CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla wrote:To jak lekkie plamienie to bierz luteinę lub duphaston!
-
tulipanna wrote:Obudziła mnie dziś Pabelka smsem czy test zrobiłam...czułam bóle @, napisałam, że nie, że wczoraj lekko plamiłam, że zaraz wstanę i przywitam się z @.. No ale nasikałam w miereczkę po panadolu...poczekałam do kończa czy @ pojawi się czy nie. I nic. Zanurzyłam test..i oczom moim ukazały się dwie krechy!!!!! Grube wyraźne dwie krechy!!!!!
Tulipanna gratuluje! Czyli planowanie inseminacji sprawilo, ze sie zapomnialas i organizm podzialal samprzypomnij prosze, w tym cyklu bylas na clo?
tulipanna lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Obudziła mnie dziś Pabelka smsem czy test zrobiłam...czułam bóle @, napisałam, że nie, że wczoraj lekko plamiłam, że zaraz wstanę i przywitam się z @.. No ale nasikałam w miereczkę po panadolu...poczekałam do kończa czy @ pojawi się czy nie. I nic. Zanurzyłam test..i oczom moim ukazały się dwie krechy!!!!! Grube wyraźne dwie krechy!!!!!
-
Amberla wrote:Heh... A Lipa Ty nie miałaś kiedyś nicku Scarlett? 3mam kciuki za IUI. Heh a Tulipanna pisała, że nie ma szans w tym cyklu... to powiem jedno i niech za jakies 14-16 tyg Tulipanna da znać - mogę się założyć, że będzie córka
Mialam :-*
Amberla a u Ciebie chlopczyk czy dziewczynka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 10:16
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Obudziła mnie dziś Pabelka smsem czy test zrobiłam...czułam bóle @, napisałam, że nie, że wczoraj lekko plamiłam, że zaraz wstanę i przywitam się z @.. No ale nasikałam w miereczkę po panadolu...poczekałam do kończa czy @ pojawi się czy nie. I nic. Zanurzyłam test..i oczom moim ukazały się dwie krechy!!!!! Grube wyraźne dwie krechy!!!!!
-
TULIPANNA!! aż mi się ciepło na sercu zrobiło!
trzymam kciuki za nudę przez następne 9 miesięcy
jednak życie sprawia niespodzianki01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny