X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    bo to jest tak że mam przeczucia! szkoda tylko ze co do mnie sie to nie sprawdza! hehe! bo ja to co miesiac czuje ze mi sie udalo!
    teraz tez mam przeczucie co do jednej z Was! ale ciiii nie powiem glosno! napiszę eska Tulisi ,i zobaczymy czy się sprawdzi! hehe jaj tak to będę Wam tu wrozyla! oby tylko jak naj czesciej! ;-)
    oczywiscie więcej w tym żartu jak powagi! tak czy innaczej ciaza wisi w powietrzu! :-*
    powodzenia-lovciam!

Oj kochana to oby jak najwięcej przeczuć u Ciebie było :)

pabelka88 lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smska dostalam,czekamy ;)zobaczymy Pabelciu czy nadajesz sie na wróżkę ;)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    pisałam to już na tym forum setki razy,i napiszę jeszcze raz-do dziewczyn którym w tym cyklu się nie udalo PO BURZY ZAWSZE WYCHODZI SŁOŃCE pamiętajcie kochane!

Zgadzam się chociaż wiem jak bardzo się czegoś chce to serce pęka że nie ma tego " na już" ale jak to niektórzy mówią na cuda trzeba chwilkę poczekać:)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Releaseme wrote:
    a kto wywoła moją @ ;-)???? nie mam siły znów się opychać chemią na wywołanie i czekam jeszcze hihi

a ja trzymam kciuki za pozytywy!
    Skoro masz takie akcje ze @ nie przychodzi w terminie to lepiej ja wywolac od razu w cyklu biorac po owulacj progesteron.wydluzajace sie cykle wcale nie sa ok. Chybaze to raptem kilka dni

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napatrzyłam się na tym forum już na tyyyyyle cudów że hoho! możecie mi wierzyć! jestem z Wami od 90-którejś strony,i przewija się tu Was tyle że ciężko by było zliczyć...każdej się uda wiem to napewno! czas bynajmniej u mnie odgrywa kluczową rolę! cały czas czekam...na @ od niej na owulkę od owulki na test,od testu spowrotem na @...a w między czasie od monitoringu do monitoringu.teraz znów czekam na IUI...ale wiem że i na mnie nadejdzie pora,cociaż czasem mam dość i czuję że z niepowodzenia na niepowodzenie się coraz bardziej poddaję...
    przeżywam z Wami Wasze rozterki,Testy ,podglądy i zastanawiam się kiedy ja wkoncu wpiszę ten wymarzony tekst na forum...gratuluję i podziwiam kobietki zaciążone za wytrwałość dzięki której mam siłę do działania...przecież każda z nas przeżywa tak samo,a wystarczy spojżeć na euforię Tych którym się udało! Nas czekające czeka już za rogiem to samo!!!!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka od Ciebie bije mega pozytywna energia, jak Cię czytam to u mnie się pojawia słońce w serduch :-) Ja wierzę,że niedługo Ty nas tu pozytywnie zaskoczysz :-) A Twoje wróżenie niech się spełnią tym czekający na cud. Oby jak najwięcej tych dobrych wieści. Ogólnie żadnej z was jakoś bardzo nie znam ale jak się pojawiają dobre wieści to się bardzo cieszę i pędzel do męża i mu oświadczam ze kolejna zaszła. On to w ogóle nie wie o kim mowie ale zawsze powtarzalność widzisz,da sie':-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:29

pabelka88, asienka_wisienka lubią tę wiadomość

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż mowi na OF Kółko Wzajemnej Adoracji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A obawiam się, ze po wróżbach Pabelki bedzie to nazywał "zlotem czarownic":)

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowaa wrote:
    Pabelka od Ciebie bije mega pozytywna energia, jak Cię czytam to u mnie się pojawia słońce w serduch :-) Ja wierzę,że niedługo Ty nas tu pozytywnie zaskoczysz :-) A Twoje wróżenie niech się spełnią tym czekający na cud. Oby jak najwięcej tych dobrych wieści. Ogólnie żadnej z was jakoś bardzo nie znam ale jak się pojawiają dobre wieści to się bardzo cieszę i pędzel do męża i mu oświadczam ze kolejna zaszła. On to w ogóle nie wie o kim mowie ale zawsze powtarzalność widzisz,da sie':-)
    :*

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    c899c781c5.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asienka_wisienka wrote:
    A obawiam się, ze po wróżbach Pabelki bedzie to nazywał "zlotem czarownic":)
    Wiesz jakby nie patrzeć to ja z Kielc pochodzę a to miasto legendarnie należało do czarownic -Gołoborze,Łysa Góra,zloty,sabaty...może mi jakiś dar po przodkach pozostał!!!! hihi oj chciała bym tak umieć! hihi

2007 Maciuś <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę jak trafiłam. Czułam, że coś jest na rzeczy:)

• Asiasia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam glupie pytanie….czy @ moze przyjsc po braniu progesteronu jesli pecherzyk po zastrzyku nie pekl? Czy bylby problem? Bo dzis dostalam @ i sie zastanawiam czy naprawde mialam owu (niestety nie bylo podlgodu po podaniu zastrzyku) ://

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Releaseme Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka czarownico ;-)

koleżanka, 41dc, przeważnie mam ok 33. jazdy z @ mam od zawsze :-(

Tulipanna, na mój organizm nie mam już siły momentami i to właśnie taki moment, że nie mam ochoty jechać do gina po tabsy, ani na usg, ani na razie w ogóle... muszę ułożyć sobie w głowie plan i wtedy zadziałać, muszę mieć impuls

01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
    01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
    stymulacja CLO- :(
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie a gdzie jest Paolaaa?

Paolaaa lubi tę wiadomość

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia wrote:
    Mam glupie pytanie….czy @ moze przyjsc po braniu progesteronu jesli pecherzyk po zastrzyku nie pekl? Czy bylby problem? Bo dzis dostalam @ i sie zastanawiam czy naprawde mialam owu (niestety nie bylo podlgodu po podaniu zastrzyku) ://
    @ przychodzi zawsze jesli nie doszlo do zaplodnienia. Czy owu mialas czy nie jesli nie ma ciazy to @ przyjdzie.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Releaseme wrote:
    Pabelka czarownico ;-)

koleżanka, 41dc, przeważnie mam ok 33. jazdy z @ mam od zawsze :-(

Tulipanna, na mój organizm nie mam już siły momentami i to właśnie taki moment, że nie mam ochoty jechać do gina po tabsy, ani na usg, ani na razie w ogóle... muszę ułożyć sobie w głowie plan i wtedy zadziałać, muszę mieć impuls
    Ale skoro masz taaaakie cykle to od razu po owu powinnas brac progesteron..bo potem i tak musisz barc zeby wywolac i tez sie wydluza. Po co to tyle czekac..ja nie czaje..twoj jeden cykl to moje dwa niemal..ja bym zwariowala

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    @ przychodzi zawsze jesli nie doszlo do zaplodnienia. Czy owu mialas czy nie jesli nie ma ciazy to @ przyjdzie.
    Wiadomo ze jak nie ma ciazy to przyjdzie @. Moje pytanie jest czy przyjdzie @ jesli nie ma owulacji?

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaasia...ojjjj...Asia, Asia...zatem odpowiedziałam na Twoje pytanie. @ przyjdzie ZAWSZE jeśli nie doszło do zapłodnienia, zatem jesli nie było owulacji (nie było pęcherzyka lub nie pękł) @ też przyjdzie.Nie było owulacji = nie ma ciąży, nie? Czasem cykle bezowulacyjne trwają długo, ale czasem trwają normalnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 16:23

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia wrote:
    Asia, czasem byłoby nam łatwiej gdybyś wykres udostępniła...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia wrote:
    Wiadomo ze jak nie ma ciazy to przyjdzie @. Moje pytanie jest czy przyjdzie @ jesli nie ma owulacji?
    przyjdzie ale jezeli nie pekł moze byc torbiel trzeba isc sprawdzic na usg.ALbo 7 dni po przewidywanej owulacji zrobic badanie progesteronu.

‹‹ 916 917 918 919 920 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ