X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz każe nie przerywać luteiny tylko zrobić betę i w zależności od wyniku odstawić lub brać cały czas.

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    Mi lekarz każe nie przerywać luteiny tylko zrobić betę i w zależności od wyniku odstawić lub brać cały czas.
    \Z luteiną mozna sobie pozwolić :) Z dupkiem poszłabyś z torbami :P :P

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to prawda :) Raz brałam duphaston przez tydzień i chyba nigdy żadnego leku tak źle nie znosiłam. Mam więc nadzieję, że już nigdy nie będę go musiała brać - lutka i tańsza i milsza ;)

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja chyba jakiś cyborg jestem - biorę dupka 3 razy dziennie i wogole żadnych skutków ubocznych nie czuję. Generalnie tak z wiekszością leków mam.

tulipanna lubi tę wiadomość

• mersiak Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w tym cyklu się nie udało, próbujemy dalej..

3jgxskjo0p8dsc51.png
    Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mersiak, uda się na pewno w przyszłym cyklu. A jak nie to jeszcze w następnym. Zobaczysz jeszcze dwie kreseczki.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asienka_wisienka wrote:
    To ja chyba jakiś cyborg jestem - biorę dupka 3 razy dziennie i wogole żadnych skutków ubocznych nie czuję. Generalnie tak z wiekszością leków mam.
    ja mam tak samo. zawsze po dupku dobrze sie czułam.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuję Was czasem i cieszę się że dziś zajrzałam :) Tulipanna bardzo się cieszę, kibicowałam Ci z całego serca. Zawsze mogłam tu liczyć na Twoją odpowiedź i na niej polegać, Twoja zdobyta z konieczności wiedza pomogła tu wielu dziewczynom ;) cieszę się że wreszcie się Tobie udało :D
    Ja zaczynam starania w tym miesiącu i zamierzam dołączyć do Ciebie ;)

tulipanna lubi tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie cofałam się za wiele w postach, wpadam tak tylko czasem i zerkam, ale czy ja dobrze zrozumiałam z kontekstu, że Aszka jest w ciąży??? Superrrr :) Tyle dobrych wiadomości, jestem teraz bardzo pozytywnie nastawiona na czerwcowe starania :D
    Jak na wątku po poronieniu niezapominajka napisała że 2 dziewczyny z inseminacji zaciążyły od razu pomyślałam o Aszce, patrzę dziś i co? :D Gratuluję Wam dziewczyny z całego serca :)

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Nie cofałam się za wiele w postach, wpadam tak tylko czasem i zerkam, ale czy ja dobrze zrozumiałam z kontekstu, że Aszka jest w ciąży??? Superrrr :) Tyle dobrych wiadomości, jestem teraz bardzo pozytywnie nastawiona na czerwcowe starania :D
    Jak na wątku po poronieniu niezapominajka napisała że 2 dziewczyny z inseminacji zaciążyły od razu pomyślałam o Aszce, patrzę dziś i co? :D Gratuluję Wam dziewczyny z całego serca :)
    tak po innym wspomagaczu, widocznie clo nie było dla mnie ;) :D

pabelka88 lubi tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się boję! bo też zacznę w czerwcu wspomaganie do iui latrozolem a pokładam w nim coraz większe nadzieje...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    ja się boję! bo też zacznę w czerwcu wspomaganie do iui latrozolem a pokładam w nim coraz większe nadzieje...
    no ja mialam letrozol, a jaka nazwe Ci przepisali? Czy jeszcze nie masz, tylko powiedzieli ze letrozol?

A czego sie boisz? Ze sie nie uda? Czy tego leku?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 11:09

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 31 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj 10dpo i zastanawiam się czy jutro nie pobiegnę na betę - test negatywny wyszedł wczoraj

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka ja mam lamette-ten po którym Ci wyniki krwi jakoś nie tak wyszły.a boję się wszystkiego.reakcji organizmu,ubocznych,ale najbardziej tego ze w tym leku moja nadzieja i jak mi się nie uda to ...poprostu nie wiem czy nie zaczynam wątpią w to wszystko.boję się,bo Tobie z latrezolem przy iui się udało i wielu dziewczynom teź,a ja chociaź mam resztki nadzieji to jakoś tak myslę ze tyle czasu,tyle lekńw,tyle zabiegow,stresu,zmiana lekarza itp to czemu mialo by mi się udac! takie to glupie,wiem,ale tak...sama juz nie wiem co myslec. buziak:-*

aszka lubi tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    c899c781c5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Aszka ja mam lamette-ten po którym Ci wyniki krwi jakoś nie tak wyszły.a boję się wszystkiego.reakcji organizmu,ubocznych,ale najbardziej tego ze w tym leku moja nadzieja i jak mi się nie uda to ...poprostu nie wiem czy nie zaczynam wątpią w to wszystko.boję się,bo Tobie z latrezolem przy iui się udało i wielu dziewczynom teź,a ja chociaź mam resztki nadzieji to jakoś tak myslę ze tyle czasu,tyle lekńw,tyle zabiegow,stresu,zmiana lekarza itp to czemu mialo by mi się udac! takie to glupie,wiem,ale tak...sama juz nie wiem co myslec. buziak:-*
    Czekaj, czekaj, jeszcze będziesz miała jak ja :P Wystraszysz się inseminacji :P

pabelka88, aszka lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciała bym mieć tę nadzieję którą miałam na początku naszej walki! ponad 3 lata temu...
    z cyklu na cykl patrząc na niepowodzenie które chciało by się powiedzieć-jak zwykle -mnie dotyka,mam coraz mniej motywacji i nadziei...czasem sobie myślę po co? po co iui? skoro itak G to pomoże,po co ten stres,to napięcie? na szczęście resztki,wręcz okruchy wiary mi zostały i to mnie trzyma w przekonaniu że i mnie w końcu się uda...
    kochane koleżanki nie udzielam się tu ,ani nigdzie indziej już ale do wszystkich Was mam ogromną prośbę żebyście w swoich modlitwach czasem wspomniały o mnie,bo być może jedno błaganie nie wystarcza...
    Tulinko wiesz że Cię kocham!!!! serce mi się cieszy z Twojego szczęścia! jesteś nie powtarzalna!!!! za wszystkie dobre i mniej rady bardzo,bardzo dziękuję!!!!!!!
    Aszka <3 najwyższy czas!!!!!! wiem że wcale jakoś szczególnie nie liczyłaś na iui! dzięki temu że Ci się udało gdzieś w moim serduchu pojawiła się już dawno wygaśnięta iskierka!!! tak się cieszę!!!
    kochane znane mi i mniej znane zaciążajcie ,dawajcie nadzieję i wiarę!!!!!!
    Obyśmy staraczki doświadczyły ( ja poraz 2) tego cudu na który tak niecierpliwie czekamy!!!
    buziak i pamiętać tu o mnie! (:

asienka_wisienka, aszka, tulipanna, lipa lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka, ja jestem tutaj dość nowa ale jak czytam ze którejś z dziewczyn sie udało to cieszę się jakby był to ktoś mi bliski, ktoś kogo znam. A to wszystko dlatego, ze trzymam za Was wszystkie kciuki. Wszystkie jestesmy tutaj chyba z tym samym problemem, chociaz przyczyny tego problemu sa u każdej z nas inne, dlatego moje kciuki i modlitwę masz na pewno. Nie trać nadziei, w koncu i Tobie sie uda. Czasem mysle sobie, jaki ten świat jest niesprawiedliwy, ten kto nie chce dziecka zalicza wpadkę, tyle dzieci zostaje porzuconych, tyle dzieci jest niechcianych, a tutaj na owu są tysiące dziewczyn, dla ktorych dziecko byłoby spełnieniem marzeń. Wczesniej nie zdawałam sobie sprawy, ze trudności z zajściem w ciaze i donoszeniem dotyczą tylu kobiet. Niesprawiedliwe to wszystko.

moniaaa_1988, pabelka88, Linka05 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    a tak widzisz ja po lameccie nie miałam skutkow ubocznych ale wyniki mi sie pogorszyły, a po aromku mega skutki uboczne a wyniki dobre. Moze to zalezy ze jaka firma to dodaje troszke inne substancje. Takze nie ma co sie martwic na zapas :) bo to sa bardzo rzadkie przypadki jak moj, a widzisz po aromku nic mi nie było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    chciała bym mieć tę nadzieję którą miałam na początku naszej walki! ponad 3 lata temu...
    z cyklu na cykl patrząc na niepowodzenie które chciało by się powiedzieć-jak zwykle -mnie dotyka,mam coraz mniej motywacji i nadziei...czasem sobie myślę po co? po co iui? skoro itak G to pomoże,po co ten stres,to napięcie? na szczęście resztki,wręcz okruchy wiary mi zostały i to mnie trzyma w przekonaniu że i mnie w końcu się uda...
    kochane koleżanki nie udzielam się tu ,ani nigdzie indziej już ale do wszystkich Was mam ogromną prośbę żebyście w swoich modlitwach czasem wspomniały o mnie,bo być może jedno błaganie nie wystarcza...
    Tulinko wiesz że Cię kocham!!!! serce mi się cieszy z Twojego szczęścia! jesteś nie powtarzalna!!!! za wszystkie dobre i mniej rady bardzo,bardzo dziękuję!!!!!!!
    Aszka <3 najwyższy czas!!!!!! wiem że wcale jakoś szczególnie nie liczyłaś na iui! dzięki temu że Ci się udało gdzieś w moim serduchu pojawiła się już dawno wygaśnięta iskierka!!! tak się cieszę!!!
    kochane znane mi i mniej znane zaciążajcie ,dawajcie nadzieję i wiarę!!!!!!
    Obyśmy staraczki doświadczyły ( ja poraz 2) tego cudu na który tak niecierpliwie czekamy!!!
    buziak i pamiętać tu o mnie! (:
    ja około dwa lata staran. Nie liczyłam wcale na IUI a tu niespodzianka, dlatego widzisz trzeba probować :) Trzymam kciukasy :) Jeszcze tkwię w niedowierzaniu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 20:34

pabelka88 lubi tę wiadomość

• megimeg Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    od tyg. brzuch ewidentnie bolał na @, wczoraj zrobiłam test - negatyw, dostałam plamienia typowe przedokresowe myślalam, że się rozkręci a dziś praktycznie nic, cóż może się dziać? o co chodzi?
    Cykl po clo, biore norprolac+euthyrox

oar83e3k7nkpecth.png
‹‹ 914 915 916 917 918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ