperatura nie spadła. Byłam u lekarza w 15dc, ale stwierdził, że nie ma pęcherzyka. Nie wiem czy nie było w ogóle owulacji czy nie była wcześniej przypadkiem, a przeziębienie mi zaburzyło pomiary temperatur. Chociaż pewnie jakby była to lekarz by widział.
Nie martw się, jak będzie owulacja to na pewno będzie skok, po prostu temperatura będzie wyższa niż normalnie jest i tyle. -
Witam się po drobnej przerwie
.
U mnie teraz 4 cykl z CLO, trzeci owulacyjny, a przynajmniej jest taka szansa bo w piątek na monicie był pęcherzyk 19mm i endo 11mm:). Może już wczoraj pękło, bo mnie bolało ale lekarz raczej stawiał na dzień dzisiejszy. Generalnie do wtorku się staramy, a potem najdłuższe 2 tygodnie mojego życia. Bo jak się nie uda, mam już skierowanie na HSG i baaaardzo się go boję! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny lekarz zalecił mi luteine dopiero po pozytywnym teście ciazowym. To jest pierwszy cykl w którym zaskoczylo i miałam owulacje. Czy to oznacza że tym razem jak się.nie uda to dostane okres w naturalny sposób bez wspomagania progesteronem? Zastanawiam się czy jednak nie wziąć wcześniej żeby mój cykl w razie czego nie trwał w.nieskończoność... A zd drugiej strony nie dowiem się czy @ przychodzi sama... Doradźcie coś.
-
Miu95 wrote:Witam się po drobnej przerwie
.
U mnie teraz 4 cykl z CLO, trzeci owulacyjny, a przynajmniej jest taka szansa bo w piątek na monicie był pęcherzyk 19mm i endo 11mm:). Może już wczoraj pękło, bo mnie bolało ale lekarz raczej stawiał na dzień dzisiejszy. Generalnie do wtorku się staramy, a potem najdłuższe 2 tygodnie mojego życia. Bo jak się nie uda, mam już skierowanie na HSG i baaaardzo się go boję!
No to teraz nie wychodzicie z łóżka!Miu95 lubi tę wiadomość
-
myssss wrote:Dziewczyny lekarz zalecił mi luteine dopiero po pozytywnym teście ciazowym. To jest pierwszy cykl w którym zaskoczylo i miałam owulacje. Czy to oznacza że tym razem jak się.nie uda to dostane okres w naturalny sposób bez wspomagania progesteronem? Zastanawiam się czy jednak nie wziąć wcześniej żeby mój cykl w razie czego nie trwał w.nieskończoność... A zd drugiej strony nie dowiem się czy @ przychodzi sama... Doradźcie coś.
Myślę, że powinnaś dostać @ naturalnie... -
nick nieaktualny
-
@myssss - ja bez CLO nawet nie mogłam myśleć o @ bo potrafiła nie przyjść nawet przez półtora roku. Więc byłam zaniepokojona, że nie dostałam lutki na wywołanie, ale lekarz powiedział, że jak była owu to i będzie @. I tak 3 ostatnie cykle jak w zegarku 14 dni po owu przychodziła @
, a i tak miałam długie cykle, w jednym owu nawet w 26dc po CLO w 5-9dc. Więc na razie nie bierz, czekaj na rozwój wydarzeń. Chyba, że bardzo się cykl wydłuży.
-
nick nieaktualnyscarllet wrote:Myssss tez tak mysle. Ja normalnych cykli praktycznie nie mialam, trwaly po 60 dni, ale po clo, bz zadnego progesteronu, zawsze dostawalam @ naturalnie i w terminie
Scarlet w którym dniu cyklu miałaś ovu przy cyklach 60 dniowych po clo ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie odebrałam wyniki:D
już myślałam ze bede musiała iśc do endo ale uregulowałam sobie tarczyce
TSH: 1,44, FT4 1,55 i FT3: 3,26)
w zeszyłm miesiącu mialam TSH 4
dawke podniosłam na 125
tzn jeden dzien biore 100 drugi 150:)scarllet lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam na sprzedaż 2 nowe opakowania CLO w dobrej cenie. Jeśli jesteście zainteresowane proszę o wiadomość na prv
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miu95 wrote:Witam się po drobnej przerwie
.
U mnie teraz 4 cykl z CLO, trzeci owulacyjny, a przynajmniej jest taka szansa bo w piątek na monicie był pęcherzyk 19mm i endo 11mm:). Może już wczoraj pękło, bo mnie bolało ale lekarz raczej stawiał na dzień dzisiejszy. Generalnie do wtorku się staramy, a potem najdłuższe 2 tygodnie mojego życia. Bo jak się nie uda, mam już skierowanie na HSG i baaaardzo się go boję!Będzie dobrze, trzymamy kciuki:)