CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiasia wrote:Sluchajcie a gdzie jest Paolaaa?
Jestem jestemOd forum się odcięłam chociaż co kilka dni zaglądam.
Byłam tydzień temu w czwartek koło godz. 11 na monitoringu i było ciałko żółteTakże teraz czekam na rezultaty. Jeszcze niestety około tygodnia.
OVUFR wyznaczyło mi owulkę na poniedziałek zeszłego tygodnia, ale biorąc pod uwagę wynik mojego estradiolu dzien pozniej (trochę ponad 500) obstawiałabym wtorek albo nawet środę
Gratuluję Tulipanna. I trzymam kciuki oczywiście za pozostałe dziewczynyAsiasia lubi tę wiadomość
-
koleżanka wrote:Moze zadam głupie pytanie bale powiedzcie gdzie kupic te zioła ojca sroki?
buziak powodzenia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moja @ chyba nadchodzi:( wszystko mnie juz denerwuje, jestem po prostu nie do zniesienia. Miałam dzisiaj wolne w pracy i zamiast wypocząć to jestem kłębkiem nerwów. Pojechałam dzisiaj na rowerku na działkę poopalac sie i wrocilam z olbrzymim siniakiem na nodze. Załatwiła mnie 5-letnia dziewczynka, ktora biegła z psem na smyczy, ona pobiegła z mojej jednej strony a pies z drugiej i tak mnie podcięła na wysokości łydki, ze teraz zdycham z bólu. Siniak na pol nogi. Pozniej godzine czekałam pod punktem dorabiania kluczy bo Pan wywiesił kartkę "zaraz wracam" i troche mu sie zeszło. A na koniec pokłóciłam sie jeszcze z mężem. Wrrrr!!! Takie pierdoły a ja zaraz eksploduję ze złości.
Sorry, musiałam sie wygadać. -
asienka_wisienka wrote:A moja @ chyba nadchodzi:( wszystko mnie juz denerwuje, jestem po prostu nie do zniesienia. Miałam dzisiaj wolne w pracy i zamiast wypocząć to jestem kłębkiem nerwów. Pojechałam dzisiaj na rowerku na działkę poopalac sie i wrocilam z olbrzymim siniakiem na nodze. Załatwiła mnie 5-letnia dziewczynka, ktora biegła z psem na smyczy, ona pobiegła z mojej jednej strony a pies z drugiej i tak mnie podcięła na wysokości łydki, ze teraz zdycham z bólu. Siniak na pol nogi. Pozniej godzine czekałam pod punktem dorabiania kluczy bo Pan wywiesił kartkę "zaraz wracam" i troche mu sie zeszło. A na koniec pokłóciłam sie jeszcze z mężem. Wrrrr!!! Takie pierdoły a ja zaraz eksploduję ze złości.
Sorry, musiałam sie wygadać. -
tulipanna wrote:Ailatan, a Ty się nie boisz, że Mani zaszkodzisz? Przecież miałaby clo, gdyby gin wypisał..
Mania, branie na własną rękę clo jest nieodpowiedzialne..
Tulipanna niedawno bylam w Polsce i ginekolog chciał przepisac mi clostilbegyt. chciał również zebym została na dluzej w Pl (monitoring) co było niemożliwe. Potwierdzone zostało pcos. Bedac W UK niedoprosze się wspomagania. A monitoring wymusze na tutejszych lekarzach[/link]
-
Mania1718 wrote:Tulipanna niedawno bylam w Polsce i ginekolog chciał przepisac mi clostilbegyt. chciał również zebym została na dluzej w Pl (monitoring) co było niemożliwe. Potwierdzone zostało pcos. Bedac W UK niedoprosze się wspomagania. A monitoring wymusze na tutejszych lekarzach
-
tulipanna wrote:Dziewczyny tu sie tez lecza w UK i z wypisaniem clomidu nie ma problemu, z zastrzykami na pękniecie pęcherzyka tez nie..
To ja chyba mam ogromnego pecha albo trafiłam na wyjątkowo lekcewazaca przychodnie. Pani doktor powiedziała mi ze absolutnie nie wspomagają owulacji. Jedynie co mogla mi zaoferować to leczenie objawow pcos których nie mam[/link]
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:W celu rozładowania napięcia: usiądź wygodnie, weź 10 głębokich wdechów..nie za głębokich bo słabo Ci się zrobi! A teraz policz do od 10 w dół po chińsku...gwarantuję, że zrobi Ci się lepiej..
-
nick nieaktualny